|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 31 серпня 2014, 22:31 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
яке горе... скарбім... помнім... та гафіґ він нам упав
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 вересня 2014, 23:43 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 вересня 2014, 07:47 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
«… Будучи пламенным апостолом – более правильных слов не могу подобрать – Анны Ахматовой, к которой пропитан безграничным уважением, я должен быть твердым, когда этого требует истина. Я бы с огромной благодарностью принял оказанную мне честь, если бы не Ваш президент, поведение и образ мыслей которого я презираю. Он представляет большую опасность для свободы и мира нашей планеты. Дай Бог, чтобы его «идеалы» в ближайшее время были полностью уничтожены. Любая связь между ним (президентом Путиным — Т. Г.) и мной, его именем и именем Пушкина для меня отвратительна и невыносима». Известный нидерландский переводчик отказался принять награду из рук Владимира Путина
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 вересня 2014, 20:08 |
|
|
Туры в Малайзию!Малайці на москалів, відай, злосні... /Пінанг - один з малайських островів/
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 вересня 2014, 09:49 |
|
|
Когда НАТО проводило свой саммит, а Путин договаривался с Киевом о прекращении огня, "российское общество в ужасе отшатнулось от сообщений о тайных похоронах военных, убитых на Украине", утверждает Анна Немцова на страницах Newsweek. "За несколько дней, с 12 августа по 2 сентября, количество смертей российских военных превысило 200 человек на войне, которая официально не имела места"Эксклюзив: российские солдаты раскрывают правду, которая стоит за тайной войной Путина
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 вересня 2014, 00:16 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 вересня 2014, 16:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
ну... можна колорадських жуків нанизати на нитку і собі завісити у машині... смугасте і кольор той самий....ти диви які образливі... якби їх вішали на тих лєнточках....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 19 вересня 2014, 20:01 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 вересня 2014, 10:02 |
|
|
А оце вчорашній Стамбул 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 вересня 2014, 23:15 |
|
|
Литовські дітлахи знають, що саме в Литві виробляють НАТІвські сухпайки і що їх потребує Українська армія. Rapolas, якому 11 років, не лише комплектує ящики з передачами в зону АТО, а й вклав журнал, де пояснюється відмінність одних сухпайків від інших. Слава Україні! Аčiū Lietuvą! «Бей москаля сытым! За вашу і нашу свободу!»
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |