|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 06 серпня 2012, 14:18 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
до речі, шо це за Чесно постійно галасує...  в такому випадку згадую знамените: А судді хто?
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 06 серпня 2012, 14:37 |
|
|
exp написав: шо це за Чесно постійно галасує.. ці хоч галасуют, а решта тихо мовчит в тряпочку. най народ дивится чим обранці займаються .... народу же цікаво, чо вони туди так ломляться 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 серпня 2012, 14:53 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: Старший_брат написав: . А гАлАсувати нема за кого! Взагалі.  я теж прийшов до такого висновку.  "У Бога за дверима лежала сокира" /Т.Шевченко/Наре-е-е-ешті!.. Допе-е-е-ерли!.. Ялинкович теж нині вівкає, шо його, гейби, " вибрав український народ". Якби-то... Якось-то на дорозі лежала... булава... /ага, то та сама, котра Право- і Лівобережної.../ Тре було лиш... троха нагнутись, пару раз стиха пукнути і підняти... Усьо!!! А шо, було з кого вибирати?..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 06 серпня 2012, 15:23 |
|
|
yanychar написав: Наре-е-е-ешті!.. Допе-е-е-ерли!.. а ти то знав? і мовчав? 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 06 серпня 2012, 17:42 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
адиво... Цитата: "Олег Ляшко подав законопроект про вільний обіг зброї. Таким чином можна буде суттєво знизити рівень злочинності", — так зазначив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook лідер УНА-УНСО Юрій Шухевич.
— Тому я пропоную дозволити зберігати і використовувати короткоствольну вогнепальну зброю з метою самооборони і виступлю з такою ініціативою у Верховній Раді, — зазначив Юрій Шухевич, який має намір балотуватися по Коломийському мажоритарному окрузі. — Розроблений мною законопроект передбачає визнання потерпілим власника, який застосував її на власній території проти грабіжника. vikna.if.ua
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 серпня 2012, 23:33 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
VohaBit написав: yanychar написав: Наре-е-е-ешті!.. Допе-е-е-ерли!.. а ти то знав? і мовчав?  Та же я тут вівкав, підскакував, махав руками й ногами!.. /я ж не полінюсь і викладу сцилки на вашу, панове, передвиборну писанину, тут, на форумі! уже забули?!! а я добре памнітаю .../А між тим, в Росії таке саме! Кажут шо то - "постсовдепейский синдром"... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 06 серпня 2012, 23:44 |
|
|
yanychar написав: Кажут шо то - "постсовдепейский синдром"... а не кажут шо наступне? ячкий синдром? ну як вони вже так все знают... мало лі шо вони там ше знают. а ше чи ми доживем до того наступного 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 серпня 2012, 00:02 |
|
|
VohaBit написав: yanychar написав: Кажут шо то - "постсовдепейский синдром"... а не кажут шо наступне? ячкий синдром? ну як вони вже так все знают... мало лі шо вони там ше знают. а ше чи ми доживем до того наступного  Ги! А далі буде повна дємакратія!!! Як у німеччинах-швейцаріях-люксембургах...  ... може й не доживем ... то хоча б внуки-правнуки-пра-пра... 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 07 серпня 2012, 10:48 |
|
|
yanychar написав: ... може й не доживем ... обрадував. іду пити пиво. зроблю собі демократію прямо тут і вже 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 07 серпня 2012, 15:41 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
У четвер о 21:00 на каналі ТВІ аналіз кандидатів у народні депутати, що балотуються у Івано-Франківській та Тернопільській областях http://tvi.ua/program/pro-obrantsiv.html Думаю буде цікаво.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |