|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
VohaBit
|
Додано: 22 липня 2012, 13:23 |
|
|
exp написав: а чо ніхто нічо не каже про те, як у нас тут на місці ідуть передвиборчі баталії? тупо не цікаво. мені все одно яка задниця сяде нат абуретку від місцевого округу. я не маю жодного впливу (і не буду мати після) на народного обранця. іде проста торгівля за табуретку у якій мої інтереси не враховуються ніяким чином. відповідна цікавість до цего процесу із моєї сторони.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 22 липня 2012, 13:31 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
VohaBit написав: тупо не цікаво. мені все одно яка задниця сяде нат абуретку від місцевого округу. я не маю жодного впливу (і не буду мати після) на народного обранця.
іде проста торгівля за табуретку у якій мої інтереси не враховуються ніяким чином. відповідна цікавість до цего процесу із моєї сторони. на жаль, все саме так... А ті хто кажуть інакше - пора знімати рожеві каляри і переставати вірити, що "твій голос щось змінить"... Що дядя-бодя, що дядя-саша... Ідуть в Зраду з однією метою... 
|
 |
exp
|
Додано: 22 липня 2012, 16:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
VohaBit написав: exp написав: а чо ніхто нічо не каже про те, як у нас тут на місці ідуть передвиборчі баталії? тупо не цікаво. мені все одно яка задниця сяде нат абуретку від місцевого округу. а мені не все одно... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 22 липня 2012, 22:30 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 липня 2012, 14:50 |
|
|
Цитата: Левицький Олександр Михайлович ну тепер хоть трохи шось відомо... то виходить, що він не одружений  а які партії входять до об’єднаної опозиції “Батьківщина”, цікаво 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 23 липня 2012, 15:17 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: Цитата: Левицький Олександр Михайлович ну тепер хоть трохи шось відомо... то виходить, що він не одружений  а які партії входять до об’єднаної опозиції “Батьківщина”, цікаво  тваю дівізію... виявляється в кандидаті головне одруженість і народженість в місті з якого він балотується, в такому випадку тут я не найкращий співрозмовник... в мене критерії інші 
|
 |
VohaBit
|
Додано: 23 липня 2012, 15:30 |
|
|
SPY написав: в мене критерії інші  +1 програма у него є якась?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 23 липня 2012, 16:21 |
|
|
а Свобода з ними чи має свого кандидата?
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 23 липня 2012, 23:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
SPY написав: exp написав: Цитата: Левицький Олександр Михайлович ну тепер хоть трохи шось відомо... то виходить, що він не одружений  а які партії входять до об’єднаної опозиції “Батьківщина”, цікаво  тваю дівізію... виявляється в кандидаті головне одруженість і народженість в місті з якого він балотується, в такому випадку тут я не найкращий співрозмовник... в мене критерії інші  А загалом, кількість шлюбів і народжуваність дітлахів - надзвичайно важливий показник! Ну, розуміється, то не єдиний показник. Однак, воєнні конфлікти, голод, економічні кризи, стагнація і т.п. аж ніяк не сприяють росту населення. Державу творять не золото і рідкоземельні метали, не газ і нафта. Правило просте як 3 копійки: нема людей - нема кому тоту країну "робити"! Росія займає найбільшу площу на планеті, а населення - півтори каліки... До того ж воно збилось в кількох основних мегаполісах /Москва, Пітер, Нижній, Новосибірськ, Челябінськ/, а решта території ... там уже й ведмедів нема - повибивали!.. Якщо крім думок про кавалок хліба у людей є ще й думки про женячку, то уже добре! Це правило цілком стосується не тільки рівня країни, а й рівня міста, району, області.
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 23 липня 2012, 23:31 |
|
|
yanychar написав: Якщо крім думок про кавалок хліба у людей є ще й думки про женячку, то уже добре! та так. лиш причім тут вибори?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |