|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
митя грихльов
|
Додано: 20 серпня 2012, 08:54 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
collagen написав: На урочистій частині перед ратушов після Слюзаря, Вишиванюка, Сича, Негрича... слово мав Доній... маємо офіційну позицію міської ради. Балабол ! Відки то ти знову взяв ,що то офіційна позиція міської ради ? ?? ГА ? От через таких балакунів ,як ти - люди живуть у "догадках" ,чи так воно ,чи ні !!!!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 20 серпня 2012, 10:39 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
exp написав: collagen написав: На урочистій частині перед ратушов після Слюзаря, Вишиванюка, Сича, Негрича... слово мав Доній... маємо офіційну позицію міської ради. думаю, шо не зовсім так... Доній виступав як нардеп, він один такий, серед кандидатів Причому виступив жахливо, не в тему.! Даремно він сюди поліз. Може має спонсора таємного, типу Коломойського. 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 20 серпня 2012, 10:51 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Кому цікаво, Юрій-Богдан Шухевич їде на вибори 1 номером списку УНА.
|
|
 |
|
 |
Pravdolubko
|
Додано: 20 серпня 2012, 10:53 |
|
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
|
Старший_брат написав: Причому виступив жахливо, не в тему.! Даремно він сюди поліз. Може має спонсора таємного, типу Коломойського.  +10000 Прийшов з перегаром у помнутій сорочці, каже владиці "Добрий день" а владика йому "Тут кажуть Слава Ісусу Христу!", Далі поліз цілуватися до Гличинського, а потім побіг облизувати почесного жителя Коломиї.
|
|
 |
|
 |
collagen
|
Додано: 20 серпня 2012, 10:58 |
|
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 20 серпня 2012, 11:21 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
collagen написав: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1% ... 0%BE%D0%B7
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 20 серпня 2012, 12:46 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
ну що - ми тут усі балакаємо, а насправді уже можна й зробити свій вибір. умовно) прошу до голосування - http://nbnews.com.ua/vybory-2012/okrug/88/а щодо випившого Донія - це провокація форумчан. і щодо того, що Доній був в СПУ - він був там, тому що близький з Луценком. і Саме з Луценком разом він вийшов з СПУ. Тож, якщо хтось щось має проти Донія в СПУ, то в тій же мірі хтось щось має і проти Луценка в СПУ..
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 серпня 2012, 12:49 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Старший_брат написав: exp написав: collagen написав: На урочистій частині перед ратушов після Слюзаря, Вишиванюка, Сича, Негрича... слово мав Доній... маємо офіційну позицію міської ради. думаю, шо не зовсім так... Доній виступав як нардеп, він один такий, серед кандидатів Причому виступив жахливо, не в тему.! Даремно він сюди поліз. Може має спонсора таємного, типу Коломойського.  я не думаю, що даремно... навіть якщо він і чужий  павло написав: і щодо того, що Доній був в СПУ - він був там, тому що близький з Луценком. і Саме з Луценком разом він вийшов з СПУ. Тож, якщо хтось щось має проти Донія в СПУ, то в тій же мірі хтось щось має і проти Луценка в СПУ.. тепер кожен за себе... не Луценко у нас кандидат...
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 20 серпня 2012, 12:55 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
якщо кожен за себе, то ЩО поганого в тому, що Доній був в СПУ в 2006 році (не в 2003, як тут було згадано)? ну? у когось є аргументи? і якщо кожен за себе, то народ має голосувати за Гдичинського, бо він уже не регіонал, а сам за себе?!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 20 серпня 2012, 12:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
павло написав: якщо кожен за себе, то ЩО поганого в тому, що Доній був в СПУ в 2006 році (не в 2003, як тут було згадано)? ну? у когось є аргументи? і якщо кожен за себе, то народ має голосувати за Гдичинського, бо він уже не регіонал, а сам за себе?! кожен за себе - мав на увазі Донія і Луценка... про СПУ довідалися звідси: Березень 2006 — кандидат у народні депутати України від СПУ, № 99 в списку.про те чи це погано, чи ні бесіди не було здається... уточнявся сам факт 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |