|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Yoko
|
Додано: 25 квітня 2008, 17:42 |
|
З нами з: 26 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 81 Звідки: Полтава
|
Тимошенко про жовту картку від Президента: щоб йому народ не показав червону
http://www.unian.net/ukr/news/news-248422.html
З коментарів:"Юля так тримати. Раз Партія Регіонів і Наша Україна, Блок Литвина аж пищать,-значить в тебе все виходить тримайся ми з тобою!!!"
http://unian.net/ukr/comments/248422
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 квітня 2008, 20:59 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: gen пише:
З коментарів:"Юля так тримати.
Те, що Тимошенко значно енергійніша і вольовіша як Ющенко вже давно відомо. Всі прекрасно розуміли, що рано, чи пізно виникне протистояння Ющенко-Тимошенко.
Якби нині відбулись вибори президента (теоретично), думаю Тимошенко обійшла би Ющенка без проблем.
Це ще раз свідчить про те, що вождь не може бути інфантильним і безхребетним. Ще гірше для президента - старатись всім догодити і вичікувати коли "всьо само по собі перемелеться".
Панове адміни, то вам нічого не нагадує?.. :bt:
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 квітня 2008, 21:04 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: yanychar пише:
Те, що Тимошенко значно енергійніша і вольовіша як Ющенко вже давно відомо. Всі прекрасно розуміли, що рано, чи пізно виникне протистояння Ющенко-Тимошенко. Якби нині відбулись вибори президента (теоретично), думаю Тимошенко обійшла би Ющенка без проблем. Це ще раз свідчить про те, що вождь не може бути інфантильним і безхребетним. Ще гірше для президента - старатись всім догодити і вичікувати коли "всьо само по собі перемелеться". дивлюся тобі звідти добре видно... лиш не впевнений шо це все так... :cl:
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 квітня 2008, 21:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Цитата: exp пише:
дивлюся тобі звідти добре видно... лиш не впевнений шо це все так...
Та я й не давав 100% гарантію... 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 25 квітня 2008, 22:43 |
|
|
Та я й не давав 100% гарантію...
знаєте, пане yanychar, як люди кажуть: "все воно так, лиш трішечки не так..." :D
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 квітня 2008, 02:22 |
|
|
лиш трішечки не так...
О! Люкс!
Залишилось тільки викласти оте "трішечки не так" сюди. Аби всі виділи.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 квітня 2008, 13:07 |
|
|
алишилось тільки викласти оте "трішечки не так" сюди. воно сюди не поміститься... :cl: "іді і сматрі..." але коли будеш дивитися, то не сперечайся відразу, бо пропустиш основне...
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 26 квітня 2008, 19:57 |
|
|
79 кандидатів на посаду Київського міського голови зареєстрованих Київською міською територіальною виборчою комісією... :D
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 26 квітня 2008, 20:11 |
|
|
"іді і сматрі..."
І де ж "сматрєть"? :shock:
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 квітня 2008, 14:13 |
|
|
Цитата: [URL=http://www.pravda.com.ua/news/2008/4/27/75282.htm]Тимошенко збирається гармонійно суміщати депутатство з Кабміном[/URL]
Прем’єр Юлія Тимошенко вважає, що депутатство в Київраді не заважатиме їй виконувати обов’язки прем’єр-міністра.
явшоці... :shock: :D готується до президентських: кажуть, що яка політ.сила виграє вибори київського мера, та і виграє пізніше вибори президентські...
вирішила сама піти в київраду, це значить що не вірить... хоче сама спостерігати за процесами... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |