Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теми "без розділу"

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 грудня 2009, 16:11 
Офлайн

Повідомлення: 5158
Цитата:
yanychar пише:
Де найти такого тупого буржуя, аби дав за той непотріб 20 000 000$?!

шкода що той лот зняли. Я думаю найшовся би покупець. Що таке для буржуя якихось 20 лимонів. :D
а потом він запхає це одоробло кудись собі у парк і буде всім показувати :D
Цитата:
yanychar пише:
Навіть у господарстві можна використати хіба лиш як засипку у фундамент під стайню.

Десь у Китаю біля мавзолея якогось імператора найшли цілу армію з фігур воїнів. що то мало означати - не знаю. Так ось зібрати би десь в однім місці усіх вождів і назвати то місце могилою комунізму ....

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 грудня 2009, 17:13 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
На окраїні Будапешту в 2008 р. створили "Кладовище комунізму".
Зображення
Стилізований під фронтон античного храму і зроблений з червоної цегли вхід в Парк виявляє подвійну природу цього меморіалу - художню і історичну. У нішах по двох сторонах від входу стоять, як храмові статуї, втомлений літній Ленін і нерозлучні, дуже умовно зображені Маркс з Енгельсом, запрошуючи відвідати тіні вже комуністичних забутих предків. Як нагадування про самовбивцю, похованим за огорожею християнського кладовища, стоять на трибуні, на якій угорські вожді брали паради, чоботи радянського генералісимуса. Це все, що залишилося від пам'ятника Сталіну, підірваного в Будапешті під час повстання 1956 року.
Зображення саме цього!
У центрі Пантеону-Елізіум - червона п'ятикутна зірка з живих квітів - точна копія клумби, котра довгі роки прикрашала центр столиці соціалістичної Угорщини. Розташовані навколо монументи різних вождям пролетаріату, маловідомим революційним героям і неминучим солдатам і робочим виглядають як абсурдні паркові скульптури. Вони вражають тим, що виконані в різній художній манері: від символізму, футуризму і дадаїзму до соцреалізму і мінімалістського стилю. А одна з скульптур, запакована у поліетиленову плівку, виглядає і зовсім як Омаж Крісто. Вдале використання фрагментів цегляної стіни забезпечує цілісність всієї експозиції, перетворюючи парк у величезну мистецьку інсталяцію. І не важливо, що стіна представлена тут фрагментами тільки тому, що не вистачило грошей захистити нею весь парк - мистецтво внесло свої корективи в життя, ще раз довівши естетичну правоту руїн.
Наталья Никитина "Кладбище коммунизма" в Будапеште
Наталья Никитина "Кладбище коммунизма" в Будапеште

Ніц не поробиш - смерть третього Риму неминуча і невідворотня...

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 грудня 2009, 17:35 
Офлайн

Ось видиш - не обов`язково з них стайні робити. Мож використати з більшою користю, як це вже писав тут ГомоУкраїнус
Але мені дуже сподобалася ідея з продажем того во вождя на аукціоні. і сподобалося як на то відреагували комуняки. прикинь скільки у них з`явиться роботи коли в продаж виставлять інших вождів. то ж не так просто зняти лот з аукціона. для цего треба придумати якусь мотивацію. :D
Важливо те що створено прецедент і тепер мож чекати наступних кроків у цему напрямку :D

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 12 грудня 2009, 18:38 
Офлайн

Хто буде то купувати?!
Таже в кожнім маскальскім Задрищево чи Задрипупкино стоїт оте "добро".
А то й не одно!
У Вологді їх є нині 4!!! Колись було 7.
Москва стілько лєйбиків наштампувала, що не найдеться стілько дурнів, аби за то гроші платити.
Дитині ясно, що те лайно стоїть подекуди до тих пір поки ще живуть горласті "вічно вчорашні". Як лиш повиздихають прородним шляхом, - боввани самі щезнуть!
Не віриться?! :?:
То я спитаю інакше...

У соввєцькі часи в любому кабінеті найзадрипанішого начальничка обов"язково стояли книжкові шафи. А в тих шафах - що?..
Правильно, - "полное собрание сочинений"... Ззаду, за стосами тої макулатури трималося півпочату фляшчину і блюдце з порізаним лимоном... "для атвєтственних таваріщєй"... (каюсь, - я й сам звідти причащався, як начальнику меблі перевозили...)
"Собраніє сочінєній" - то не якісь там задристані брошурки, типу "Воспитание советского человека - человека новой формации", а першокласні типографські видання в прекрасних палітурах! Найвищого гатунку і найвищої типографської якості!!! :arrow:
Я не дуже збрехав?..

Врешті, хотілося б знати, - а де ж то всьо поділося?..
Таже того наклацали десятки-сотні тонн. Найвищої якості!
Окрім Вована Ізрайлевича (Срулевича) наклацали сотні тонн карлів-шмарлів. Я вже й не згадую про всякі там "Материалы ХХ... съезда КПСС" і "Материалы ХІХ конференции КПСС". Про "Краткий курс истории ВКП(б)", "Малую Землю", "Возрождение", "Целину" - навіть не заїкаюсь! А з бібліотек і колекторів куди то всьо звезли?..
Ану, хто знає?! Де то всьо поділось?!! :bi:

(до речі, ніхто так і не годен сказати куди дівся танк (той шо стояв коло вокзалу!), куди діли коломийського лєйбу (певно, Довганюк собі на город відвіз!..), де поділись Сталін з Кіровим - пам"ятник з парку Кірова, куди запхали "освободителя" з площі героївш? хтось годен сказати?.. Зображення)

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 грудня 2009, 19:44 
Офлайн

На днях виповнилась знаменна дата - 130 років від дня народження "великого друга усіх і вся".
Сталин получил большинство к 130-летию
Освещение федеральным телевидением 130-летия Сталина 21 декабря 2009 г.
Не знаю як там у вас в Коломиї, а от тут ця дата не пройшла непоміченою.
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Паситесь, мирные народы!
Вас не разбудит чести клич.
К чему стадам дары свободы?
шх должно резать или стричь.
Наследство их из рода в роды
Ярмо с гремушками да бич.
А.С.Пушкин

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 грудня 2009, 20:01 
Офлайн

Ото би всю цю публіку на лісоповал або на Соловки - хай там поспівають хвалу катові :gm:

Але їм сі цего не хоче

Цитата:
Тем не менее видеть сейчас "политика типа Сталина во главе страны" согласны только 29% граждан. 58% россиян такого лидера для себя не хотят. "Одно дело — оценивать исторические заслуги, и совсем другое — примеривать те методы на себя",— считает Валерий Федоров. Никто, по его словам, "не хочет оказаться той самой щепкой в том лесу, который рубят".

Цитата:
"Ностальгия по Сталину в российском обществе будет сохраняться до тех пор, пока не появится подлинная демократия и подлинное социальное равенство",— заявил "Ъ" профессор исторического факультета МГУ Николай Наумов.

тобто надовго

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 грудня 2009, 20:45 
Офлайн

Цитата:
БорМан пише:
Ото би всю цю публіку на лісоповал або на Соловки - хай там поспівають хвалу катові

Але їм сі цего не хоче

"Лесоповал?! Колыма?!! Зображення
Нашел чем пугать, оранжевый!.."

Чи може, дійсно, хтось собі гадає, що ці "ветерани" від станка і плуга?..
Зображення
Це якраз найсправжніші ветерани лісоповалу!!! Зображення
В тім то й справа, що їм дуже сі хоче!..

Не дійшло?..

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 грудня 2009, 21:37 
Офлайн

Цитата:
yanychar пише:
Це якраз найсправжніші ветерани лісоповалу!!!

це ветерани з іншої сторони колючого дроту - а в середину їм сі хоче? а треба бис скоштували.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 23 грудня 2009, 23:19 
Офлайн

Повідомлення: 2247
Цитата:
yanychar пише:
Не знаю як там у вас в Коломиї, а от тут ця дата не пройшла непоміченою.

а что про Грузию молчите? как они чтят Сталина, как относятся к его памяти и памятникам,
а как к остальному......?

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 грудня 2009, 02:37 
Офлайн

Цитата:
Galka пише:
а что про Грузию молчите? как они чтят Сталина, как относятся к его памяти и памятникам,
а как к остальному......?

No problem!Зображення
Власне ці фото я взяв саме з грузинського форуму.
Быдломасса всех стран - соединяйся!

А от що пише про "знаменну дату" інформаційно-політичний портал "Грузия Online" (приводиться там же):
"Около 300 человек собрались сегодня у памятника шосифа Сталина в Гори, чтобы отметить его 130-летие. В основном это люди преклонного возраста.
В акции принимает участие внук «вождя всех народов» Евгений Джугашвили. Старые коммунисты пришли к памятнику своего вождя с плакатами восславляющими его и возложили цветы к его подножию."
Коммунисты отметили в Гори 130-летие Сталина

Стоїть воно до тих пір, поки не виздихала "быдломасса". Отак і "относятся к его памяти и памятникам"... Зображення
До речі, варто перечитати всю тему цілком, аби не виникало більше таких запитань.
А отут все, що стосується відношення грузин "к остальному......":
Снос мемориала в Кутаиси

Як бачите, панове, все значно простіше. Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 16 з 28 [ 272 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Теми "без розділу"

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення