|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 21 січня 2011, 18:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
А тим часом... "Сьогодні вранці в Одесі невідомий зловмисник кинув пляшку із запалювальною сумішшю в офіс міської організації Партії регіонів, який розташований на вулиці Прохорівській, 18." В одеський офіс Партії регіонів кинули пляшку" Мы, Фракция антиглобалистов берем ответственность за поджог офиса Партии Регионов 20 января 2011 года. Причина этого кроеться, в том что эта партия установила диктатуру большого капитала, и продолжает план "Ост" в отношении украинского народа, тем самым продолжая нквдистские традиции предыдущей власти, капиталисты хотят превратить нас в рабов, они повышают исскуственно цены, лишают людей возможности иметь хлеб насущный. Мы, также обьясляем протест в связи с репресиями в отношении национального движения на територии Запорожья. Прочь диктатуру Януковича! Да здараствует революция пролетарита!" Фракция антиглобалистов берет ответственность за поджог ПР
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 21 січня 2011, 18:14 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
[/quote] невже харакірі  [/quote] ага , всій ВР.... а ригіналам по два рази... і контрольний у голову... Янику з гранатомета.. 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 січня 2011, 14:19 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
БорМан написав: та лиш воно не відноситься ніяким боком до того 22
Прямо і безпосередньо всіма боками відноситься "до того 22"! УП: Передача денег за митинг ПР... не всім дісталось... Отдайтє дєньгі с-с-сучари!!!  Від Партії Регіонів вимагають гроші за мітинг"Під час розрахунків з людьми, які вимагали грошей під офісом Партії регіонів, був присутній син депутата-регіонала Олега Надоші Андрій. Як видно на відео, яке зняв кореспондент "Української правди", Андрій Надоша сидить за столом у кафе "Чайкофф" разом з людьми, які перераховували гроші і звіряли списки.  Також на відео, знятому у кафе, користувачами Facebook були упізнані Ігор Михайленко, Михайло Іваницький, Артем Рудиниченко, Андрій Китаєв і Олег Дейчик. Раніше повідомлялося, що депутат Олег Надоша організовував скандальний феєрверк на Майдані Незалежності після ухвалення нової редакції Податкового кодексу." ЗА МІТИНГ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ РОЗРАХОВУВАВСЯ СИН ДЕПУТАТА?"Під офісом Партії регіонів у Києві на вулиці Липській зібралося близько 150 людей, які вимагають оплатити їм участь у мітингу. Про повідомляє кореспондент "Української правди". Люди заявляють, що вони брали участь у заходах на Майдані Незалежності та біля палацу "Україна" з 9:00 до 18:00, за що організатори обіцяли їм 120-140 гривень. За їхніми словами, з частиною мітингувальників розрахувалися, а з частиною ні." ПІД ОФІСОМ "РЕГІОНІВ" СТОЇТЬ НАТОВП. Вимагають грошей за мітинг
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 23 січня 2011, 15:50 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
yanychar написав: За їхніми словами, з частиною мітингувальників розрахувалися, а з частиною ні." будуть знати наступного разу, що нічого з бандвом звязуватися.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 січня 2011, 16:23 |
|
|
БорМан написав: будуть знати наступного разу, що нічого з бандвом звязуватися. Ая... Будуть знати...  Дурна баранЕрія буде туди лізти і другий раз, і третій, і тридцять третій... Весь час буде діставати в чоло і ніц їй не поможе! 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 січня 2011, 07:38 |
|
|
"Раніше “Регіони” користувалися послугами спеціальних компаній, котрі постачали людей на мітинги... Так само з публічним м’ясом чинить Росія... Керівництво має покарати політтехнологів та менеджерів... ... Проте цього разу, на День Соборності, у Києві все було інакше... Людям пообіцяли по 120 гривень, вони чесно відстояли на Майдані, “слухаючи” на екрані Віктора Януковича, але їх потім “кинули”. На мітинг прийшли сотні студентів, а розплачувалися вже вночі – з тими, звісно, хто дочекався. Чому стався такий конфуз? Адже гроші на мітинг, це – дрібниці порівняно з витратами на феєрверк, у тому числі й у Макіївці, та ярмарки до Дня Соборності, які заходилася проводити влада. Невже у партії, яка має шістьох депутатів у Київраді, свого керівника столичного міста, забракло сил зібрати людей безкоштовно або зберегти обличчя та вчасно розплатитися із тими, кого найняли? ... Щоб з’ясувати це, ми спробували зв’язатися з народними депутатами від ПР. Телефон в.о. голови Київської організації ПР Антолія Толстоухова не відповідав. Заступниця голова Адміністрації президента Ганна Герман взяла слухавку, але на наше прохання прокоментувати ситуацію з “непроплаченим” мітингом хутко сказала: “Я не розумію про що ви говорите”, - і поклала трубку. Як нам розповів наш добрий знайомий з партії влади, зазвичай мітинги в столиці організувалися таким чином. Члени регіональних осередків партії були зобов’язані привести по сто-двісті чоловік. Частіше – безкоштовно, це було партійне завдання голови осередку. Часом “Регіони” користувалися послугами спеціальних компаній, котрі постачали людей на мітинги. Таких компаній у столиці декілька, їхніми послугами однаково користуються як БЮТ, так і “Регіони”. Скандалів раніше не було, бо Василь Горбаль, який колись очолював міську організацію ПР, завжди справно платив тим, хто стоїть “за ідею” та вимахує прапором." Чому Регіони прокололися з організацією мітингу в столиці?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 січня 2011, 09:54 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: але їх потім “кинули” ти думаєш, що то лиш регіони "кидають"... багато партій таким грішать... 
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 26 січня 2011, 11:16 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: Цитата: але їх потім “кинули” ти думаєш, що то лиш регіони "кидають"... багато партій таким грішать...  Кому взагалі потрібні таківо міроприємства?
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 26 січня 2011, 11:39 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
раз на них платят , значить комусь треба...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 26 січня 2011, 11:45 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
А я думаю шо руководітєлі провокуют народ,аби потім віддухопелити,і по новому доїти ,кіко по новим стандартам. За воздух платимо,скоро будемо і за слова платити ! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |