|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
yanychar
|
Додано: 24 липня 2012, 00:03 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 липня 2012, 15:46 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Об'єднана опозиція "Батьківщина" та ВО "Свобода" завершили процес узгодження з висунення кандидатів в народні депутати на мажоритарних округах.
У той же час, за партійними списками опозиційні сили підуть на вибори двома колонами, повідомив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.
"Похід на вибори за партійними списками - двома виборчими колонами. Одна - Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина ", інша - Всеукраїнське об'єднання" Свобода ". Ми узгодили між собою кандидатів по мажоритарних округах: 190 округів будуть перекривати і перемагати представники Об'єднаної опозиції, 35 - ВО "Свобода", - сказав Тягнибок. а в Коломиї хто з ким?
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 26 липня 2012, 19:24 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
exp написав: а в Коломиї хто з ким? У Коломиї об'єднана опозиція ВО "Батьківщина"(ВО "Батьківщина", Фронт Змін, Громадянська Позиція...) та ВО "Свобода" висунуть єдиним кандидатом від опозиції 32-х річного депутата обласної ради Олександра Левицького(з 2004 року член ВО "Батьківщина").
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 липня 2012, 19:45 |
|
|
Anjey написав: exp написав: а в Коломиї хто з ким? У Коломиї об'єднана опозиція ВО "Батьківщина"(ВО "Батьківщина", Фронт Змін, Громадянська Позиція...) та ВО "Свобода" висунуть єдиним кандидатом від опозиції 32-х річного депутата обласної ради Олександра Левицького(з 2004 року член ВО "Батьківщина"). ага... а шо інші партії: НУ, УНП, КУН, РУХ та інші... будуть мати по кандидату, чи ше хтось з кимось "блокується"?
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 26 липня 2012, 21:28 |
|
|
Ну якщо говорити про блокування, то вони ймовірно будуть наступними: 1. Блок Партії Регіонів та Народної партії спільно працюватимуть на регіонала Богдана Гдичинського. 2. Удар у блоці з коломийськими "пацанами" буде висувати Володимира Довганюка.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 липня 2012, 21:30 |
|
|
Anjey написав: ...Блок Партії Регіонів та Народної партії спільно працюватимуть на регіонала Богдана Гдичинського... це остаточно, бо ходять чутки, що від них може бути ще один кандидат?
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 26 липня 2012, 21:38 |
|
|
exp написав: Anjey написав: ...Блок Партії Регіонів та Народної партії спільно працюватимуть на регіонала Богдана Гдичинського... це остаточно, бо ходять чутки, що від них може бути ще один кандидат? Не можу казати з впевненістю, але думаю, що офіційно владу представлятиме Богдан Гдичинський. Амбіції є і у Михайла Негрича, але він, як виконавець, уже змирився з наказом не заважати керівнику апарату мінюсту. Безперечно будуть технічні кандидати, які будуть намагатися забирати голоси у Левицького, Але основна боротьба буде проходити між Левицьким, Гдичинським та Довганюком. Якщо у Вас є ще якась інформація - поділіться.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 липня 2012, 21:55 |
|
|
Anjey написав: Якщо у Вас є ще якась інформація - поділіться. наразі немає 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 липня 2012, 16:59 |
|
|
як вам новина: Андрій Шевченко (футболіст) зав'язав з футболом і пішов у політику... до Королевської 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 28 липня 2012, 17:21 |
|
|
exp написав: до Королевської наразі не факт шо саме туда. уже ціла купа тих партійок і каваліцій сказали ш до них.  але полюбому дурень, що поліз у то болото. а міг залишитися весь у білому .... футболіст він був хороший. і не більше 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |