|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 11 січня 2011, 12:58 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Капітан написав: витримують 2000 Кг це вже коли би хотілося гирлянди з них робити 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 січня 2011, 10:45 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"Прага – Низка експертів вважають, що одночасні арешти членів опозиції в Москві, Києві та Мінську можуть бути зовсім не випадковими. За цим може стояти один керівник із Москви, не виключають аналітики, котрий може з «геніальною для зацікавлених у реванші в Москві простотою» повністю ліквідувати наслідки Біловезьких угод у трьох слов’янських державах із метою їхньої реінтеграції. У пресі також не виключають, що ЄС може запровадити санкції проти деяких урядовців із України, як реакцію Брюсселя на порушення прав людини в державі. Оглядачі також зауважують, що Президент Янукович має наміри підпорядкувати оборонний комплекс України російському ВПК." Одночасні арешти в колишніх республіках СРСР – план Путіна з «поховання Біловезьких угод» (європейська преса)Попервах може здатись, що такі ствердження то суцільна маячня. Однак, якщо пригадати "агромниє дастіженія в області дємакратіі" тільки за останній рік в Росії, Україні, Білорусі, то навіть сліпому видно - зовсім не фантастика... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 15 січня 2011, 11:59 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Це дуже правдоподібно. На днях прочитав в ГПУ:
Російське шоу з франківськими терористами
Читаю повідомлення про озброєних терористів із ”Тризуба”. Стає страшно. Але не за терористів, а за можновладців.
Викладу свою версію того, що відбувається. Нашим керівникам кортить побудувати таку ж систему, як у Росії. Вони вирішили не вигадувати нового сценарію, а купили вже готовий. Напрацьований, із перевіреним ефектом та окупністю.
Приїхали консультанти й узялися до справи. Для початку утнули щось таке, що вразило країну і точно налякало хоча б половину її громадян. У Запоріжжі відрізають голову пам’ятнику Сталіну, а потім його висаджують у повітря.
На сцені з’являється невідомий підпільний ”Рух першого січня” з назвою-прив’язкою до дати народження Степана Бандери. Він бере відповідальність за теракт і погрожує продовжувати в цьому ж дусі. І не лише з антиукраїнськими чиновниками, а й з усіма сіоністами та їхніми поганими синагогами. Навіщо? Щоб налаштувати проти ”украинских патриотов-террористов” не лише Схід і Південь, а й євреїв усього світу.
Далі на сцену виводять організацію ”Тризуб”. Чомусь зі зброєю та в Івано-Франківську. Кажуть, готувалися до резонансних акцій. Навіщо? Щоби показати: ”Националисты вообще обнаглели. Они там со ”шмайсерами” на танках ездят — сущая правда”.
Для чого ламають цю комедію? Консультанти з близького зарубіжжя намалюють образ страшного патріота-терориста. Потім президент Віктор Янукович виступить суперменом-рятівником України і всієї планети. Вдячні за порятунок від патріотичного апокаліпсису східняки голосуватимуть за нього довічно, а євреї дякуватимуть за відвернення другого голокосту.
Ініціатори і спонсори проекту українські. Сценаристи і режисери — російські. Оператори і актори з України. Хоча, можливо, й актори заїжджі. Зроблено так, що просто випирає примітивна упередженість пересічного росіянина щодо Бандери чи тризуба. Усе це наслідок радянського агітпропу для ”совка”: український патріот обов’язково терорист, ненавидить євреїв і живе десь в Івано-Франківську. Михайло БАСАРАБ
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 січня 2011, 16:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Старший_брат написав: Це дуже правдоподібно. На днях прочитав в ГПУ: ...
Та то й не тре дивитисі в ГПУ!.. Я туто http://forum.kolomyya.org/viewtopic.php?f=10&t=622&p=751829#p751829 якось питавсі: шо у вас там робицці?!! "8 січня цього, 2011 року, на Рогатинщині, Івано-Франківська область, було затримано керівника Центрального проводу ВО "Тризуб" ім. С. Бандери Андрія Стемпіцького, його сина Пилипа, а також Романа Хмару. 9 січня було затримано колишнього керівника Центрального проводу Дмитра Яроша, першого заступника ВО "Тризуб" ім. С. Бандери Андрія Тарасенка, Голову Українського Відділення Антиімперського Фронту Ростислава Винара та Голову Дніпропетровської обласної організації "Тризуб" ім. С. Бандери Сергія Борисенка. 10 січня арештовано голову Тернопільської обласної організації "Тризуб" ім. С. Бандери. Заарештованим висуваються звинувачення у тероризмі, у зв’язку з вибухом у Запоріжжі. Загалом арешти відбулися по всій Україні. Проводяться обшуки. Станом на 10 січня арештовано понад десять чільних членів організації." Заява ВО «Тризуб» імені Степана Бандери щодо масових арештів"У Запоріжжі знову було заарештовано заступника голови обласної організації ВО "Свобода" з молодіжних питань Юрія Гудименка та прихильника "Свободи" Олександра Вовка. ... Зараз затримані переведені в ізолятор тимчасового утримання Запоріжжя. За словами Тягнибока, це не перша спроба "пришити" Гудименку чергову справу." У Запоріжжі знову арештовують людей Тягнибока"Чотирьох членів ВО "Тризуб" ім.С.Бандери переводять до Запоріжжя, зокрема Ростислава Винара, Романа Хмару, Сергія Борисенка, Пилипа Тарана. В якому саме відділку знаходяться хлопці, поки-що невідомо. Хлопців повезли на слідчий експеримент за фактом вибуху пам’ятника Сталіну. Там само з учора перебуває Василь Лабайчук." Новини про арештованих тризубівців"У неділю, об 11.00 Ростислав Винар був затриманий міліцією на автовокзалі в Рогатині, звідки він мав їхати до своєї матері. “Мені заломили руки, вдягли чорну шапку на очі й відвезли до Івано-Франківського обласного відділення міліції”, – розповів “тризубівець”. В Івано-Франківську Винару інкримінували підпал дверей кафе “Галич” у грудні 2009 року. Оскільки він ніколи там не був, то не знав, що тоді то був офіс Партії регіонів. У вівторок Винар був переведений до ІТТ СБУ Івано-Франківської області. У середу під конвоєм разом із Андрієм Тарасенком, Романом Хмарою, Сергієм Борисенком, Пилипом Тараном був доставлений до Львова, звідки чартерним рейсом хлопців відправили до Запоріжжя. Андрій Тарасенко та Сергій Борисенко тепер знаходяться в Запорізькому обласному управлінні Служби безпеки." Випустили Ростислава Винара. Решта незаконно затриманих - в тюрміОт я питаю: по Коломиї теж воронки шуруют?! 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 січня 2011, 16:23 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
скоро вся Воркута і Магадан, по-українськи заговорять... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 січня 2011, 19:25 |
|
|
Капітан написав: скоро вся Воркута і Магадан, по-українськи заговорять...  ... лиш би Коломия з Білими Ославами не "па-масковскі"... 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 січня 2011, 20:48 |
|
|
yanychar написав: Капітан написав: скоро вся Воркута і Магадан, по-українськи заговорять...  ... лиш би Коломия з Білими Ославами не "па-масковскі"...  якщо так далі піде... то хто його знає... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 15 січня 2011, 21:36 |
|
|
Капітан написав: якщо так далі піде... то хто його знає...  Ади, на тобі! Ослави уже відпали... А я звідси буду дзявкати аж поки мені клаву разом з руками не видерут! Маскальню на ножі! /е-е-е-е... вібачєюсь, я троха той-во... передав куті меду... ... але з медом солодше!../ 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 15 січня 2011, 22:42 |
|
|
і шо з того , шо ми , одне з відти , другий звідти , мемо дзявкати... шо то даст?
|
|
 |
|
 |
Жива
|
Додано: 16 січня 2011, 03:12 |
|
З нами з: 22 серпня 2009, 03:00 Повідомлення: 125 Звідки: Коломия
|
Шановні форумівці, скажете, що знову трембітаю, але формуючи власне ставлення до того ось http://shevchenko.ua/ua, питаю думки цікавих мені людей  Можливо це лише чергова нова партія/команда мрійників типу колись Каганця, або справді щось якісно нове. Я не рекламую і не маю поки жодного стосунку до даної команди. Якщо маєте трошки часу, гляньте і висловіться, будь-ласка.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |