|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
БорМан
|
Додано: 15 січня 2009, 23:21 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: emerald пише:
їм просто більше нічого не залишається
ну звідки ти таке береш. вони ж не кончені дураки вкладати гроші у безперспективний проект. їм залишається купа інших варіантів. до прикладу найти іншого. яник=0. крім того у них зара своїх проблем з`явиться вище даху, так що не дуже вони тут будуть розкидатися. :D скільки років уже вкладають у різні проекти, а віддача нульова. :D
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 16 січня 2009, 00:02 |
|
|
Цитата: БорМан пише:
...вони ж не кончені дураки вкладати гроші у безперспективний проект...
а шо нє? :D
скільки років уже вкладають у різні проекти, а віддача нульова. :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 січня 2009, 01:22 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Що би не була нульова , то той газ-квас і робиться . Тепер їм головне когось впхати , а згодом мож поміняти на більш розумного .Подумайте над цим.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 16 січня 2009, 01:29 |
|
|
Цитата: Капітан пише:
а згодом мож поміняти на більш розумного
а це нафіга? дурним легше крутити. власне вони хотіли його пропхати бо крім того що дурний, на него ще є гора компромату. а більш розумний може дулю скрутити :P
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 16 січня 2009, 01:40 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Та не в тому смислі що легше крутити , то і так ясно , просто аби не виглядав ідийотом.. :D
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 16 січня 2009, 01:42 |
|
|
власне вони хотіли його пропхати бо крім того що дурний, на него ще є гора компромату.
я й кажу, яник ідеальна кандидатура :D
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 16 січня 2009, 01:51 |
|
|
Та не в тому смислі що легше крутити , то і так ясно , просто аби не виглядав ідийотом..
Та в них вже просто не вистачить часу, шобб знайти "підходящого" кандидата до виборів. це їм не в расєї, де можна тикнути пальцем на першого кращого і зробити його президентом. тож вони будуть ліпити з того шо є .
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 16 січня 2009, 02:03 |
|
|
просто не вистачить часу, шобб знайти "підходящого" кандидата до виборів
а чого ти думаєш, що вони його вже не знайшли? те що ти про це не знаєш, не значить що цього нема.
У принципі можна навіть догадатися ... ну з трьох раз |bv Хто що думає?
бо я маю одну думку з цего приводу :)
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 16 січня 2009, 02:11 |
|
|
я й кажу, яник ідеальна кандидатура
а граблі :bu
вже раз наступили. таж не можуть вони там геть сліпі бути.
просто аби не виглядав ідийотом..
ага, а під час їди приходить і апетит.
|
|
 |
|
 |
Василь ВИШИВАНИЙ
|
Додано: 16 січня 2009, 02:19 |
|
З нами з: 20 жовтня 2008, 03:00 Повідомлення: 6 Звідки: Коломия - Львів - Київ
|
Христос народився!
Оце випадково "забіг" сюди і читаю оце все! Хлопці-хлопці та не вже нема пророка у своїй Батьківщині? Думаю шо є та й не один... Це стосовно президента. Юля конєшна до дупи! Це всім розумним зрозуміло. Янік - повна дупа. Жадної різниці між ними немає. Ніхто ж досі не знає хто ж еті украінци за національністю? Оцей ЯНУКОВІЧ, та й оця ҐРІҐЯН, чи як вона там... Щодо ЮЩЕНКА, дуже багато з обіцяного не зроблено, але де таке видано, щоб жидовіци та москальня тай взяла і дала зробити задумані добрі справи УКРАЇНЦЮ? ГА?! Ось. ЮЩЕНКО УКРАЇНЕЦЬ, це знаю точно. Що ж до кандидатів на Президента України, то може би сь те за мене голосували? А шо? - Президент України Василь ВшШшВАНшЙ. Ніби на перший погляд не зле...
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |