|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Lubimay
|
Додано: 13 серпня 2008, 01:45 |
|
З нами з: 02 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 44 Звідки: Санкт-Петербург
|
Цитата: Капітан пише:
Це що на таку суму треба було у літак запхати, героїн везуть чи що?
Тем более, что у когото было наводнение на днях, и свои люди жестоко пострадали и остались без крова.
|
|
 |
|
 |
Lubimay
|
Додано: 13 серпня 2008, 01:47 |
|
З нами з: 02 лютого 2008, 03:00 Повідомлення: 44 Звідки: Санкт-Петербург
|
Цитата: yanychar пише:
Нічорта Грузії не "вломили"
БРЭД нисёте. А ещё образованным человеком считаетесь, на гос. службе...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 серпня 2008, 01:48 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Yanychar, цій московській дезі хіба Їжак вірить , і то я маю сумніви .
Вчора італійці прилетіли з Грузії до дому , то телебачення зробило екстренний випуск новин, то ніякі не журналісти , прості екскурсанти. вони купу всяких речей розказали, і показали, а те що Москва говорить... Тут ніхто тому не вірить, люди розуміють хто є хто.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 серпня 2008, 01:55 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Цитата: Lubimay пише:
БРЭД нисёте. А ещё образованным человеком считаетесь, на гос. службе...
Справді?!
"Агресія путінського режиму проти суверенної Грузії не пройшла осторонь п`ятої колони, що прекрасно себе почуває в Україні.
Від 8-го по 11 серпня вони мовчали. Чи то з Кремля вказівку не отримали, чи то виконували заповіт пана Азарова: "а обєд по распісанію".
Сьогодні вони заговорили. На всі голоси.
Ось лідер СПУ, зрадник Мороз обіцяє: Україна заплатить Росії за кожен постріл на Кавказі
А най-патріотичніші в Україні Регіонали хочуть ембарго на поставки зброї до Грузії
Цікаву ідею "штовхнув" і наш президент Ющенко: “Окрім припинення вогню, ці ініціативи включають запровадження миротворчої місії ОБСЄ в цьому регіоні із залученням російської сторони..." ( http://www.unian.net/ukr/news/news-266729.html )
Прем`єр же міністр України, так в загалі нічого такого вартого її уваги у подіях в Грузії і не побачила... Навіть того, що територія України була використана як плацдарм для агресії ( http://maidan.org.ua/static/news/2007/1218539253.html )
Отже. Коли Російська нео-ліберальна імперія розпочне "замиряти" Україну, ми побачемо, як укр-суч-політикум, штовхаючи одне одного ліктями, побіжить на випередки , "с короваями на пєрєвєс" зустрічати "освободітєлєй украінского народа от біньдєровскіх окупантов".
http://maidan.org.ua/static/news/2007/1218552905.html
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 13 серпня 2008, 01:55 |
|
|
Цитата: exp пише:
браво... поговори, а я послухаю...
Не в обіду ,ехр, але таке враження, шо тут на форумі москалі мають більше привілегій, ніж ми. На початку ви робили зауваження тим хто писав не по-українськи,через місяць перестали, і шо з того вийшло... пусти свиню під стіл - вона на стіл полізе. Навіть БорМан цього не витримав. Коли ви писали, шо , через таких як я, люди ( а точніше наші "любі" москалі) не хочуть сюди іти, я місяць від цього відходив, бо виходить, шо ви зацікавленні в таких людях, які дотепер вважають нас за непотріб?
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 серпня 2008, 01:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
emerald, ти помилився темою, і забагато собі позволяєш... ше трохи і підеш за компанію з Їжаком в бан...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 серпня 2008, 02:00 |
|
|
Yanychar , та наші політики обісралися по самі вуха, через те і вже не розуміють де лизали Москві два рази , а де лиш раз, то аби не помилити лижуть ще.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 13 серпня 2008, 02:02 |
|
|
О знов сварки починаються, вам що в Коломиї місця мало, мусите на весь світ...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 серпня 2008, 02:17 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Yanychar , та наші політики обісралися по самі вуха, через те і вже не розуміють де лизали Москві два рази , а де лиш раз, то аби не помилити лижуть ще.
Ага, для повної вірогідності треба ще і ще...
О знов сварки починаються, вам що в Коломиї місця мало, мусите на весь світ...
А я швендяю світами по всяких... форумах. Через те мушу тримати купу ніків, паролів і всякої біди. Боюсь з катранами сюди занести якусь... гонорею... 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 13 серпня 2008, 02:19 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: yanychar пише:
А я швендяю світами по всяких... форумах. а чого це ти швендяєш світами, а додому не їдеш... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |