|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 16 серпня 2014, 09:01 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 18 серпня 2014, 19:44 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Це Півн. Корея показує США. Ну, просто вилитий канал "Россия24" або "паРаша Мудей"!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 19 серпня 2014, 11:00 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: В Крыму начали носить купальники с Путиным та вже пізно купальники носити. треба бігти на переправу чергу займати, аби до нового року вспіти виїхати.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 20 серпня 2014, 11:25 |
|
|
Цитата: Сидить москаль на стільці, Аж куриться, бреше, А ляхва кругом стоїть, Тілько вогню креше. С.Руданський. Чи тим конем В НТВ-шному сюжеті "Власти Москвы обещали не допустить контрабандного ввоза запрещенных продуктов в крупные столичные магазины. Проверяющие проведут рейды во всех торговых сетях" показують ... ... полиці з українського супермаркета.  Коли збільшити картинку, то зразу видно що ціни - в гривнях.  І всю цю "маскавню" НТВ подає в рубриці "Кризис на Украине и его последствия". Як тільки кацапів злапали за хвіст, картинку махом поміняли... Столичные торговые сети проверят на наличие запрещенных продуктовТепер там "пєрсікі"... І цінників не видко... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 21 серпня 2014, 00:21 |
|
|
вкрай здичавіла кацапня  Перформанс" був розіграний під час дефіле в московському Гостиному дворі, де в ці дні проходить виставка головних уборів "CHAPEAU-2014". В рамках виставки проходить і фестиваль юних обдарувань "Шапьонок". Свою колекцію "Діти світу ПРОТИ війни" представила на фестивалі і неповнолітня дизайнер Аліта Андрішевська, володарка титулу "Міні-міс Москва-2012. Під час показу на сцені з'явилися дівчатка в костюмах-прапорах різних країн, всі з пістолетами, котрі діти направляли то один на одного, то на глядачів. Найостаннішою на подіум вийшла "Україна", теж зі "зброєю". На відео видно: "Україна" вирішила вчинити суїцид, але "Росія" утримала її від фатального кроку. "Поскольку на показе был знаменитый российский дизайнер Вячеслав Зайцев, то все решили, что конкурс организовал модный дом дизайнера. PR-директор Дома Славы Зайцева Ульяна Брют уточнила радиостанции «Говорит Москва», что Вячеслав Зайцев оказался на мероприятии случайно, а само представление связала с «больными амбициями» родителей. «После этого показа мы встали и вышли. Мы все глубоко возмущены тем, что увидели», — заявила Брют."Модельер Слава Зайцев глубоко возмущен номером «Самоубийство Украины»
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 серпня 2014, 23:19 |
|
|
Пітєр, Масковскій праспєкт, кілька хвилин тому... Слава Україні!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 26 серпня 2014, 09:23 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
А наш керманич краде далі: http://briz.if.ua/23089.htm
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 серпня 2014, 16:47 |
|
|
Так воно нині почалось  А взагалі-то з Мінська надходять суперечливі новини...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 серпня 2014, 18:35 |
|
|
Нині, відай, це основне кІно!.. /клацни/
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 серпня 2014, 22:01 |
|
|
Цитата: З пожару вкрадений покров!! Т.Г. Шевченко, "Кавказ" Кацапня, - вроджені злодюги й грабіжники, вивезли наш "Топаз" (завод) в Чувашію. Так, це саме той "Топаз", котрий спеціалізується на розробці і виробництві унікальних комплексів дальньої радіотехнічної розвідки та раннього попередження систем протиповітряної оборони "Кольчуга""Из Луганской области в Россию. Частная компания "Луганский машиностроитель" запускает производство в Чебоксарах. 23 человека смогли вывезти из зоны боевых действий не только свои семьи, но и станки, чтобы продолжить работу на новом месте и не быть нахлебниками в чужой стране."Луганский машиностроительный завод переезжает в Чувашию
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |