|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 25 травня 2011, 21:43 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Інтерв'ю з М.Саакашвілі  
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 31 травня 2011, 07:00 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 03 червня 2011, 19:38 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 червня 2011, 18:34 |
|
|
Прикольна відюшка!..  Рік тому "гетьман право- і лівобережної" нічтоже сумняшеся якось ляпнув. що запрошує представників ЗМІ відвідати його "скромну резиденцію" в Межигір"ї. Пройшов рік і журналісти зібрались в гості як і було обіцяно. Однак... рішенням суду за поданням сільського голови Нових Петрівців (де знаходиться "скромна резиденція") Родіона Старенького "вихід в гості" було заборонено, аби це не завадило "людям їхати на роботу"... Нині зранку купа журналістів з "5 каналу", "Еха Москви", "Свободи" та ін. усмак постібались над главшпанфуфлом "право- і лівобережної". Це позорище уже розійшлось по всьому світу: "Фуфло! Под шконку, чмо!!!" 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 06 червня 2011, 20:07 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: Прикольна відюшка!.. Продовження теми: на ТВі, Українській правді обговорення цієї теми за участі організації "Стоп Цензурі" Пряма онлайн-трансляція 06 червня 2011 20:00-24:00: http://www.pravda.com.ua/articles/2011/06/3/6267970/Із блогу Мустафи Найєм на Українській правді http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4dec3ef454687/Цитата: В ходе подготовки эфира наша команда разослала приглашения на эфир собственникам главных СМИ в стране – Валерию Хорошковскому, Виктору Пинчуку, Игорю Коломойскому и Ринату Ахметову.
Приглашены также ведущие двух главных политических программ Украины – Евгений Киселев и Савик Шустер. Мы ждем наших коллег и надеемся на их открытость.
Также официальными письмами были приглашены президент Виктор Янукович, глава администрации Сергей Левочкин, его советник – Игорь Шувалов, советник президента Украины Анна Герман, пресс-секретарь главы государства Дарка Чепак , президент и вице-президент "Первого национального" – Егор Бенкендорф и Валид Арфуш, и другие официальные лица.
Наш эфир открыт все четыре часа. И мы готовы к открытой дискуссии. У нас нет табу ни на темы, ни на гостей, готовых говорить о СМИ и прозрачности органов власти.
Телемарафон продлится с 20:00 до 24:00 на телеканале ТVi, а также будет транслироваться в режиме online на сайтах "Украинской правды", Телекритики и Левого берега.
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 червня 2011, 20:48 |
|
|
SPY написав: Із блогу Мустафи Найєм на Українській правді http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4dec3ef454687/Цитата: В ходе подготовки эфира наша команда разослала приглашения на эфир собственникам главных СМИ в стране – Валерию Хорошковскому, Виктору Пинчуку, Игорю Коломойскому и Ринату Ахметову. ... Также официальными письмами были приглашены президент Виктор Янукович, глава администрации Сергей Левочкин, его советник – Игорь Шувалов, советник президента Украины Анна Герман, пресс-секретарь главы государства Дарка Чепак , президент и вице-президент "Первого национального" – Егор Бенкендорф и Валид Арфуш, и другие официальные лица. ... Ага... усі "пріглашонниє" уже біжуть, аж штани гублять!.. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 09 червня 2011, 18:47 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 червня 2011, 12:09 |
|
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 10 червня 2011, 14:44 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: В Донецькій облраді переплюнули Верхорадянських піаністів - там голосують гості! у нас так принято - одні пишуть закони , а і нші мали би їх виконувати. такий во розподіл. тобто ті , хто пише, апріорі не планує ті закони виконувати, або сприймає їх як досадне непорозуміння, яке легко і безкарно ігнорується. у принципі за певну суму будь хто може купити собі право не виконувати один чи декілька законів. депутатський мандат ,залежно від рівня , сприймається як індульгенція на порушення н-ної кількості законів. депутатський мандат вр - повна індульгенція на порушення будь чого. тобто закони приймаються для того аби отримати оплату від нижчестоячих в суспільній ієрархії за право їх порушувати. суспільна ж ієрархія визначається наявністю посвідчення чи мандата певного рівня, або еквівалентної йому суми грошей. ось так виглядає устрій суспільства у нас на сьогодні. цей сюжет не являє собою нічого надзвичайного, а просто ілюструє наявний стан речей. через те і не видно аби хтось в залі якимось чином обурився порушенню якогось там закону, який мєшаєт ім жить. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 червня 2011, 21:59 |
|
|
То ще не все...  Я теж так хочу! А шо, мені не можна?!.. 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |