|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 07 березня 2010, 11:56 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
В мене складається враження, що москалі (справжні, не криві) цих вождиків знесуть і забудуть скоріше, ніж пригноблені ними народи.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 07 березня 2010, 17:43 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Цитата: Старший_брат пише:
В мене складається враження, що москалі (справжні, не криві) цих вождиків знесуть і забудуть скоріше, ніж пригноблені ними народи.
Та ні, то у них як і з "мистецтвом пітія": спочатку дурні карни, які переходять у бійку, потім "розмазування соплєй по мордє": обнімання-братання, потім карни на зразок: "ти мєнє уважаєш", які автоматично переходять у мордобой і т.д. по колу. Так само і з вождями: то паплюжать - викидають з мавзолеїв, а потім - реставрація "билой слави і вєлічія", потім знову ряд публікацій і "всєнародноє осуждєніє" (залежит від політичної ситуації: кому як вигідно) і т.д. по колу...
|
|
 |
|
 |
yavaslub'yu
|
Додано: 07 березня 2010, 21:50 |
|
З нами з: 23 вересня 2009, 03:00 Повідомлення: 56 Звідки: Вперед!
|
Цитата: Старший_брат пише:
В мене складається враження, що москалі (справжні, не криві) цих вождиків знесуть і забудуть скоріше, ніж пригноблені ними народи. дальновидный ты наш...
Если это вдруг случится, то очень скоро это вновь сыграет "злую шутку" с пригноблеными народами.
Уж лучше такое никому и никогда не забывать. :bc:
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 08 березня 2010, 00:22 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
У Финбана на 22 апреля обещают поставить отремонтированного шльича. :idea:
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 09 березня 2010, 16:35 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 березня 2010, 02:00 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"В центре поселка Белые Берега Фокинского района Брянска неизвестные раскрасили памятник Владимиру Ленину.
Как сообщил секретарь Брянского обкома КПРФ Андрей Архицкий, рубашка и обувь вождя революции стали белыми, брюки – синими, жилетка – зеленой, а постамент выкрашен в красный цвет.
«Мы склонны думать, что за всем этим стоят властные структуры, которые испытывают ярость от того, что слишком многое у них не получается. Знаменательно, что сделано это в преддверие юбилея вождя. Очень надеемся на официальное расследование, и что вандалы будут найдены и наказаны», – сказал секретарь Брянского обкома КПРФ."
В Брянской области осквернен памятник Ленину
В Брянске вандалы раскрасили памятник Ленину
"20 березня 2010 року, виконуючи указ Президента України Віктора Ющенка (наразі екс-президента) № 250/2007 “Про заходи у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні”, яким органи влади зобов’язано вжити заходи щодо “демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків, присвячених особам, причетним до організації та здійснення Голодомору 1932-1933 років в Україні та політичних репресій, а також щодо перейменування в установленому порядку вулиць, площ, провулків, проспектів, парків та скверів у населених пунктах України, назви яких пов’язані з такими особами”, спільними зусиллями Київського та Васильківського осередків Організації, було демонтовано пам’ятник Улянову-Бланку у смт. Калинівка Васильківського району Київської області.
Місцеві жителі зустріли ініціативу переважно позитивно. Ніхто не заважав. Лише із цікавістю дехто спостерігав. Постраждалих, окрім Лєніна, немає."
Демонтаж символів антиукраїнського режиму
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 23 березня 2010, 03:29 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: yanychar пише:
було демонтовано пам’ятник Улянову-Бланку у смт. Калинівка Васильківського району Київської області а за методами переплюнули краснотерорівських спеців: мало того, що в ночі (в найкращих традиціях НКВС) так ще і в масках :D
Тільки так пендосоугодна метушня і втілюється.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 березня 2010, 12:55 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Лиш би не "москвоугодна"!..
А решта - то дурниці... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 24 березня 2010, 01:39 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
ГомоУкраїнус,
А це називається хотьба по граблям. Більшовицький опит ніц не вчить. Ті теж починали з руйнування пам'ятників та символів. :D
А чим закінчили. :cry:
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 24 березня 2010, 03:48 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: Yury пише:
починали з руйнування пам'ятників та символів. А чим закінчили.
Та все нормальок.
Що поробиш.
Так в них програма.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |