|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 29 червня 2011, 14:13 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 липня 2011, 11:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Бацька - ідійот... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 липня 2011, 00:54 |
|
|
За вашу і нашу свободу
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 липня 2011, 10:48 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
 Дуже соромно за себе, але я прослухав що сталось 3 листопада 2011 року в Білорусі  Теракт? Геноцид? Чи ще щось гірше?  ги... от найбільше не люблю вислів наші брати білоруси, росіяни... Я не всіх українців вважаю братами, а тут ціла нація братська... та для того що в тої дівчини були брати-білоруси, треба щоб її татко чи мама согрішила з білорусом і то вся нація братською не стане 
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 липня 2011, 13:05 |
|
|
SPY написав: Дуже соромно за себе, але я прослухав що сталось 3 листопада 2011 року в Білорусі  Теракт? Геноцид? Чи ще щось гірше?  ги... от найбільше не люблю вислів наші брати білоруси, росіяни... Я не всіх українців вважаю братами, а тут ціла нація братська... та для того що в тої дівчини були брати-білоруси, треба щоб її татко чи мама согрішила з білорусом і то вся нація братською не стане  Ади-во шо сталось: http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?p=758208#p758208http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?p=758267#p758267В нашій історії трудно знайти сторінки якоїсь запеклої війни чи, бодай, суперечки з білорусами. І, взагалі, як поставити в один ряд "братів-білорусів" і "братів-поляків", "братів-московців"?.. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 липня 2011, 18:07 |
|
 |
 |
|
|
yanychar написав: Ади-во шо сталось: Ади ще один туди... може ви хотіли сказати: "Ади-во шо станеться..."SPY написав: що сталось 3 листопада 2011 року в Білорусі  Теракт? Геноцид? Чи ще щось гірше?  Ги... ми завжди співчуваємо... і дітям африки, і білорусам, мимоволі згадуючи приказку, що завжди добре коли в сусіда гірше
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 липня 2011, 18:40 |
|
|
SPY написав: Ади ще один туди... може ви хотіли сказати: "Ади-во шо станеться..."SPY написав: що сталось 3 листопада 2011 року в Білорусі  Теракт? Геноцид? Чи ще щось гірше?  Ги... ми завжди співчуваємо... і дітям африки, і білорусам, мимоволі згадуючи приказку, що завжди добре коли в сусіда гірше Ну, от такої львівські написали!.. Ясно що бесіда йде про "Дзень незалежнасці Рэспублікі Беларусь" 3 липня ц.р. Якщо стосується того кому "завжди добре коли в сусіда гірше" - то річ про московські "вести-новости". Вони найбільше тішаться, коли десь у Прибалтиці, Україні, Киргизстані, Молдові, Грузії щось подібного трапляється. Аж у стелю кипятком шкварять! А далі по форумах-коментах-блогах-ЖЖах добавлять: "Вот вам ваша нєзавісімасть! Вот вам цветниє рєвалюції! А ведь кака-а-а-ая била страна! Как дружна і вєсєла все жилі! Какіє пєсні пєлі!!!".  І на рахунок того що "шо станеться...". Нині в Україні ситуація практично така ж як і в Білорусі! ... 3-4 роки тому... 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 07 липня 2011, 19:22 |
|
 |
 |
|
|
я в курсі про Дзень нєзалесносці і про жадобу сусідів - від того що будемо постійно про це говорити - ніц не зміниться  ну і круто що 3-4 роки... значить 3-4 роки ще поживем... а там і кінець світу скоро 
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 липня 2011, 15:33 |
|
|
А тим часом...  Нині вночі подавляюча більшість радюків (аж майже ціла третина!) ухвалила таки "пенсійну реформу"!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 08 липня 2011, 15:45 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: подавляюча більшість радюків штук 90. десь так. (відповідна і легітимність їх ухвал) yanychar написав: ухвалила таки "пенсійну реформу"! сподіваюсь шо воно стане їхнім реквіємом. не будемо називати їх поганими словами.  .....
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |