Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 9 з 21 [ 203 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 07 листопада 2008, 23:50 
Офлайн

Повідомлення: 1337
Тут Медвед вас не врятує, якщо виробництво наприклад машин падає на 60%, то відповідно люди котрі працюють на заводі будуть звільнені. Економіка, нічого не вдієш. Тут як кому пощастить, ті хто будуть займатись продуктами харчування нічого не втратять, а от все що пов'язане з кредитами, от там буде дупа :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2008, 01:13 
Офлайн

Повідомлення: 1426
Прізвище, Ім’я: Yury
Yo)!(,
Наша контора сменила банк. Старый крякнул.
Справятся наши руководители с кризизом или нет мы сможем увидеть немного позже. Думаю Медведев в этой ситуации лучше Путина. Т.е. мы вовремя сменили президента.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2008, 16:01 
Офлайн

Повідомлення: 1160
Цитата:
Yury пише:
Наша контора сменила банк. Старый крякнул.

А какой крякнул то, если не секрет? Я слыхал Балтийский накрывается медным тазом, угадал?
Цитата:
Yury пише:
Думаю Медведев в этой ситуации лучше Путина. Т.е. мы вовремя сменили президента.

Думаю разницы нет, они правят коллегиально.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2008, 16:08 
Офлайн

Повідомлення: 926
Цитата:
Wandering пише:
Тут Медвед вас не врятує, якщо виробництво наприклад машин падає на 60%, то відповідно люди котрі працюють на заводі будуть звільнені. Економіка, нічого не вдієш. Тут як кому пощастить, ті хто будуть займатись продуктами харчування нічого не втратять, а от все що пов'язане з кредитами, от там буде дупа

..а також в будівництві і інших сферах виробництва товарів не нагального вжитку

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2008, 16:22 

Цитата:
Yury пише:
Думаю Медведев в этой ситуации лучше Путина. Т.е. мы вовремя сменили президента.

Це Путіну повезло, шо його "вовремя сменили ". Завжди потім зможе сказати:" а от коли я був президентом...."

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2008, 16:33 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
мені при цьому найбільше подобається така постановка питання
Цитата:
[URL=http://kolomyya.org/se/sites/pb/?nid=9142]Чи змінить економічна криза український політикум[/URL] Нинішня економічна криза може повністю змінити український політикум, якщо політичні сили не вироблять прийнятного для суспільства плану виходу з неї і надалі продовжуватимуть боротися між собою за владу.
я "ЗА"... :cl:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2008, 16:39 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
Україна серед найбідніших країн Європи

07.11.2008 – 13:12

Згідно рейтингу європейських країн щодо рівня ВВП на душу населення із врахуванням купівельної спроможності Україна опинилася третьою з кінця.

Очолив список Люксембург, ВВП якого складає приблизно 80 тисяч доларів на душу населення.

Друге і третє місця серед найблагополучніших країн зайняли Норвегія та Ірландія.

Найбіднішою європейською країною виявилася Молдова, ВВП якої становить всього 2,56 тис. доларів. «Це єдина країна у світі, де грошові перекази остарбайтерів складають 35% ВВП – це більше, ніж всі зарплати, держбюджет і весь експорт», – підкреслюють автори рейтингу.

Серед найбідніших опинилися балканські країни, Болгарія, Румунія. Замикає десятку Польща, у якої ВВП на душу населення склав 15,8 тисячі доларів.

Україна у цьому рейтингу випередила тільки Молдову та Албанію.

http://for-ua.com

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2008, 17:10 
Офлайн

Повідомлення: 1160
Цитата:
Simple пише:
.а також в будівництві і інших сферах виробництва товарів не нагального вжитку

Тут важно понять, кризис всего лиш финансовый, т.е. банки не дают денег, в кредит, опасаясь что они им не вернуться. Эти опасения вызваны дибильной паникой, всюду паника, а генерирует её СШП. Достаточно обеспечить банкам ликвидность, и они снова начнут выдавать кредиты.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2008, 17:25 
Офлайн

Повідомлення: 12717
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан

Йож , ти мислиш примітивно , криза не фінансова , а економічна , причому світова , і на самих банках це не в'яжеться , це як в атомному заряді - ланцюгова реакція..

jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 08 листопада 2008, 19:18 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Цитата:
Капітан пише:
Йож , ти мислиш примітивно

згоден

Так як Йож написав:

Цитата:
Yo)!( пише:
банки не дают денег, в кредитт, опасаясь что они им не вернуться.

Не того вони їх не дають - банки в основному живуть за рахунок клієнтів і всі гроші, що містяться обороті до них прийшли тільки від клієнтів з вкладів - наприклад з депозитів. Ці гроші з депозитів ідуть на видачу кредитів - різниця між відсотками - прибуток банку. зараз пішла тенденція у людей - забирати гроші із депозитів - значить банкам треба мобілізувати свої резервні фонди. Мобілізувавши резерви - якщо банк буде видавати кредити (позбавляти себе готівки) - він просто-напросто збанкрутує. А банкрутство одного банку - потягне банкрутство іншого банку - так як банки вкладають гроші в один одного.

Зараз для того щоб залучити нові гроші банки беруть гроші на депозит аж до 25% - це дуже багато, ясна річ кредитна ставка повинна бут вища. Але люди бояться - бо навчені рядянським ощадбанком. видаючи кредити - банки позбавляють себе готівки - а де її взяти якщо грошей на депозити не несуть - ось це основна причина - не видачі кредитів. Зараз видають кредити, але треба куча документів + максимум що вам дадуть 15000 грн, та й ще ви будете виплачувати величезні відсотки за кредит

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 9 з 21 [ 203 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення