Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 82 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 25 вересня 2012, 10:25 
Офлайн

Повідомлення: 1039
walker написав:
Опозиція і влада в Україні: знайти десять відмінностей

та цего не бачить тільки сліпий.
Сам неодноразово задавав це питання :-D - а яка ж власне різниця :-D - а ніякої.

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 вересня 2012, 10:30 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Зовсім випадково натрапив на газету Донія "Бюлетень Всеукраїнського комітету захисту української мови" і прочитав там статтю: "Батьківщина" може зняти Левицького на користь Донія, ги прикольно, отже даю для ознайомлення:

Цитата:
"Батьківщина" може зняти Левицького на користь Донія

Народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко Роман Забзалюк заявив, що Об'єднана опозиція може підтримати кандидата в народні депутати по 88 мажоритарному округу (Коломия, Городенка) чинного парламентаря Олександра Донія

"З точки зору дисципліни, потрібно підтримувати тих мажоритарщиків, які отримали підтримку на Об’єднаному з’їзді. Але потрібно і зважувати можливості. Як відбувається сьогодні в окремих округах? Є гідна людина [достойна] від Об’єднаної опозиції, але ресурсів або потрібної харизми для того, щоб боротися і перемагати, маючи за противників мастодонтів від Партії регіонів, які сиплять наліво-направо мільйонами, у неї немає. А інший представник демократичних сил, можливо, може перемогти і пройти в парламент. Тут потрібно оперативно приймати рішення по кожному конкретному округу, над чим і працює сьогодні наш центральний штаб і безпосередньо Олександр Турчинов і Арсеній Яценюк, аналізуючи ситуацію стану справ по нашим кандидатам", - зазначив Зазамблюк

Тобто Левицького можуть зняти на користь Донія? (пропущено, натомість вставлено): Політик підкреслив, що опозиція може зняти свого кандидата Олександра Левицького з округу в Коломиї, де балотується Олександр Доній

"Я не виключаю, що таке рішення буде прийнято по Коломиї. Але треба ж отримати остаточну соціологію і все бачення аналізу активності роботи того чи іншого кандидата", додав бютівець.

Оригінальна стаття: http://glavcom.ua/articles/8037.html
Перекручена адаптована: Бюлетень ВКЗУМ №2, 17 вересня 2012, ст.2

Курсивом - позначено оригінальний текст, підкресленим шрифтом, те що добавлено в статті в бюлетні.

Вони пропустили добрячий шмат тексту перед цим, мабуть, щоб виборець легше проковтнув малобукаф, ніж пережовував:

Ось пропущене:
Цитата:
А от те, що у партійному списку не опинилося прізвищ «польових командирів» Донія, Стецьківа, Філенко – це помилка?

Складне питання. Справа в тому, що неодноразово, в тому числі і з боку журналістів, ми чули такі закиди в сторону політикума і, в першу чергу, опозиції, що потрібні нові обличчя. Якщо брати партійний список опозиції (я не маю на увазі перші п'ятнадцять чоловік – авторитетних і відомих), там багато отих нових облич.

І оновлення проводилось саме за рахунок відсутності у списку Донія, Стецьківа та Філенко?

Беручи до уваги можливість чималої кількості представників Об’єднаної опозиції пройти по мажоритарним округам, що так само входить в стратегію на цьому етапі, частина наших соратників йде на округи. В тому числі, Олесю Донію було запропоновано іти по мажоритарному округу.

Хочу нагадати також, що на з’їзді партії «Батьківщина», коли зачитувався і затверджувався список від Об’єднаної опозиції, голосування було відкритим – в присутності понад трьох тисяч членів партій, представників тих політичних сил, які увійшли до Об’єднаної опозиції. І якби щось надмірно не влаштовувало партійців, очевидно, хтось би виступив. Цього не відбулося. Тож, я констатую, що більшість політичних сил, які входять до Об’єднаної опозиції сприйняли позитивно запропонований формат партійного списку.

Але ваша пропозиція Донія не влаштувала, і він пішов самовисуванцем по Коломиї. В інтерв’ю «Главкому» він розповів про пропозицію Турчинова йти по округу в Києві і про свою відповідь Олександру Валентиновичу, що потрібних «величезних коштів» на це він не має.

Я з повагою ставлюся до Донія. Але це його рішення. Я би дуже хотів, щоб він пройшов по тому округу.

Дивне бажання з огляду на те, що на тому окрузі є кандидат від Об’єднаної опозиції – Олександр Левицький.

Після цього, далі йшла теза: З точки зору дисципліни, потрібно підтримувати тих мажоритарщиків, які отримали підтримку на Об’єднаному з’їзді., яка отримує нове забарвлення, якщо прочитати пролог, а не вирвану з контексту ремарку.

Але найцікавіше не це: це тільки одному мені ріжуть око слова "може зняти", "я не виключаю [зняття]" - вкотре переконуюсь, що політик бреше тоді - коли в нього шевеляться губи. Завжди! Це аксіома. З одного боку він радить підтримувати тих мажоритарників, що по ОО, з іншого хоче перемоги Донія - і Вашим, і Нашим в той же час ніякої конкретики - просто популізм, а народ, ти в нас ... ведись далі...

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 вересня 2012, 11:07 
Офлайн

В повернення до теми, що влада = опозиція, ну рік тому на УП була стаття:

Проте, що в бюджеті нема грошей, а депутати розкошують. Одні перельоти приносять збитки і то не на малі гроші, ще якщо згадати їхні зарплати та те, що депутати збільшили витрати на своїх помічників і зберегли привілеї

ну ось:

Зображення

Зображення

В першому випадку лідерство займає колега та товариш Донія по нещастю Тарас Стецьків, на другому видно Шлемка, який підтримує Левицького, якщо вони не такі, вони опозиційні, мають принципову позицію - чому не літали за влашний кошт? По принципу - дають-беру, не я вилітаю, так хтось інший? Що влада, що опозиція має мету дорватись до корита - вони рівноцінні і взаємо замінні, а не більше/менше зло. Що вже говорити про скасування своїх пільг.

Джерела:
Найбільші марнотрати парламенту: БЮТівці, син Януковича, брат Ющенка, 07 квітня 2011
Свято під час чуми триває, 25 липня 2011

Так в чому ваша опозиційність, шановні опозиціонери? Ми їх зупинемо! Не дамо їм красти! Будемо красти замість них?!

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 вересня 2012, 11:42 
Офлайн

Повідомлення: 109
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
SPY написав:
Зовсім випадково натрапив на газету Донія "Бюлетень Всеукраїнського комітету захисту української мови" і прочитав там статтю: "Батьківщина" може зняти Левицького на користь Донія, ги прикольно, отже даю для ознайомлення:

Так, Доній дійсно спровокував Забзалюка на таке висловлювання, однак коли Забзалюк розібрався у ситуації - написав наступне:

Цитата:
Доній грає на руку Януковичу

Народний депутат України від фракції «БЮТ-Батьківщина» Роман Забзалюк вважає, що скандальні випади своїх колишніх колег проти керівництва Об’єднаної опозиції свідчать про їх перехід на бік Партії регіонів.

- Як би режим не намагався і не розраховував на силову розв’язку, опозиція продовжує об’єднувати навколо себе істотні пласти населення, - сказав Роман Забзалюк, коментуючи запущені Олесем Донієм чутки про формування в складі Об’єднаної опозиції групи змовників, які мають намір розвалити «Батьківщину».

- «Регіонали» починають запускати нові провокації проти опозиційних сил у вигляді спроби створення міфу про якісь розколи і протистояння всередині опозиції. Так, сьогодні Олександру Турчинову дуже складно, адже потрібно було переконати багатотисячні партійні колективи (в «Батьківщині» близько 600 тисяч партійців) про необхідність об’єднання в єдиний фронт всіх політсил, які здатні боротися з режимом Януковича. І йому це вдалося! Якщо ж брати до уваги нещодавні несподівано провокаційні висловлювання Донія, хочу сказати, що я був про нього іншої думки. Але хіба можна після настільки провокаційного демаршу вважати Донія представником опозиції? Судячи з усього, він остаточно заплутався і перейшов в опозицію проти всіх, а це, як відомо, на руку тільки Януковичу і «регіоналам». Тоді, жителям Івано-Франківської області, де пішов всупереч рішенню з’їзду Об’єднаної опозиції кандидатом в депутати по округу № 88 пан Доній, і тим самим намагаючись послабити позиції Олександра Левицького, стійкого і вірного патріота України, я порадив би при ухваленні рішення пам’ятати наступне: краще обрати патріота на Коломиї, ніж старшого на Колимі! Адже якщо об’єднані опозиційні і національно-патріотичні сили країни не відстоять свої свободу, незалежність і демократію, повторення сталінського терору у виконанні кримінальної олігархії та її шпани - не змусить себе довго чекати.

Що стосується демаршу нашого колишнього однопартійця Сергія Міщенка, скажу тільки одне - коли ми розуміємо, що режим Януковича будує в державі кримінальну диктатуру, прагнути перетворити країну в протекторат олігархів, а українська нація штучно і силою перетворюється в «національна меншина», всі ці так звані демарші політиків-«тушок» виглядають не просто потворно. Адже мова сьогодні йде про долі мільйонів людей, які не бажають жити в «феодальному паханаті». Чесний політик - опозиціонер в цій ситуації буде робити все можливе щоб посилити ряди опонентів режиму, а не зганьбити або послабити їх на догоду своїм меркантильним інтересам, - вважає Роман Забзалюк.

Автор : Дмитро Бровкін “Вечерние Вести”

Джерело: http://newsoboz.org/politika/doniy-igraet-na-ruku-yanukovichu-19092012125500

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 вересня 2012, 11:49 
Офлайн

Anjey написав:
Доній грає на руку Януковичу

а як відносно ОО=ПР ?????????????

8-)

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 вересня 2012, 11:51 
Офлайн

Anjey написав:
Так, Доній дійсно спровокував Забзалюка на таке висловлювання, однак коли Забзалюк розібрався у ситуації - написав наступне

Ну а що тут дивного?! Доній написав свою статтю, вирвав з контексту потрібні йому слова, Ви і Ваш штаб, написали свою заказну статтю, щоб мати який контраргумент/відомстити/відповісти...

Методи одинакові, що у Вас, що в Донія, що в региАнала, ціль - теж!

А найцікавіше поки ви там з лінійками міряєтесь в кого "газета" довша і "електорат" більший - переможе регіонал - ви скажете, нам помішав Доній, Доній скаже - нам помішала ОО. А мені, як виборцю, пофіг кто кому мішав, я збираюсь оцінювати результати і побачу як "Ви його [бобра] зупинили"...

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 вересня 2012, 14:42 
Офлайн

SPY написав:
Ви і Ваш штаб, написали свою заказну статтю, щоб мати який контраргумент/відомстити/відповісти...

Пане SPY, Левицький не замовляє статті!
Левицький не купує людей за 30 срібняків!
Левицький не вважає їх недалекими провінціалами!
Левицький не залякує їх кримінальними справами чи фізичною силою!

Левицький - чесна, кваліфікована, молода людина, яка, як і Ви, хоче зробити Україну кращою.

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 вересня 2012, 16:10 
Офлайн

Anjey написав:
Пане SPY, Левицький не замовляє статті!

Чесно-чесно?!
Пане Anjey, тоді розкажіть мені чи задурно Левицький виступав на ТВ? Чи може купив ефір?! Може тоді Левицький під час виступу скаже ціну ефіру на радість людям? Скажете - що не один Левицький виступав на НТК, і не один він платив гроші і це вимоги сучасної виборчої кампанії. То і вимогами сучасної виборчої кампанії є і хвалебні статті, зазвичай куплені (хоча не завжди куплені, можна попросити Турчинова чи Юлю - пастухів лідерів, на яких вівці електорат свято вірить написати хвалебну статтю про те, якого ми завидного бахура вам на округ поставили, хоча особисто могли максимум, що бачитись на злітах партії, а особисто того бахура навіть не знати - просто ж треба укріпляти свої позиції). Також методами можуть бути очорнення репутації своїх опонентів чи це не про БЮТ - вони святі і ніколи не поливали інших брудом? Або ж що коломийський штаб БЮТ тільки хвалить Левицького і ні слова кривого не кинув про інших кандидатів?

А де криве слово, мета якого зменшити електорат суперника - там і трішечки чорнухи, зовсім трішечки можна :whistle:
А де можна і трішечки чорнухи, там і хвалебну статтю можна написати/замовити.

Чи Ви мене хочете переконати в те, що політика - це не брудна справа і ви лізете туди в білих костюмчиках не замащуючи ручок? Мабуть, так не буває :)

Anjey написав:
Левицький не купує людей за 30 срібняків!
Левицький не вважає їх недалекими провінціалами!
Левицький не залякує їх кримінальними справами чи фізичною силою!

Ще забули добавити релігійна людина, чесний сім'янин, електорат таке любить ;)
А такі довбограї, як я, просто сприймуть це як солодку брехню, мівіну, яку мені пробують повісити на вуха чим воно і насправді є...

В той же час - не кажу, що Левицький поганий, проте не тільки мені відомі його зв'язки з Шлемком (є такий, правда?) - останній вже давно просиджує штани в Верховній зРаді України і репутація в нього як і в 99% народних зрадників депутатів аж ні разу не криштально чиста і він може навчити молодого енергійного Левицького всім понятіям і методам привласнення розподілу/перерозподілу частки бюджету. Від Шлемка мені не було ніякої користі як громадянину - він мову не захистив, законів, які б мені помогли жити - не написав. Мені потрібен ще один такий депутат?! Чи Шлемко свого помічника міг чомусь нормальному навчити? Не смішіть мої підкови (с) ;)

Anjey написав:
Левицький - чесна, кваліфікована, молода людина, яка, як і Ви, хоче зробити Україну кращою.

Хотіти можна хоч Джей Ло', а прийти до ВзРУ і забути про все. Чи це тільки мені здається, що всі 99,99% депутатів після того як дориваються до корита забувають свої обіцянки? Чому я маю вірити, що Левицький якраз 0,01% ?

Якби він не хотів покращити Україну - в нього буде відмазка це не робити. Про#рете Ви вибори (а Ви вибори про#рете - я на всі 100% впевнений, що опозиція має намір їх здати і враховуючи, що весь адміністративний потенціал у діючої влади - так і буде) і скаже Ваш Левицький: "Ну що людоньки добрі я міг зробити? Я так хотів Вам покращити життя, так хотів, а регіАнали взяли та й створили коаліцію! Я їм давай всім коломиянинам роздамо по мільйону, а вони нє! Я їм давай дороги поремонтуєм - а вони - нє! Виберіть мене ще раз, я ще раз попробую..." В той же час замість покращення життя людям Ваш новий кандидат буде кататись на шару літаками, нарощувати знайомства, вирішувати проблеми свої і родичів у всіх інстанціях, бо він НарДеп, отримувати депутатську зарплату лобіювати бізнес всім друзям і збільшувати свої статки, як роблять всі решта депутати...

Тому перестаньте вішати макаронні вироби і казати, що Ваш інакший - ваш як всі і методи Ваші як у всіх...
А поки Ви сваритесь з Донієм, Доній з Вами - виграє дзядзя_Бобер і ми взагалі топитимемось в шоколаді/гі#ні (потрібне підкреслити)...

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 вересня 2012, 17:12 
Офлайн

Anjey написав:

у у нас усі кандидати у депутати такі добрі =хоч до рани прикладай, а як тіко стают депутатами - гівно гівном. як пояснити цей парадокс?

не розкрита тема ОО=ПР

Догори 
 Повідомлення Додано: 25 вересня 2012, 17:28 
Офлайн

Пане SPY, я не хочу і не буду опонувати Вам у мірянні заслугами.
За всі Ефіри, які були на НТК - Левицький платив із виборчого фонду згідно тарифів НТК. Гроші на ефіри йому дала об'єднана опозиція, а також його друзі і колеги, серед яких і я.
Вартість одного ефіру близько 5000 грн.

Стосовно бачилися на з'їздах - Левицький більше 5 років є першим заступником керівника обласної організації ВО "Батьківщина", тому за посадою змушений постійно спілкуватися з центральним керівництвом ОО. Особисто знайомий з більшістю лідерів ОО.

До VohaBit

Стосовно різниці між ОО і ПР - вирішувати ВАМ. Я вважаю, що вона разюча.
Флот, Мова, соціальна сфера і Ваше розчарування та песимізм - це у першу чергу заслуга діючої влади.

І якщо Ви здалися, не готові боротися і відстоювати свої права і цінності, якщо Ви просто хочете викинути негатив, то, будьте добрі, на ставте палиці в колеса тим, ХТО ще не здався.

Ну а ті, хто читає цей форум з метою зробити правильний вибір 28 жовтня - проголосуйте за Левицького і якщо Ви не злодій, хабарник чи антиукраїнець, я переконаний, Ви про це не пошкодуєте.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 82 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення