|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 26 січня 2011, 12:08 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
БорМан написав: exp написав: Цитата: але їх потім “кинули” ти думаєш, що то лиш регіони "кидають"... багато партій таким грішать...  Кому взагалі потрібні таківо міроприємства? ну, це інше питання, але що і інші кидають - факт... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 26 січня 2011, 13:07 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: БорМан написав: exp написав: ти думаєш, що то лиш регіони "кидають"... багато партій таким грішать...  Кому взагалі потрібні таківо міроприємства? ну, це інше питання, але що і інші кидають - факт...  та межи ними різниця мінімальна, якщо взагалі вона є. всі вони блізнєци - братья. ми гаварім ПР падразумєваєм ... ну і далі по тексту
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
vye4ko
|
Додано: 28 січня 2011, 20:53 |
|
З нами з: 26 січня 2011, 19:05 Повідомлення: 21 Звідки: май верхи
Прізвище, Ім’я: Gerasim Vuechko
|
От ми тут всі такі чесні та розумні і щож стається з нами коли ми стаємо на верхній щабель влади? Чув гарну пісеньку про дорослого дятьку ,який в дитинстві теж був нормальною людиною , як ми з вами . Але факт - що ламаеть ся в нас , чи хто , чи що ламає в нас ту совістливу і розумну людину .
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 січня 2011, 20:55 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: коли ми стаємо на верхній щабель влади? найважче випробування - випробування владою 
|
|
 |
|
 |
vye4ko
|
Додано: 28 січня 2011, 21:14 |
|
|
Мабуть по дорозі туди ми губимо ту людяність в собі заради того верхнього щабля . І колиж прийде та люина яка здатна не згубити все те всобі від себе попередньго . Я думаю все тому ,що виродися такий прошарок ,як інтелегенція , людина яка навіть невміє грюкнути дверима , прикрикнути на нищого від себе по рангу .Бо свого часу пролєтаріат винищив такий прошарок тільки по тій причині ,що їм було просто завидно знати і бачити ,що можна жити в нормальних умовах ,а вони виросли в пиятцтві і матюках .Тож змушені були заставити жити і решта населення як і вони.
|
|
 |
|
 |
vye4ko
|
Додано: 28 січня 2011, 21:23 |
|
|
та межи ними різниця мінімальна, якщо взагалі вона є. всі вони блізнєци - братья. ми гаварім ПР падразумєваєм ... ну і далі по тексту
А про політику -така кількість політичних партій ,що в голові обертається .А національна ідея одна ,то в чому справа? Щож тоді хтось з них проти основної національної ідеї на якій грунтується основний закон конституції любої країни
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 28 січня 2011, 22:19 |
|
|
vye4ko написав: .А національна ідея одн і то всім до сраки. а в голові лише грші. vye4ko написав: Я думаю все тому ,що виродися такий прошарок ,як інтелегенція отут варто пошкуати відповідь
|
|
 |
|
 |
vye4ko
|
Додано: 30 січня 2011, 11:27 |
|
|
Тоді це й про нас ? Алеж ми тут ввсі такі чесні !!!!!!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 лютого 2011, 14:34 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
 "Спеціальна слідча комісія Верховної ради вирішила, що травми, отримані низкою народних депутатів під час бійки в парламенті 16 грудня 2010 року, - нещасний випадок (  ). Про це йдеться у висновку комісії за результатами розслідування інциденту.  "Акт про нещасний випадок на підприємстві, не пов'язаному з виробництвом (  ). 16 грудня 2010 року під час перебування в сесійній залі народних депутатів Василя Кравчука і Михайла Волинця біля 19:00 вони отримали травми від невстановлених осіб", - говориться в акті. Крім того, мотиви побиття також "не встановлені". За словами потерпілого депутата від БЮТ Михайла Волинця, найближчим часом він звернеться з відповідним депутатським запитом для з'ясування причин, з яких винесено цей висновок." Побиття опозиціонерів у Раді визнали нещасним випадкомА крім того... "За фактом подій, які сталися в парламенті 16 грудня, прокуратура порушила кримінальну справу проти нардепів від БЮТ. Бютівцям інкримінують перешкоджання діяльності народних депутатів - блокування трибуни." Ги... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 17 лютого 2011, 15:15 |
|
|
ну так правосуддя
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |