|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 07 листопада 2008, 23:50 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Тут Медвед вас не врятує, якщо виробництво наприклад машин падає на 60%, то відповідно люди котрі працюють на заводі будуть звільнені. Економіка, нічого не вдієш. Тут як кому пощастить, ті хто будуть займатись продуктами харчування нічого не втратять, а от все що пов'язане з кредитами, от там буде дупа :cl:
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 08 листопада 2008, 01:13 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
Yo)!(,
Наша контора сменила банк. Старый крякнул.
Справятся наши руководители с кризизом или нет мы сможем увидеть немного позже. Думаю Медведев в этой ситуации лучше Путина. Т.е. мы вовремя сменили президента.
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 08 листопада 2008, 16:01 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: Yury пише:
Наша контора сменила банк. Старый крякнул.
А какой крякнул то, если не секрет? Я слыхал Балтийский накрывается медным тазом, угадал?
Думаю Медведев в этой ситуации лучше Путина. Т.е. мы вовремя сменили президента.
Думаю разницы нет, они правят коллегиально.
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 08 листопада 2008, 16:08 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Цитата: Wandering пише:
Тут Медвед вас не врятує, якщо виробництво наприклад машин падає на 60%, то відповідно люди котрі працюють на заводі будуть звільнені. Економіка, нічого не вдієш. Тут як кому пощастить, ті хто будуть займатись продуктами харчування нічого не втратять, а от все що пов'язане з кредитами, от там буде дупа
..а також в будівництві і інших сферах виробництва товарів не нагального вжитку
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 08 листопада 2008, 16:22 |
|
|
Думаю Медведев в этой ситуации лучше Путина. Т.е. мы вовремя сменили президента.
Це Путіну повезло, шо його "вовремя сменили ". Завжди потім зможе сказати:" а от коли я був президентом...."
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 листопада 2008, 16:33 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
мені при цьому найбільше подобається така постановка питання Цитата: [URL=http://kolomyya.org/se/sites/pb/?nid=9142]Чи змінить економічна криза український політикум[/URL] Нинішня економічна криза може повністю змінити український політикум, якщо політичні сили не вироблять прийнятного для суспільства плану виходу з неї і надалі продовжуватимуть боротися між собою за владу. я "ЗА"... :cl:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 листопада 2008, 16:39 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Україна серед найбідніших країн Європи
07.11.2008 – 13:12
Згідно рейтингу європейських країн щодо рівня ВВП на душу населення із врахуванням купівельної спроможності Україна опинилася третьою з кінця.
Очолив список Люксембург, ВВП якого складає приблизно 80 тисяч доларів на душу населення.
Друге і третє місця серед найблагополучніших країн зайняли Норвегія та Ірландія.
Найбіднішою європейською країною виявилася Молдова, ВВП якої становить всього 2,56 тис. доларів. «Це єдина країна у світі, де грошові перекази остарбайтерів складають 35% ВВП – це більше, ніж всі зарплати, держбюджет і весь експорт», – підкреслюють автори рейтингу.
Серед найбідніших опинилися балканські країни, Болгарія, Румунія. Замикає десятку Польща, у якої ВВП на душу населення склав 15,8 тисячі доларів.
Україна у цьому рейтингу випередила тільки Молдову та Албанію.
http://for-ua.com
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Yo)!(
|
Додано: 08 листопада 2008, 17:10 |
|
З нами з: 29 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 1160 Звідки: Йа в Колпiно!
|
Цитата: Simple пише:
.а також в будівництві і інших сферах виробництва товарів не нагального вжитку
Тут важно понять, кризис всего лиш финансовый, т.е. банки не дают денег, в кредит, опасаясь что они им не вернуться. Эти опасения вызваны дибильной паникой, всюду паника, а генерирует её СШП. Достаточно обеспечить банкам ликвидность, и они снова начнут выдавать кредиты.
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 08 листопада 2008, 17:25 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Йож , ти мислиш примітивно , криза не фінансова , а економічна , причому світова , і на самих банках це не в'яжеться , це як в атомному заряді - ланцюгова реакція..
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 08 листопада 2008, 19:18 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Цитата: Капітан пише:
Йож , ти мислиш примітивно
згоден
Так як Йож написав:
Цитата: Yo)!( пише:
банки не дают денег, в кредитт, опасаясь что они им не вернуться.
Не того вони їх не дають - банки в основному живуть за рахунок клієнтів і всі гроші, що містяться обороті до них прийшли тільки від клієнтів з вкладів - наприклад з депозитів. Ці гроші з депозитів ідуть на видачу кредитів - різниця між відсотками - прибуток банку. зараз пішла тенденція у людей - забирати гроші із депозитів - значить банкам треба мобілізувати свої резервні фонди. Мобілізувавши резерви - якщо банк буде видавати кредити (позбавляти себе готівки) - він просто-напросто збанкрутує. А банкрутство одного банку - потягне банкрутство іншого банку - так як банки вкладають гроші в один одного.
Зараз для того щоб залучити нові гроші банки беруть гроші на депозит аж до 25% - це дуже багато, ясна річ кредитна ставка повинна бут вища. Але люди бояться - бо навчені рядянським ощадбанком. видаючи кредити - банки позбавляють себе готівки - а де її взяти якщо грошей на депозити не несуть - ось це основна причина - не видачі кредитів. Зараз видають кредити, але треба куча документів + максимум що вам дадуть 15000 грн, та й ще ви будете виплачувати величезні відсотки за кредит
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |