|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 15 березня 2011, 20:26 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
ага... то ви створили тему, щоб зробити рекламу вашому форуму 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 15 березня 2011, 20:49 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
ну у мене часом теж буває з'являється бажання порибалити може то старість підкрадається тільки я ніколи тим не займався навіть не знаю з чого починати
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
VOVIC
|
Додано: 15 березня 2011, 22:03 |
|
З нами з: 14 жовтня 2009, 03:00 Повідомлення: 122 Звідки: Коломийський р-н
Прізвище, Ім’я: Володимир
|
exp написав: ага... то ви створили тему, щоб зробити рекламу вашому форуму  Ну яка це реклама? Якби я хотів прорекламитись, то розмістив би банер на вашому сайті. А тут так, к слову сказав.  Просто не чекав зразу таких рішучих однодумців зустріти.  А там такі потрібні. БорМан , то не старість ! Інакше я би вже почаав старітись з п"яти років.  Просто нормальні люди рано чи пізно стають рибаками.  Інакше вони просто не уявляють скільки гублять. Візьмеш в руки вудочку, а ще як щось впіймаєш - ти наш ! 
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 15 березня 2011, 22:23 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Сто років вже не тримав вудочки у руках. Тут на це треба спеціальний дозвіл-посвідчення, платити щорічні членські внески і навіть екзамен здавати.
|
|
 |
|
 |
VOVIC
|
Додано: 15 березня 2011, 22:32 |
|
|
myrko написав: Сто років вже не тримав вудочки у руках. Тут на це треба спеціальний дозвіл-посвідчення, платити щорічні членські внески і навіть екзамен здавати. І рибка там у вас плаває десь не рівня нашій! А такого визначення , як браконьєр - певно неіснує!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 15 березня 2011, 22:45 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
VOVIC написав: А такого визначення , як браконьєр - певно неіснує! Звичайно, існують, і то дуже розповсюджений тип, при чому більшість з них певної народності ( exp мене знову почне  за расизм) 
|
|
 |
|
 |
VOVIC
|
Додано: 15 березня 2011, 22:54 |
|
|
Ага, браконьєр - він і в Гондурасі браконьєр, якщо "певної народності"!
|
|
 |
|
 |
nachtigall
|
Додано: 16 березня 2011, 10:51 |
|
|
VOVIC написав: Ух ти, а я думав, що то лиш в мене такий діагноз(рибалка)!  Радує, що тут "правильні" рибаки і навіть готові дати бій браконьєрству. Ну, нас тут не настільки ще багато однодумців щоб створювати якийсь "рух" проти цього неподобства але рибалочку спільну забацити нам нічо не мішає! А шо, спільну риболовлю можна й забацати. Коли і де? Я більший прихильник спінінга.
_________________ Vita sine libertate, nihil
Востаннє редагувалось nachtigall в 16 березня 2011, 11:53, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
VOVIC
|
Додано: 16 березня 2011, 22:03 |
|
|
nachtigall написав: А шо, спільну риболовлю можна й забацати. Коли і де? Я більший прихильник спінінга. Я теж більше по спінінгу!  Дністер, і всякі калабані де плаває зубаста і полосатий.Сам не з Коломиї самої але дорога на Дністер іде попри мою хату! Так що можем десь і зтикуватись при бажанні. Що правда ще рибка сонна, тому треба ще трошки потерпіти. Мене вже "кортячки" беруть...
|
|
 |
|
 |
nachtigall
|
Додано: 17 березня 2011, 21:28 |
|
|
Та мені теж хочеться порибалити. Я вже навіть минулих вихідних па Пістиньку ходив, але жодного удару на блешню не відчув. Хоч не дуже хочеться, та чекати треба. 
_________________ Vita sine libertate, nihil
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |