|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Anjey
|
Додано: 15 серпня 2012, 12:25 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
Кілька фактів про депутата Верховної ради Олеся Донія. (За 5 років роботи у Верховній раді)Участь у засіданнях(Реєстрація за допомогою системи рада): Присутній 167 Відсутній 393Письмова реєстрація: Письмова реєстрація: 130 Хвороба: 1 Відсутній з невідомих причин: 17 Кількість виступів: Виступ з місця: 29 Виступ з трибуни: 4 Депутатські запити: 20 шт. Законопроекти, подані суб'єктом права законодавчої ініціативи: 37 з них чинних 8. Всі дані з сайту Верховної Ради: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site/p_deputat?d_id=11124
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 15 серпня 2012, 12:28 |
|
|
павло написав: Тобто Левицький поставлений в цьому окрузі для ІБуДе - Імітації Бурхливої Діяльності. цілком імовірно шо так воно і є у нас попереду купа часу аби зацінити цю бурхливу діяльність. 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 15 серпня 2012, 12:35 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
Маю цілий ряд фактів, які чітко покажуть, що : 1. Левицький - це дійсно достойний кандидат, який буде боротися доки не переможе. 2. Донія сюди запросили, щоб допомогти Гдичинському. 3. Шухевич - на жаль, дискредитує пам'ять батька.
Але на все свій час.
Маю надію, що Олесь таки спам'ятається.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 15 серпня 2012, 12:41 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: Как стало известно, на столь смелый шаг решился местный общественный деятель и оппозиционный председатель Елизаветовского сельского совета (Петриковского района Днепропетровской области) Максим Голосной. Я в сусідній темі написав, воно якраз до цього дуже стосується: В нас є свобода слова, але ніхто не гарантує свободу після цього слова.Тут нема чому дивуватись, єдине чим поки залишається тішитись, що ще в людей вистачає сміливості бунтувати  павло написав: от тут кілька коментаторів вказали, шо Доній - технічний кандидат, людина Ющенка, яка поставлена для того, щоб Левицький не виграв тощо. як на мене - саме Доній виглядає сильним кандидатом, а Левицький - це домовленість опозиції з владою, щоб пройшов Гдичинський. Тобто Левицький поставлений в цьому окрузі для ІБуДе - Імітації Бурхливої Діяльності. Нарешті адекватний коментар... Мені цікаво політтехнолог в місцевому БЮТі, школу взагалі закінчив чи вигнали? Скільки вже чути про дядю Бодю? Він вже піариться (читай "роздає велосипеди") від початку року... І тут імпотентна опозиція ставить нікому невідомого, навіть не нашого регіону вуйка... Щоб пробудити мотиви для голосування він мав би бути коломиянином, вище по темі навіть про це писали - поставили іншого, має бути відомим - хоча б на рівні Дяді Боді... А поставили аби-кого, для галочки... Цього року БЮТ вже явно показав своє лице, я їх не люблю ще з 2006 року, а після того як вони цього року здали мову і тепер ставлять зарані відомо непрохідних кандидатів - тут нема навіть про що говорити, особисто для мене БЮТ і БЮТівці - зрадники гірше ПР-ців, ті хоть не приховують, що вони сволочі, ці ж маскуються... ми опозиція, ми поміняємо... Нема в країні ні достойних політиків, ні опозиція і крапка. павло написав: Доній же - досвідчений політик, депутат, який уже знає свою роботу, свої обов"язки. він єдиний депутат за всю каденцію, який голосував своєю карткою самостійно. він - перевірений кандидат, якого влада точно не купить (як відомо йому регіонали пропонували кілька мільйонів ує..). І те, що Шухевич йому поступився - ознака довіри саме йому, а не будь-кому іншому.  крім Донія ще начебто був Андрій Шевченко (журналіст, а не футболіст Королевської), але проти Боді мусили поставити Непонятно_Кого_Який_100%_Пролетить Anjey написав: Маю цілий ряд фактів, які чітко покажуть, що : 1. Левицький - це дійсно достойний кандидат, який буде боротися доки не переможе. 2. Донія сюди запросили, щоб допомогти Гдичинському. 3. Шухевич - на жаль, дискредитує пам'ять батька. Палімся... тепер ні в кого не залишається сумніву, що це засланий на форум козачок БЮТу. 1. Який би він був достойний чи нє (його ніхто в Коломиї не знає, тому особистісні х-тики не розглядаємо) він не пройде... Людина з авторитетом: Доній, Шевченко, на крайняк Шухевич... можливо... останній малоймовірно... 2. Факти де? 3. А Тимошенко і БЮТ дискредитую опозицію як термін і що з того?
|
 |
павло
|
Додано: 15 серпня 2012, 12:48 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
Anjey написав: Маю цілий ряд фактів, які чітко покажуть, що : 1. Левицький - це дійсно достойний кандидат, який буде боротися доки не переможе. 2. Донія сюди запросили, щоб допомогти Гдичинському. 3. Шухевич - на жаль, дискредитує пам'ять батька.
Але на все свій час.
Маю надію, що Олесь таки спам'ятається. факти в студію) 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 15 серпня 2012, 12:55 |
|
|
павло написав: факти в студію)  +100500 уже давно добиваюся аби хоч хто небудь сказав шо то за оден і з чим він сюда прийшов. 
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 15 серпня 2012, 12:59 |
|
|
SPY написав: павло написав: Доній же - досвідчений політик, депутат, який уже знає свою роботу, свої обов"язки. він єдиний депутат за всю каденцію, який голосував своєю карткою самостійно. він - перевірений кандидат, якого влада точно не купить (як відомо йому регіонали пропонували кілька мільйонів ує..). І те, що Шухевич йому поступився - ознака довіри саме йому, а не будь-кому іншому.  крім Донія ще начебто був Андрій Шевченко (журналіст, а не футболіст Королевської) Шевченко долучився до цієї ініціативи згодом. а потім ще кілька депутатів, десь 15. але лише Доній в першого дня депутатства голосував самостійно. забув додати щодо закидів у прогулюванні засідань Ради - http://www.chesno.org/meter/person/328/тут відповідь. взагалі дуже цікавий сайт. от, наприклад, Левицький - помічник депутата Шлемка. дуже легко знайти, що Шлемко - приховує свої доходи, віддає в чужі руки картку для голосування і, що головне, причетний до корупційних дій, повязаних саме з його помічниками - http://www.chesno.org/meter/person/199/
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 15 серпня 2012, 13:06 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
павло написав: як на мене - саме Доній виглядає сильним кандидатом те що він можливо сильний кандидат - тут таке, можна сперечатися... скажу основне - він для Коломиї "чужий" кандидат, зрештою серед мажоритарщиків багато "не рідних" кандидатів... чи потрібно пояснювати шо таке "рідний" кандидат? напевно не варто... до речі, ще є кандидат: Сава Андрій Богданович - народився 20 березня 1983 року в місті Коломия Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, комерційний директор, ТОВ ІБК "Геос Груп", безпартійний, проживає в місті Коломия Івано-Франківської області, судимість відсутня, самовисування. Самовисування. 14.08.2012
|
|
 |
|
 |
Pravdolubko
|
Додано: 15 серпня 2012, 13:17 |
|
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 15 серпня 2012, 13:20 |
|
|
о. натрапив на ще одну дуже цікаву річ. яка доводить, що ККД Донія значно вищий за ККД Шлемка (читай - Левицького) звісно, левицький не = Шлемко, але саме завдяки Шлемку Левицький йде в депутати. Левицький - ставленик Шлемка.
порівнюємо кількість внесених законопроектів Доній - 37 Шлемко (Левицький) - 20
порівнюємо кількість законопроектів, які СТАЛИ ЗАКОНАМИ Доній - 8 Шлемко (Левицький) - 0!!!
порівнюємо кількість внесеникх поправок Доній - 3 Шлемко - 2
ці факти безпосередньо підтверджують, що ККД у Донія вище. Не кажу, що він суперзаконотворець, але ми ж говоримо про кандидатів на Коломию. Суперзаконотворцем мені бачиться Кармазін. той ого))
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |