|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
павло
|
Додано: 15 серпня 2012, 14:35 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
Anjey написав: Мойсик у списку об'єднаної опозиції. Він не буде підтримувати нікого крім єдиного кандидата. Все інше міфи, які поширює команда регіонала і перешиванця Богдана Г.
Стосовно фактів, я вже написав - на все свій час. Хочу дати шанс деяким кандидатам зберегти лице. Щодо Мойсика - це персональна ваша думка. а щодо реальності - давайте не забігати наперед. а щодо ненаданих фактів, якими ви тут махали, то це нагадує ситуацію - у мене є побрехенька, але я не скажу, яка це побрехенька, але ви маєте повірити мені, що моя побрехенька ух яка правдива. 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 15 серпня 2012, 14:38 |
|
|
Anjey написав: Хочу дати шанс деяким кандидатам зберегти лице. щодо лиця. його треба для початку мати. я так і не почув тут хто такий левицький, з чим він до нас іде? я отримаю відповіді ? я розумію, що дуже зручно переводити стрілки на когось. то на Бодю Г то на Донія. Нехай вони говорять за себе самі. ми про них уже дещо знаєм. а хто такий Левицький - хз.
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 15 серпня 2012, 14:47 |
|
|
Anjey написав: Ще раз повторюся. Та не валіть так нещадно Гдичинського! я не писав тут про Гдичинського, бо за нього слово не піднімалося. Гдичинський - перебіжчик з БЮТу в Регіонали. Гдичинський - заступник Лавриночива - міністра юстиції. щодо якого варто загуглити фразу "лавринович компромат" і відразу все стане зрозуміло. наприклад - http://www.from-ua.com/nocomments/1f9f4e0711faf.htmlдо того ж, саме завдяки керованому міністерству юстиції, саме завдяки судовій системі засудили луценка, тимошенко. та що там казати - у нас в країні повна дупа з судами. я не кажу, що мінюст відповідальний за це - судова система теж винна, але правове поле в Україні, за яке найперш відповідає мінюст - у ще глибшій дупі. Гдичинський - один з перших, хто цю дупу плекає. та й що тут ще про нього казати, якщо він регіонал.. а ви, як захисник левицького, десь на цьому форумі валили Гдичинського? 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 серпня 2012, 15:02 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
SPY написав: адже це ж основна ціль БЮТу - не пустити регіоналів! ти ж в курсі, що БЮТи різні бувають, особливо у Коломиї 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 15 серпня 2012, 15:05 |
|
|
exp написав: SPY написав: адже це ж основна ціль БЮТу - не пустити регіоналів! ти ж в курсі, що БЮТи різні бувають, особливо у Коломиї  бувають, але ціль кожного з них - не пустити реггіоналів. 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 серпня 2012, 15:13 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
VohaBit написав: exp написав: SPY написав: адже це ж основна ціль БЮТу - не пустити регіоналів! ти ж в курсі, що БЮТи різні бувають, особливо у Коломиї  бувають, але ціль кожного з них - не пустити реггіоналів.  сумніваюся однако 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 15 серпня 2012, 15:24 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: VohaBit написав: exp написав: ти ж в курсі, що БЮТи різні бувають, особливо у Коломиї  бувають, але ціль кожного з них - не пустити реггіоналів.  сумніваюся однако  ну не можуть ж вони декларувати офіційну свою ціль "дорватись до корита", тому залишається декларувати свою резервну (публічну) "ціль" "як не пустити до ВзРУ региАнала"  Звідси: - Регіонали довольні - вони лишаються біля корита і їм ніхто не мішає
- БЮТівці довольні - вони не сидять, не весь їхній бізнес забирають, Юля - великомучениця

|
 |
VohaBit
|
Додано: 15 серпня 2012, 15:30 |
|
|
exp написав: сумніваюся однако  маєш право як доречно зауважив попередній оратор , про справжню роль БЮТ зокрема і "опозиції" (кодла) в цілому, ми можемо догадуватися. і таки здогадуємося. кілька сторінок назад я писав про своє бачення опозиції у нашій політичній системі. наразі відгуків від прихильників опозиції не поступало. а шкода. 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 15 серпня 2012, 16:37 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 15 серпня 2012, 17:14 |
|
|
Зализану інфу з офсайтів піарити можна, але це банально і схоже на повідомлення з прес-служби.
тому є кілька питань до Левицького:
Чому Левицький йде на вибори не на своєму рідному окрузі? Адже він родом і мешкає в Отинії.. А Отинія - це ІНШИЙ виборчий округ.
Чому Левицький почав свою передвиборчу кампанію дочасно? Не з 30 липня, а, принаймні на тиждень раніше? http://firtka.if.ua/?action=show&id=23534
Чому Левицький довіряє Шлемку, який свого часу був головою Комуністичної партії Франківської області, а також який не відповідає кричеріям руху ЧЕСНО (корупція в тому числі)?
Левицький - типовий функціонер обласного рівня. Чим йому незручно сидіти в облраді?)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |