Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Сторінка 66 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 132  Далі

Автор Повідомлення
 Повідомлення Додано: 26 червня 2012, 12:05 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
myrko написав:
Взагалі то цей пост мож було й не викладати, бо не мало придурків є на світі і з цим нічо не зробиш, лиш останнім часом на форумі крутиться якась незрозуміла мені тоскапоностальгії за часами польської колонізації...
шось я цього не замітив :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 червня 2012, 12:09 
Офлайн

Повідомлення: 4424
exp написав:
шось я цього не замітив :coffe:
Таже то таке, на рівні флюїдів - нічого матеріальнодоказуємого, чи як любит казати SPY, іхма ;) :-D

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 червня 2012, 15:44 
Офлайн

Повідомлення: 1039
пропоную зробити експеримент
введіть в гуглі слово "количество"
ну і для повнити картини - слово "кількість"
:)
Зображення

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 червня 2012, 20:52 
Офлайн

Повідомлення: 12473
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
myrko написав:
Взагалі то цей пост мож було й не викладати, бо не мало придурків є на світі і з цим нічо не зробиш, лиш останнім часом на форумі крутиться якась незрозуміла мені тоскапоностальгії за часами польської колонізації, най це повідомлення буде такою собі противагою, для балансу...

Ге-е-е-е! Якби ви послухали й подивились шо балакають про нас (та й не тільки про нас, а про увесь світ!) "вєлікамаґучіє" то на такі дурнички і уваги б не звертали! То всьо пусте!..

А панові rus_kolomiya - окремий респект і повага!!!
Зображення

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 червня 2012, 22:08 
Офлайн

yanychar написав:
Ге-е-е-е! Якби ви послухали й подивились шо балакають про нас (та й не тільки про нас, а про увесь світ!) "вєлікамаґучіє" то на такі дурнички і уваги б не звертали! То всьо пусте!..

Так їм ж той во, по гуглівському статусу отак положено балакати (дивись на пост вище перед твоїм). ;)

Догори 
 Повідомлення Додано: 29 червня 2012, 15:22 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
отримали своє:
Цитата:
Керівники польської радіостанції Radio Eska вирішили розірвати контракт на роботу зі скандальними ведучими програми Poranny WF. Їх висловлювання про громадянок України спричинили міжнародний скандал, а радіостанцію поставили навіть під ризик втрати ліцензії на мовлення.

"Рішення про звільнення Міхала Фігурського зі штату та розірвання контракту з Кубою Воєвудським вже ухвалене. Це ефект дипломатичного скандалу, який викликала їхня програма, в якій вони образили українок", - пише Gazeta Wyborcza з посиланням на власні джерела.

Власник компанії ZPR, котрій належить Eska Rock, Збігнєв Бенбенек відмовився коментувати виданню звільнення скандальних ведучих, але не виключив, що їхня програма в іншому форматі та в запису, а не прямому ефірі, могла би з'явитися в ефірі восени цього року.

Він відзначив, що рішення про закриття програми, котре правління ухвалило минулого понеділка, швидше за все врятувало радіостанцію від втрати ліцензії на мовлення.

За його словами, польська Національна Рада радіомовлення та телебачення (KRRiT) розгляне справу образливих висловлювань про українок в ефірі Radio Eska наступного тижня.

Як відомо, скандал через образливі слова ведучих Poranny WF про українських хатніх робітниць спалахнув наприкінці минулого тижня після того, як низка організацій та приватних осіб у Польщі подали заяву до прокуратури за їх висловлювання, а МЗС України виступив з вимогою публічних вибачень.

У програмі, в якій 12 червня ведучі коментували виграш на Євро-2012 збірної України над Швецією, серед іншого прозвучало: "Якби моя була трохи гарніша, то я б її ще зґвалтував" та "я не знаю, як моя виглядає, бо вона весь час на колінах".

МЗС Польщі назвав "ідіотичними та хамськими" висловлювання журналістів, котрі вибачилися за свої слова, заявивши, що насправді хотіли висміяти "стереотипи деяких поляків", а не образити українців.

22 червня прокуратура у Варшаві розпочала розслідування за підозрою у ксенофобських висловлюваннях, котрі караються польським законодавством тюремним ув'язненням до 3 років. ТСН

Зображення
у нас таких "розумників" також багато :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 10 липня 2012, 05:16 
Офлайн

Ниньки відкриваю http://ru.wikipedia.org/ - шо за дідьча мама?!! :shock:
Зображення

http://ru.wikipedia.org/wiki/Википедия:Законопроект_№_89417-6

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Повідомлення Додано: 22 липня 2012, 08:29 
Офлайн

Зовсім не прикол! Зображення

Ви будете сміятись, але ...
Жителям Крымска разрешили не платить за воду до ноября

Проженемо за Волгу
Смердячу кацапню,
І більше не допустимо
Подібную х...ню!

Догори 
 Тема повідомлення: Re:
 Повідомлення Додано: 22 липня 2012, 12:31 
Офлайн

Повідомлення: 1556
HAMBA написав:

Досить терпіти і цяцькатися, досить. Наших людей катували, ґвалтували, розстрілювали, висиляли, задля того, щоб це бидло поселилося в їхні домівки, жило б на їхній землі і паплюжило її національну символіку. Я радикальна людина в цьому випадку.

А треба робити, як жиди: за 20 повоєнних років вони по-тихому перестріляли майже всіх, хто іх нищив, де би останні не переховувалися, і в Европі, і в Арґентині, чи у З"єднаних Стейтах. :hunter:

Догори 
 Повідомлення Додано: 26 липня 2012, 10:49 
Офлайн

Звичайна тупорилість, чи провокація? :?:

Официальный сайт Олимпиады-2012 присвоил Львов к России

Вслед за грузинами географическим ошибками в пользу России на официальном сайте Олимпиады-2012 возмутилась и Украина.

Штаб олимпийской делегации Украины направил официальное обращение в Организационный комитет Игр ХХХ Олимпиады в Лондоне с просьбой срочно внести исправления в ошибочные биографические данные, опубликованные на официальном сайте Олимпийских игр.

Как сообщает сайт Национального олимпийского комитета Украины, в частности, речь идет об информации о спортсменах российской команды, где допущены существенные ошибки, связанные с местом их рождения в Украине.

Так, у многих спортсменов сборной России, родившихся в Украине, местом рождения названа украинская область, но обозначенная как часть России.

Например, местом рождения волейболиста сборной России Тараса Хтея названа Львовская область России.

Зображення

Штаб олимпийской делегации Украины будет отслеживать развитие событий и принимать соответствующие меры относительно внесения необходимых поправок.

Отметим, что Украина — не единственная страна, пострадавшая от таких «ошибок». Ранее свой протест на аналогичные несоответствия направила в оргкомитет Игр Грузия.

Джерело: sport.mail.ru

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 66 з 132 [ 1316 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 132  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Новини  » Світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення