|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Pravdolubko
|
Додано: 03 жовтня 2012, 11:33 |
|
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
|
collagen написав: ви мене ні з ким не путаєте? Я жодного слова не сказав про свої політичні уподобання... Пардоньте, біс поплутав! Думав, шо ви прихильник Олеся. Ще раз звиняйте! Не хтів вас образити! 
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 03 жовтня 2012, 11:56 |
|
|
Pravdolubko написав: Думав, шо ви прихильник Олеся. Є чи не є, то є моє (ох вже ця гра слів). Нагадаю, розмова стосувалась речей, які відбувались в Коломиї, а не моїх політичних уподобань.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 жовтня 2012, 13:08 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
до речі, а як агітують тих, хто не ходить на різні акції-сходки і не бачить різну передвиборчу макулатуру? 
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 03 жовтня 2012, 13:19 |
|
|
exp написав: до речі, а як агітують тих, хто не ходить на різні акції-сходки і не бачить різну передвиборчу макулатуру?  зомбоящиком 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 03 жовтня 2012, 13:20 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
collagen написав: exp написав: до речі, а як агітують тих, хто не ходить на різні акції-сходки і не бачить різну передвиборчу макулатуру?  зомбоящиком  а якшо і ящик не дивиться?
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 03 жовтня 2012, 13:37 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 03 жовтня 2012, 14:40 |
|
|
VohaBit написав: Усім франатам Левицького і інших опозиціонерів ффтикать уважно. Система ЯнуковичаЦитата: Многие из тех, кто сегодня формально выступает против Януковича (в том числе практически вся объединенная оппозиция), выступают персонально против Януковича, но никак не протестуют против системы, его породившей. Им бы хотелось «что-то поменять, ничего не меняя».Для части из них не важна личность Януковича, им важен сам факт, что кто-то, а не они сами стали во главе «пищевой пирамиды». Они протестуют против него исключительно потому, что сами хотели бы быть на его месте. И протест даёт им хотя бы призрачный шанс «подвинуть главного бабуина» и занять его место. Таковы Яценюк, Тимошенко и прочие из числа олигархии. **** тут погризено мишами **** Некоторые пытаются «что-то изменить, ничего не меняя», простой заменой персоналий. Но происходящий крах современной экономической и политической модели Украины не в персоналиях, а в порочности самой системы. Да, я прекрасно понимаю, что многие из тех, кто сегодня принимает решения, являются порождением этой самой системы, и их до поры до времени всё устраивает (разве что кроме занимаемого в системе места). Более того, им страшно оторваться от вскормившей их системы (и чем бездарнее персонаж, тем страшнее для него возможные перемены). Перемены и неизвестность всегда пугают слабых духом и неуверенных в себе. Но приходит время перемен, и необходимо делать выбор: или продолжать держаться за падающее старое, и быть похороненным вместе с ним, или постараться найти своё место в возникающей новой формации. Выбор нужно делать очень быстро. жду каментів від патріотів  up 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 03 жовтня 2012, 15:04 |
|
|
Доній – Внук директора Інституту історії партії ЦК КП України.Цитата: Доній Олександр Сергійович - Народився 13 серпня 1969 (м.Київ); українець; батько Сергій Миколайович (1946—1996) — економіст; мати Ольга Опанасівна (1947) — економіст; був одружений на Тетяні Миколаївні Доній (1973) — викладачці анґл. мови романо-герман. факультету Київ. нац. університету ім. Т.Шевченка.
Дід - [b]Микола Романович Доній [/b](30 квітня 1910, Липняжка — 21 липня 1975, Київ) — дослідник історії КПРС та КП(б)У, археограф, педагог, кандидат історичних наук (з 1949 року), професор (з 1964 року). Освіта і трудова діяльність в 1929 році закінчив Добровеличківський педтехнікум. Працював учителем, директором Марківської семирічної трудової школи, інспектором райнаросвіти; в 1932 році закінчив Одеський інститут соціального виховання і курси при ЦК КП(б)У по підготовці викладачів для вузів; у 1932–1940 роках — викладач філософії в Донецькій вищій сільськогосподарській комуністичній школі й Металургійному інституті у Маріуполі; з 1937 року — в апараті Наркомату освіти УРСР, інспектор-методист Управління вищої школи; у 1938–1941 роках — на партійній роботі, одночасно викладач історії КПРС у вузах Києва; у 1948–1949 роках навчався на річних курсах Академї суспільних наук при ЦК КПРС, де під керівництвом академіка АН СРСР Г. М. Панкратової підготовував і захистив кандидатську дисертацію «Грудневе збройне повстання на Катеринославщині у 1905 р.»; у 1949–1954 роках завідував кафедрою основ марксизму-ленінізму Київського педагогічного інституту; у 1954–1964 роках — заступник директора з наукової роботи, директор Інституту історії партії ЦК КП України, філії Інституту марксизму-ленінізму при ЦК КПРС; З 1964 року — ректор Інституту підвищення кваліфікації викладачів суспільних наук при Київському унверситеті. Джерела: 1. http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BE%D0%BD%D1%96%D0%B9_%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0_%D0%A0%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%872. http://president2010.info/ua/page/149
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 03 жовтня 2012, 15:06 |
|
|
VohaBit написав: Усім франатам Левицького і інших опозиціонерів ффтикать уважно. Крім Левицького реальних опозиціонерів немає. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 03 жовтня 2012, 15:10 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: up  Та облиште, відповіді не буде...  Вони це сприймають як провокацію, ми це сприймаємо як не бажання визнавати правду, що вони своїм ігнором тільки й підтверджують... А по тій причині, що ми дивимось на один і той же стакан, тільки для одних він наполовину повний, для інших наполовину порожній  Anjey написав: Доній – Внук директора Інституту історії партії ЦК КП України. І хтось ще казав, що чорнухою не займаються... І що йому відректись від діда? Відректись від сім'ї, бо та говорить на російській мові... У Вас, в Левицького, коріннячко ідеально чисте? Жидів, баптистів, хворих на голову, зрадників не було? Всі були криштально чистими патріотами, всі боролись з комунізмом не були членами комсомолу? Невже в них не було вищої освіти? Як вони знаходили роботу?! Часи були такі - або пристосуванець, або на соловки... Ось рівень нашої політики - перебирати білизну, а не дивитись в корінь... Очорняти суперників, а не боротись із системою... P.S.: це було сказано не в користь Донія, він теж недалеко втік, це було сказано, щоб підкреслити методи БЮТу і вкотре переконатись насікльки вони "інакші"  Anjey написав: Крім Левицького реальних опозиціонерів немає.  Та й з Левицького якось не дуже... в нас взагалі опозиціонерів немає! Ви боретесь не за те, щоб скинути владу, а за те, щоб стати на місце влади - про що і писав VohaBit. Ось суть вашої опозиційності!
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |