|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
emerald
|
Додано: 20 грудня 2007, 19:41 |
|
|
[QUOTE]Yury написав:Не заводите себя и других. Отношение вполне нормальное. Судят по делам и словам, а не по национальности. Если Вас что либо интересует конкретно спрашивайте, отвечу с удовольствием. Питер конечно не вся Россия, но и не самая последняя её часть. [/QUOTE]
Я думаю, що Петербург настільки культурне місто, що можливо у вас такого і нема, у вас просто люди не дозволяють собі подібного. :D
Наскільки я знаю вас за це і не люблять інші. Навіть вболівальників Зеніта недолюблюють, особливо після того як вони проігронували якусь-там політичну акцію. Ви просто дійсно, не вся Росія, а тільки маленька її частина, хоча значно ліпша. :wink:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 20 грудня 2007, 19:46 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
борМан
Ми ніколи не позбудемось тієї опіки, тому що в Росії імперськи замашки не пройдуть, вона завжди буде вважати Україну малоросією і ніяк не рівноправним партнером, переконайти будь-ласка в протилежному.
А на рахунок енергоносіїв, то Україна споживає десь 50млрд. куб. газу в рік, альтернативи паливу в такій кількості ще не скоро буде.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 20 грудня 2007, 19:51 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
[QUOTE]борМан написав:Тепер вони нікуди не дінуться і змушені будуть робити конкретні кроки. Ціни на енергоносії у нас будуть прямувати до світових, зате ми позбудемося нав`язливої опіки північно-східних братів.[/QUOTE]
Ваші слова тай до Бога!
Не так то легко казати, всі вище описані процедури Україна почала робити, але ще довго буде їх запроваджувати, а за цей час "братня" Росія знайде нову на нас управу чи то пак уже знайшла - я вже писав, що на її думку Україна робить все щоб погіршити відносини з нею: про це свідчить зневажання на Україні російської мови та культури. Ясна річ що за Тимошенко російська мова не стане державною, і російськомовна частина України (пд+сх) почне робити під проводом нами "улюблених" партій (ПР, КПУ, ну і як же без Вітренко) мітинги, щоб вернути Яника.
а це на руку Кремлю
|
 |
SPY
|
Додано: 20 грудня 2007, 21:35 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
ну з цим вже важко не погодитися :)
Залишається тільки надіятися що ми залишимося присвоїх інтересах та у виграші!
|
 |
emerald
|
Додано: 20 грудня 2007, 22:46 |
|
|
[QUOTE]борМан написав:Так уже вийшло що наші інтереси не співпадають, а отже те що добре для нас навряд чи сподобається їм.[/QUOTE]
По-моїму їхні інтереси збігаються тільки з Білорусією ( і то не завжди) , і тими узбеками, киргизами. А так, хто шо не зробить, їм це не подобається.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 20 грудня 2007, 23:19 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
[QUOTE]Wandering написав:Yury
Багато моїх знайомих бували в Москві на заробітках, то казали, що ваші менти останню шкуру з них здирали, я вже не говорю скільки там народу пропало і скільки приїхало без копійки, тому що їх там тупо кинули.
Ви ж не любите коли вас москалями називають, а якщо ти в Росії і приїхав з України, то тебе називають хохлом, бо це норма.[/QUOTE]
Давайте не будем мерять отношения по милиции. Милиция это далеко не вся и тем более специфицеская часть населения.
В отношении россиян Ваша милиция не лучше. Я тоже наслышан. С милицией не сталкивался, а с таможней приходилось, белоруссы не лучше. Украинская таможня трясет всех и своих и чужих.
Кидають не только украинцев, но и своих россиян. У нас целые дома стоят не заселенные, квартиры проданы по несколько раз. Люди остаются не только без денег, но и без жилья.
Вы первый, кто меня назвал москалём. Обычно хохлом. На самом деле это норма, но только потому, что хохлом называют здесь человека с Украины. А можно и с пренебрежением сказать украинец при желании. Начальник иногда называет, но вкладывает смысл газда. Чего обижаться то? Помню на какой то чемпионат наша сборная не попала, украинская прошла. Утром приходят наши болельщики все расстроенные и говорят:" Наши не прошли, слава Богу хохлы прошли, будем болеть за хохляндию".
шдиотов везде хватает и у Вас и у нас. Заслышав мой кацапский говорок со мной пытались в ОДЕССЕ говорить на украинском.
Москалями я колег тоже частенько называю. У нас это не обидные слова.
|
|
 |
|
 |
Yury
|
Додано: 20 грудня 2007, 23:28 |
|
З нами з: 25 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1426 Звідки: Санкт-Петербург/RU
Прізвище, Ім’я: Yury
|
emerald
Не делайте из наших болельщиков паинек. Может они немного лучше спартаковских, но не очень. Культ Зенита в городе есть, это да. Думаю просто потому, что других команд нет.
Вот по Москве не стоит судить о всей России, это авторитетно Вам заявляю. Это страна в стране. Мне петербуржцу, гражданину России нужно регистрироваться там если задерживаюсь там более трех дней.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |