Автор |
Повідомлення |
kykywka
|
Додано: 28 жовтня 2012, 13:40 |
|
Прізвище, Ім’я: Стівен:-)
|
vmateychyk написав: В мене відео з виборчих дільниць не показує.А голосувати йду в обід. Їздив в село.Короче кажучи витрати пішли на ці камери і інтернет ппц просто.Послухайте самі,стоїть 2 камери,встановлена супутникова антена на сільраді через яку іде доступ до інтернету і всередині самої виборчої дільниці стоїть монітор і ще щось на подобу свіча.А тепер прикиньте скільки коштувала вся ця техніка і скільки таких точок є у кожному селі...І найголовніше мені дуже цікаво яка фірма це все ставила(((.Знову хтось конкретно нагрівся.Напевне закупка була у 2 рази дорожча від ринкової ціни!!!Забув додати,відео пудит через нет як має бути)))Що правда писали що можна буде глянути тільки ті дільниці які напередодні добавив в закладки але на даний момент по нашому районі практично всі дільниці є змога глянути!!!
Востаннє редагувалось kykywka в 28 жовтня 2012, 15:22, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 жовтня 2012, 14:05 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
kykywka написав: І найголовніше мені дуже цікаво яка фірма це все ставила(((.Знову хтось конкретно нагрівся. нема сумніву, що якась кієвская, вони тепер гроші з Кієва не віддадуть ні за що 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 28 жовтня 2012, 14:16 |
|
|
exp написав: що якась кієвская, та нунафіг. данєцка канєшна у нас зара всьо донєцке
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 жовтня 2012, 14:17 |
|
|
VohaBit написав: exp написав: що якась кієвская, та нунафіг. данєцка канєшна у нас зара всьо донєцке а я кажу - кієвская 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 28 жовтня 2012, 14:18 |
|
|
exp написав: а я кажу - кієвская 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 жовтня 2012, 14:26 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
повернувся тільки що з Мілана , голосувати їздив....
мля ... а з села тота камера не працює... я вчера додав у закладки ... перевірив швидкість з київським серваком , все було ОК ... а хрен там ... лиш рекламу показує...
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 28 жовтня 2012, 14:31 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Зіпсував бюлетні двома помітками. Ура нарешті я перестану чути яка в нас стабільність та які ппц казкові в нас покращення і як зупинятори обіцяють зупинити ці покращення! Нафіг! 
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 жовтня 2012, 14:39 |
|
|
SPY написав: Зіпсував бюлетні двома помітками. Ура нарешті я перестану чути яка в нас стабільність та які ппц казкові в нас покращення і як зупинятори обіцяють зупинити ці покращення! Нафіг!  ну і шо ти доброго зробив , найшов чим фалитисі.... нє би у партії районів забрати голос... ти просто його навіть не знаю як сказати .... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 жовтня 2012, 14:41 |
|
|
Капітан написав: SPY написав: Зіпсував бюлетні двома помітками. Ура нарешті я перестану чути яка в нас стабільність та які ппц казкові в нас покращення і як зупинятори обіцяють зупинити ці покращення! Нафіг!  ну і шо ти доброго зробив , найшов чим фалитисі.... нє би у партії районів забрати голос... ти просто його навіть не знаю як сказати ....  та він цей раз не один такий 
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 жовтня 2012, 14:42 |
|
|
чого у мене відео не показує... я три дільниці додав у закладки ... а вони мені рекламу... а пирділи , що з любої точкт світу де є тирнет , можна буде дивитися...
|
|
 |
|
 |
|