|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Айрін
|
Додано: 22 травня 2013, 20:32 |
|
Прізвище, Ім’я: Айрін
|
привіт...давно не заходила...а тут зайшла і зразу попала на таке  ...(це я про останню картинку)
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 22 травня 2013, 23:48 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Ну я давно пропонував каструвати вводити міри на такі повідомлення, але мені сказали, що ніззя, свободу народу, не треба нам ніяких правил! Міг би й видалити повідомлення зважуючи на свої погляди, але почнуть казати, що я заангажований, займаюсь переслідуванням певних користувачів, а насправді в тому нічого нема... ну що ж в мене руки з'язані, завуальована образа, слава тим хто її поширює! Ура! Ура! Ура!
|
 |
Бодя
|
Додано: 24 травня 2013, 11:39 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
Аэротакси из Киева в "Борисполь" закрыли Заказать вертолет из Киева в аэропорт "Борисполь" состоятельные киевляне больше не могут. Вип-услуга аэротакси в столице не просуществовала и года. Сегодня все телефоны, по которым раньше можно было заказать вертолет, отключены. Напомним, аэротакси заработало в Киеве в июне прошлого года перед Евро-2012. За 12 тыс. грн. можно было за 10 минут долететь от вертолетной площадки возле Мариинского или из "Жулян" до аэропорта "Борисполь". Эксперты уверяли, что окупится вертолетное такси за 5 лет, а отбоя от клиентов не будет
До 12 тис забули нулик домалювати, тоді би точно окупилося, комерсанти, блін
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 24 травня 2013, 17:08 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Як шкода! Не встиг політати... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 24 травня 2013, 17:31 |
|
|
Старший_брат написав: Як шкода! Не встиг політати...  як я тепер буду жить? цілий рік збирав гроші бис політати. вже зібрав трохи - а тут такий облом. я се не переживу . піду нап'юся 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 24 травня 2013, 22:16 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Фьодрич за вас надолужить!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 23 липня 2013, 17:54 |
|
|
класний сайтець. креативненько. Цитата: Мы предлагаем вывоз клиентов за пределы города, в лесополосы, отдаленные местности, для задушевных бесед и убедительного физического воздействия, с целью искоренения воровства, жульничества, конкуренции, измен или просто для профилактической очистки кармы. Множество сценариев от простого запугивания, до серьезного вмешательства в здоровье и целостность организма клиента. Кроме того, в особых случаях мы готовы заняться физическим устранением Ваших недоброжелателей, опять таки по выбранному вами сценарию с предоставлением любых необходимых доказательств после исполнения дела. Если же вы не хотите чтобы ваши недоброжелатели были избиты или например куда то бесследно исчезли, то есть более демократичные варианты воздействия: сжигание личного автотранспорта, поджег квартиры и т. д.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 29 липня 2013, 23:13 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
КРУТО, єдине питання чи є ліцензія і чи сплачуються податки в державні закрома 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 14 вересня 2013, 09:24 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Хом'як рулює! - Поза контекстом
- /Колись, ще в армії, в Сибіру у мого земляка зі Львова на КрАЗі зламався гідропідсилювач руля. Я сідав з ним у кабіну і ми разом крутили баранку 15 км. аби доправити той КрАЗ до батальйону./
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 27 вересня 2013, 10:58 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
 і нічо не додаш.... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |