|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 21 січня 2015, 17:02 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
На Йордан кропили мавзалєй: "Активисты арт-движения "Синий всадник" Олег Басов и Евгений Авилов провели у Мавзолея акцию "Изгоняющие дьявола. Осквернение Мавзолея". С криком "Встань и уйди!" активисты облили двери здания святой водой. "
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 січня 2015, 16:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 27 січня 2015, 21:36 |
|
|
"Онук Йосипа Сталіна розкритикував політику нинішнього президента РФ Володимира Путіна, засудивши війну з Україною і анексію Криму. Євген Джугашвілі назвав поведінку російського президента "без клепки в голові", а політичну еліту в Кремлі "злодіями", які дурять росіян.
 Джугашвілі засудив анексію Криму російськими військовими, яка сталася в березні 2014 року. На його думку, якщо вже Росії дуже був потрібний півострів, то повертати його треба було не силою, а юридично. Зокрема, він радить розібратися, чи правомірно зробив Микита Хрущов, передавши УРСР Крим, і на яких умовах це було зроблено. "В крайньому випадку, можна було купити півострів. Можна було ж щось зробити, а не силою відбирати територію. Тепер вони говорять про Малоросії. Часи вже не ті. Вже 21 століття, а методи наших лідерів залишилися старими. Чому це відбувається?"- сказав Джугашвілі.
 Джугашвілі стверджує, що Путін дурить росіян і намагається викликати у них жалість до себе. Зокрема, Джугашвілі згадав заяву прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова про те, що Захід хоче повалити режим Путіна. "Ми бачили Путіна на лижах, потім в субмарині, а потім без сорочки. Це демонструє лише відсутність мозку, от і все. Вони хочуть викликати співчуття у людей і побудувати підтримку на цій жалості, щоб люди кричали:" Ми не віддамо нашого Путіна ", - переконаний Джугашвілі." EXCLUSIVE: 'Stalin was no bloodthirsty cannibal...and Putin lacks brains!': Grandson of Soviet tyrant's astonishing defence of dictator who killed millions
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 січня 2015, 21:41 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 лютого 2015, 16:06 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 11 лютого 2015, 03:04 |
|
|
Сегодня на суде над Надеждой Савченко
- Состояние здоровья? — Не дождетесь! - Где проживаете? — Проживаю в клетке. - Ранее российским судом судимы? — Слава Богу, раньше в России не была. - Где и кем работаете? — Сижу в тюрьме в России. фразы: - Я буду продолжать голодовку либо до дня возвращения в Украину, либо до дня смерти. Как украли, так и верните! - Этот фаршированный цирк пора прекращать и отпускать меня на Родину. Когда судья ушел в совещательную комнату, Надежда крикнула прокурору и следователю: «Клоуны!»
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 лютого 2015, 23:26 |
|
|
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 лютого 2015, 00:57 |
|
|
"Фото з "Дня апалчєнца", який був нібито проведений в одному з петербурзьких дитячих садків, обговорюють сьогодні в блогах. На зображеннях чоловік у погонах майора показує дітям всілякі модифікації автомата Калашникова, а також СВД, РПГ і кумулятивну протитанкову гранату. З усім цим озброєнням, швидше за все навчальним, діти радісно фотографуються.
 Фото викликали в Рунеті ефект вибуху бомби. Кадри порівняли із зображеннями дитячих свят в закладах, підтримуваних ХАМАС.
 Блогер, який розмістив ці фото, стверджує, що один з батьків вирішив таким чином порадувати дітей.
 Одне залишається за кадром - котрий саме дитячий садок дозволив таке свято? Просимо батьків, які знають, в якому дитячому садку зроблені фото, звернутися до редакції "Фонтанки"."Фонтанка" ищет детский сад, в котором устроили "День ополченца" с оружием
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 04 березня 2015, 23:25 |
|
|
"Почему Хельсинки более комфортный город для жилья чем Петербу..."Боже борони! Це не С-Пб!!! Нас знову надурили! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 10 березня 2015, 15:24 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |