|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 04 червня 2009, 19:32 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: Капітан пише:
yanychar Таже 90% забули , але 10 таки пам'ятає...
 Я трохи іншої думки...
Цитата: Yury пише:
Ну не знаю, твоя чи ні, але воювати з пам'ятниками - большевістьска забава, особливо на офіційному рівні. В нас є другі цікавинки з пам'ятниками - на Крузенштерна курсанти після випуску одягають тельняшку, також коню Петра Першого, що біля Ісакієвського собору натирають до блискучого стану одне місце.
То хто ж заважав надіти на Лєйбу тельняшку?!
Чи натерти "до блискучого стану одне місце"?.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Ksana
|
Додано: 05 червня 2009, 16:50 |
|
|
Отепер подивіться яка паскуда той Лєнін , 85 років як здох , а ми туто до тепер перечимося. А знаєте, він то всьо виде , десь з пекла , і т-і-і-і-шиться.
:arrow: 100%
Хай йому грець!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 червня 2009, 13:12 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Панове, ви будете сміятись, але...
"В місті Вєрхній Уфалєй Чєлябінської області напередодні Дня Росіі впав пам'ятник Леніну, встановлений на центральній площі міста.
Це трапилось ввечері 11 червня. Від скульптури вождя світового пролетаріату відвалилась верхня частина. Ноги і те, що нижче спини, залишилось на постаменті. Частина, що відкололась, впала на газон. На щастя, ніхто не постраждав, повідомляє Ньюзру.ком з посиланням на ІА "Новий Регіон". На місце події прибули співробітники міської адміністраії, прокуратури і міліції.
Попереднє розслідування не знайшло слідів диверсії. 70-річний пам'ятник міг впасти просто від старості. Крім того, виявилось, що його зроблено із звичайного гіпсу, а не з чавуну, як до того вважали жителі міста. Причому в середині він був порожнім, а монолітною була лише його рука, якою він вказував шлях до світолого майбутнього, яке конкретно для цього міста було на сході. Пам'ятник стояв на мармуровому постаменті. Раніше він стояв на площі перед дитячим парком, потім його перенелси на центральну площу."
Чавунний Ленін став гіпсовим і впав!
[FONT=Times](не треба на мене так дивитисі, - бігме, навіть не знаю де знаходиться отой "Вєрхній Уфалєй"!)[/FONT]
А тим часом,
"...російську інформаційну агенцію набагато сильніше турбує доля нещасних пам'ятників вождю в Україні. Наприклад, те, що у місті Константинівка Донецької області Ільїчу червою фарбою домалювали тєльняшку і рум'янець. А в Донецьку і Артемівську вождю пофарбували черевики. Ну і вже зовсім вже неподобство з Леніним трапилось у селищі Мирне під Сімферополем в Криму, де невідомі розмалювали Ільїча фарбою і, за твердженням журналістів, спробували відпиляти йому голову."
там же
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 червня 2009, 13:42 |
|
|
"Сьогодні, 30 червня, у день народження головнокомандувача УПА Романа Шухевича, о 4:20 ранку, націоналісти серйозно пошкодили пам'ятник Леніну, що біля Бесарабки.
Вони залізли нагору по драбині, кувалдою потрощили Іллічу обличчя і відбили руку. Усіх забрали в міліцію."
Націоналістами розбитий пам'ятник Леніну біля Бесарабки
http://maidan.org.ua/static/news/2009/1246336405.html
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 30 червня 2009, 14:11 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
:lol: Якийсь сезон полювання на Іллічів, треба парочку статуй лишити , аби нащадки могли подивитися на вождя світового пролетаріяту.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 червня 2009, 14:17 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 червня 2009, 23:53 |
|
|
Якийсь сезон полювання на Іллічів, треба парочку статуй лишити , аби нащадки могли подивитися на вождя світового пролетаріяту.
Мадяри зробили у Будапешті такий собі "Цвинтар комунізму" і там поскладали всі тоті лєйби-маркси-сталіни.
Наталья Никитина «Кладбище коммунизма»
myrko може ліпше за то розказати.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 липня 2009, 01:40 |
|
|
Доповнення.
"Більшість можновладців вважала за необхідне відмовчатися, або ж обмежитися відписками. Таким чином грубо проігноровано Указ Президента України Віктора Ющенка № 250/2007 "Про заходи у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні", яким органи влади зобов’язано вжити заходи щодо "демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків, присвячених особам, причетним до організації та здійснення Голодомору 1932-1933 років в Україні та політичних репресій, а також щодо перейменування в установленому порядку вулиць, площ, провулків, проспектів, парків та скверів у населених пунктах України, назви яких пов’язані з такими особами".
Геть Леніна з Києва!
А це-во докинули донецькі
Взаший Лєйбу!
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 01 липня 2009, 17:27 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: yanychar пише:
Мадяри зробили у Будапешті такий собі "Цвинтар комунізму"
myrko може ліпше за то розказати. Як на мене, то набагато цікавіший у Будапешті Музей Терору - Terror Háza (правда це трохи відхід від теми). Найобширніша експозиція присвячена, власне, комуністичному терору (Голкосту віддано набагато менше місця, що зразу викликало невдоволення самі знаєте кого). Хто володіє english (бачите, не тільки на кумпуторні онлайн-гри треба :D ) може подивитися на: http://www.terrorhaza.hu/.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 липня 2009, 03:16 |
|
|
Цитата: myrko пише:
Як на мене, то набагато цікавіший у Будапешті Музей Терору - Terror Háza (правда це трохи відхід від теми). Найобширніша експозиція присвячена, власне, комуністичному терору (Голкосту віддано набагато менше місця, що зразу викликало невдоволення самі знаєте кого). Хто володіє english (бачите, не тільки на кумпуторні онлайн-гри треба ) може подивитися на: http://www.terrorhaza.hu/ .
Така зцилка у мене є!
От нема експозиції того "Цвинтаря"... :)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |