|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 22 липня 2014, 19:08 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
та москалям то до лямпочки....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 липня 2014, 20:14 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Капітан написав: та москалям то до лямпочки.... Е-е-е, нє-е-е-е! Все не так просто! Москва нині болісно реагує на кожен "пчих" у світі. Позавчора Пуцик півночі видзвонював усіх прем"єрів-канцлерів, а відтак, серед ночі зібрав прес-конференцію. Яйки-то не жилізні...  Не спиться... Звичайно, можна й "до лямпочки", але... У місті Ворсхотен (Voorschoten) в Нідерландах живе така собі вуйночка Маша. Має сина.  Тільки от украинские пользователи Twitter призывают голландцев влаштовувати акції протесту в місті Ворсхотен перед будинком, в якому, як вважається, живе дочка Володимира Путіна Марія. Ну, як тут поспиш?!.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 липня 2014, 23:32 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
"No Botox could hide the bags under his eyes, nor powder his sweating skin, and his demeanour suggested he was fizzing with rage. I suspect his fury is aimed not only at the Ukrainian government, which he continues to blame for creating the situation that led to the downing of the jet, and not only at the west for demonising him as a monstrous killer – but also at the band of rag-tag Russian separatist gangsters whose sheer incompetence has landed him in such deep ordure. It is, of course, ordure of his own making."________________________ "Ні Ботокс не міг приховати мішки під очима, ні пудра його пітливу шкіру, і його поведінка показала, що він шипить від люті. Я підозрюю, його лють спрямована не тільки на український уряд, який він продовжує звинувачувати за створення ситуації, яка призвела до збитого літака, і не тільки на захід, що демонізує його як жахливого вбивцю - але й на збрід російських сепаратистських бандитів, по чиїй явній некомпетентності він опинився в такій глибокій гноївці. Гній його власного виробництва." Let Putin save faceНу, щось типу "Путін - засеря"... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 липня 2014, 19:36 |
|
|
yanychar написав: ... Звичайно, можна й "до лямпочки", але... У місті Ворсхотен (Voorschoten) в Нідерландах живе така собі вуйночка Маша. Має сина. ... "Голландське розчарування Росією в результаті аварії MH17 набуває все більш персональної ноти, такої як заклики депортувати з Голландії дочку Володимира Путіна. Пітер Броетджес, мер міста Хилверсюм, дав радіо-інтерв'ю в середу вранці, щоб закликати викинуті з країни 29-річну Марію Путіну, яка проживає у Ворсхотені з її датським бойфрендом."MH17: Dutch mayor wants Vladimir Putin's daughter Maria deported
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 липня 2014, 19:41 |
|
|
yanychar написав: yanychar написав: ... Звичайно, можна й "до лямпочки", але... У місті Ворсхотен (Voorschoten) в Нідерландах живе така собі вуйночка Маша. Має сина. ... "Голландське розчарування Росією в результаті аварії MH17 набуває все більш персональної ноти, такої як заклики депортувати з Голландії дочку Володимира Путіна. Пітер Броетджес, мер міста Хилверсюм, дав радіо-інтерв'ю в середу вранці, щоб закликати викинуті з країни 29-річну Марію Путіну, яка проживає у Ворсхотені з її датським бойфрендом."MH17: Dutch mayor wants Vladimir Putin's daughter Maria deportedА крім того, "Українці в Нідерландах теж організовують мирну акцію протесту навпроти дому, в якому живе донька Володимира Путіна."Марія Путіна живе в Нідерландах разом зі своїм хлопцем
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 липня 2014, 20:17 |
|
|
Ну, от! "Маша Путіна вчора вночі втекла зі свого будинку в Нідерландах разом зі своїм бойфрендом Йорріт Фаассеном" Дочь Путина сбежала из дома в Нидерландах
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 липня 2014, 13:40 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 липня 2014, 16:34 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
yanychar написав: та того хіба баран не розуміє, але пукіну то по барабану... він переконаний у своїй непогрішній святості ... але я вірю , що Бог на роботу ходить регулярно і він свою позицію покаже...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 липня 2014, 19:10 |
|
|
Капітан написав: та того хіба баран не розуміє, але пукіну то по барабану... він переконаний у своїй непогрішній святості ... але я вірю , що Бог на роботу ходить регулярно і він свою позицію покаже... Бігме, Всевишній ще ні одного дня не прогуляв! З початку віків! Я думаю, навіть не тре буде ждати до понеділка, - то лиш у нас субота-неділя - вихідний.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 липня 2014, 23:50 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |