|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 21 серпня 2012, 12:07 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Відав,на когос вишиванку знов вбрали!
|
|
 |
|
 |
Romcia
|
Додано: 22 серпня 2012, 17:08 |
|
Прізвище, Ім’я: Чарівна Фефочка
|
Цитата: Тайский булочник по имени Kittiwat Unarrom (пёс его знает как это произносится), родившись в семье булочника же, решил привнести в свою профессию элемент творчества. И вот результат. Все эти головы, руки-ноги и органы сделаны из хлеба и вполне съедобны. Так он их и продаёт в своей лавке-выставке, находящейся в Рачабури (Ratchaburi, Таиланд).
Для тех, кто считает, что подобной деятельности требуется хоть какое-то оправдание, оно у него наготове. "Смысл всей этой хрени вот какой. Вы видете расчленёнку, и думаете, что ни за что бы не стали такое есть. А если попробуете - обнаружите вкусную булку. Мораль: не суди о книге по обложке" - говорит этот замечательный человек.     Хто бажає такого спробувати?? 
_________________ Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
|
|
 |
|
 |
myrko
|
Додано: 22 серпня 2012, 18:20 |
|
З нами з: 10 квітня 2008, 03:00 Повідомлення: 4424 Звідки: Мішкольц, Угорщина
|
Romcia написав: Цитата: Тайский булочник... хоре це всьо... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 22 серпня 2012, 19:28 |
|
|
Romcia написав: Хто бажає такого спробувати?? 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 вересня 2012, 17:33 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 вересня 2012, 19:41 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
exp написав: зомбоящик трубів про це на всі Європи....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 вересня 2012, 20:26 |
|
|
Капітан написав: exp написав: зомбоящик трубів про це на всі Європи.... мої родичі також думали про це лікарство, добре, що я відмовився 
|
|
 |
|
 |
Бодя
|
Додано: 08 вересня 2012, 22:02 |
|
З нами з: 23 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 2290 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: заарештували за підозрою у шахрайстві може підозра то ше не шахрайство? Хусейна таки підозрювали, країну грохнули і нічо не найшли і здоровля відобрали і не вибачились баблоси то не маленькі зовсім, винахіднику, а пошо ті балоси кріпаку коли запатентувати можуть провідні фармацевтичні компанії, їм же тре на помідори
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 вересня 2012, 22:14 |
|
|
Бодя написав: Капітан написав: заарештували за підозрою у шахрайстві може підозра то ше не шахрайство? Хусейна таки підозрювали, країну грохнули і нічо не найшли і здоровля відобрали і не вибачились баблоси то не маленькі зовсім, винахіднику, а пошо ті балоси кріпаку коли запатентувати можуть провідні фармацевтичні компанії, їм же тре на помідори перше - заарештувати австріяки, ці добре подумають, перш ніж шось зробити друге - а ти після цього візьми попробуй продай якесь інше лікарство, коли всі вже знають, що їх швидше за все дурили... я от за 10 років вже наслухайся про різні ліки за велике гроші 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 вересня 2012, 01:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: Цитата: ... Чи може таке бути, щоб заступником міністра в Україні працювала людина, яка має загальну середню освіту. Загальна середня освіта – це 10 класів школи. ... ну в цілому нічого нового. Яка влада - така і опозиція.  Ну-у-у-у... і не таке буває!.. Валід АрфушЦього "филистимлянина" хтось питав, чи він закінчив, бодай, пальмову школу?! Чи він уміє читати-писати, до 100 рахувати?!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |