|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
olesya
|
Додано: 03 жовтня 2012, 15:25 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
поки до України дійде ота вся мода на сексуальні меншинства, поки масово протреться те все в суспільство - нас вже не буде. не такими вже й темпами йде отой "прогрес", в Штатах коли була сексуальна революція - десь по моєму в 70-х, а аж тепер все потрохи узаконюється на рахунок одностатевих шлюбів. тобто пройшло вже 40 років. в Україні розвиток ще уповільниться. так що боятися нема чого, і згідна з усіма, що все ж таки це сексуальні меншинства, тобто їх дійсно мало, сидять собі по своїх клубах, нікому не заважають. а те, що уряд зомбує нарід - то зомбують вони всіх, незалежно від сексуальних уподобань.
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 03 жовтня 2012, 15:56 |
|
|
SPY написав: На мене наїзд, що я зводжу на владу, а самі зводите на демократію Хрін редьки не солодше. Це збочення може прийти як звідти, так і звідти. Про це просто треба знати.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 03 жовтня 2012, 16:06 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
olesya написав: поки до України дійде ота вся мода на сексуальні меншинства, поки масово протреться те все в суспільство - нас вже не буде. не такими вже й темпами йде отой "прогрес", в Штатах коли була сексуальна революція - десь по моєму в 70-х, а аж тепер все потрохи узаконюється на рахунок одностатевих шлюбів. тобто пройшло вже 40 років. в Україні розвиток ще уповільниться. так що боятися нема чого, і згідна з усіма, що все ж таки це сексуальні меншинства, тобто їх дійсно мало, сидять собі по своїх клубах, нікому не заважають. а те, що уряд зомбує нарід - то зомбують вони всіх, незалежно від сексуальних уподобань. супер))) що і треба було доказати - поки воно нам не мішає їсти борщ - ми з ним боротись не будемо! Хай боряться внуки, внуки внуків ви будемо ходити і милуватись хто раєм, хто пеклом  Якщо народ не зрозуміє сам і не буде давати помагати розуміти іншим, що постійно треба боротись, а не під час виборів - то такий народ не має права скаржитись на погане життя! Його на блюдечку не принесуть ні українцям, ні італійцям, ні американцям... За щастя треба боротись. І якщо нам намагаються щось нав'язати - треба протестувати! Всім! З вилами - тоді ми будемо народом, тоді Україна буде починатись з нас, до того часу ми стадо, якому згодовують корм, той який є, а не той на який ми заслуговуємо... Розумію, що воно так максималістично звучить - боротись з системою, чи то пак з матрицею, але заспокоювати себе, що маємо те що маємо - просто змиритись і стогнати: єк ми кєжко... Чого ж ми стогнемо, якщо нічого не робимо, щоб змінити? Ось зокрема я й підняв цю тему, але бачу людям воно того не треба... Аби було, що їсти, моральну їжу ми задовільнимо, сходивши в церкву і три раза перехрестившись, а за чаркою скажемо: так весело, якби не було так сумно...  collagen написав: SPY написав: На мене наїзд, що я зводжу на владу, а самі зводите на демократію Хрін редьки не солодше. Це збочення може прийти як звідти, так і звідти. Про це просто треба знати. Я й кажу, що про це треба знати  А не замовчувати і сподіватись, що воно на нашому житті мине 
|
 |
olesya
|
Додано: 03 жовтня 2012, 17:57 |
|
З нами з: 15 жовтня 2010, 16:54 Повідомлення: 513 Звідки: Коломия/USA
Прізвище, Ім’я: Олеся О.
|
SPY написав: супер))) що і треба було доказати - поки воно нам не мішає їсти борщ - ми з ним боротись не будемо! Хай боряться внуки, внуки внуків ви будемо ходити і милуватись хто раєм, хто пеклом  проблеми треба вирішувати по мірі їх надходження, будуть у внуків наших проблеми з сексуальними меншинствами - будуть вирішувати. чи в Коломиї вже так багато появилося людей з нетрадиційними сексуальними повадками?  що це так наболіло й треба неодмінно починати з цим боротися зараз? мені просто цікаво, чи дійсно це така проблема №1 в Україні, я ж вже давно там не живу, то й не йду в ногу з соціальним життям українців.
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 04 жовтня 2012, 11:29 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 04 жовтня 2012, 12:39 |
|
 |
 |
|
|
olesya написав: чи в Коломиї вже так багато появилося людей з нетрадиційними сексуальними повадками?  що це так наболіло й треба неодмінно починати з цим боротися зараз? мені просто цікаво, чи дійсно це така проблема №1 в Україні, я ж вже давно там не живу, то й не йду в ногу з соціальним життям українців. Во: Бодя написав: тре грохати в зародку а не боротись з наслідками (типу наплодити а потому героїчно знешкоджувати), відий загальновідома істина, по принципу - чисто не там де прибирають а там де не смітять
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 жовтня 2012, 19:19 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Бодя написав: ... 04.10.12 10:40 Противники гомофобного закона заклеили себе рты: Гомосексульность - это разновидность нормы. + ВИДЕО Ну, само собою! А хіба педо-, геронто-, зоо-, некро- і т.д. -філійність - це не "разновидность нормы"?!.. Ги!.. Ще й яка "разновидность"!!!  Бодя написав: 03.10.12 15:20 Европейцы попросили Януковича и Литвина стать защитниками гомосексуалистов
Правильно! Хто ж з цим буде сперечатись?! 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 04 жовтня 2012, 20:27 |
|
|
Бодя написав: Европейцы попросили Януковича и Литвина стать защитниками гомосексуалистов так уже давно . уся вр уже давно і решта теж. по крайній мірі люди так кажут
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 05 жовтня 2012, 09:52 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Ага, в Европі дополіткоректились до того, що християнам забороняють Різдво справляти,аби не образити еміґрантів-мусульман! А підари то їхні рідні, як не дозволити? Моя консервативна позиція- це явище тра вважати розпущеністю або хворобою, як алькоголізм чи наркоманію. Перепрошую алкашів...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 05 жовтня 2012, 11:07 |
|
 |
 |
|
|
Старший_брат написав: Ага, в Европі дополіткоректились до того, що християнам забороняють Різдво справляти,аби не образити еміґрантів-мусульман! А підари то їхні рідні, як не дозволити? Моя консервативна позиція- це явище тра вважати розпущеністю або хворобою, як алькоголізм чи наркоманію. Перепрошую алкашів... +100500, я взагалі на розумію на якому етапі воно перестало бути збоченням? Чому, якщо раніше таких знищували, тепер вважають рівними? Але біда в тому, що всі по-дурному толерантні, тут тільки бацька категоричний і його із-за цього чомусь дурним вважають 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |