Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 114 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 23:36 
Офлайн

Повідомлення: 109
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
Дякую SPY, за спроби допомогти мені з аргументами :-)

Всі наші четвергові телепередачі йдуть у прямому ефірі і без додзвону.

Те що "Старший_брат" цього разу дочекався ефіру і вирішив зателефонувати мене неймовірно тішить, не тішить щоправда те, що він безпідставно обзиває людей блазнями.

Однак пане "Старший_брат" - Ви активний форумчанин, напишіть питання тут і я обов'язково передам його Олександрові та напишу тут його відповідь.

Відео з цього та інших ефірів Ви можете переглянути тут: http://www.levytskyy.org/media/videos/

Догори 
 Повідомлення Додано: 19 жовтня 2012, 10:13 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Блазнями я вважаю не людей, а дупутатів. Оскільки ваш ще лиш кандидат, то він напівблазень, уточнюю і перепрошую за цілого! А питання просте:
-Чому патріот, християнин, моральний авторитет, і ніби не дурень (дві верхні освіти!!!) вступив в партію, яку очолює ворог України, аґент ФСБ, злодійка і т.д., і т.п.?

А ще в мене є питання до Донія і Гдичинського. Можете передати? Бо ці сцикуни теж бояться "додзвону". :twisted:

Догори 
 Повідомлення Додано: 19 жовтня 2012, 10:36 
Офлайн

Старший_брат написав:
-Чому патріот, християнин, моральний авторитет, і ніби не дурень (дві верхні освіти!!!) вступив в партію, яку очолює ворог України, аґент ФСБ, злодійка і т.д., і т.п.?

Передам і напишу відповідь. Скоріше за все завтра. Сьогодні Олександра ймовірно не побачу.

Стосовно передати іншим - я їх не знаю особисто і ніколи з ними не спілкувався :-).

Левицький у свою чергу постійно і у різний спосіб запрошує Богдана Гдичинського, як свого основного опонента, на теледебати. Так, що якщо Ви знайдете спосіб з ним поспілкуватися, будьте добрі, спитайте його за теледебати.

Догори 
 Повідомлення Додано: 19 жовтня 2012, 11:47 
Офлайн

Повідомлення: 341
так бачу мої питання ыгноруються
повтрю 3 раз їх

1 Питання було: що уже закінченно?, а то на Коломиї висять уже десятки, а можливо уже і сотні, не закінчених чи неналежно реалізованих грантів, з якою цілью їх отримують і як їх потім реалізують думаю не варто розповідати

2 таке нескромне питання яким же чином ПР відала білборди Левицькому, може в них гроші закінчились ?

3 як там закінчилась агітація по сяйво яку Ви так старались нам показати, про яку працівники радіо сяйво чогось не чули ?

Догори 
 Повідомлення Додано: 19 жовтня 2012, 13:02 
Офлайн

~AsmodeuS~ написав:
так бачу мої питання ыгноруються
повтрю 3 раз їх

1 Питання було: що уже закінченно?, а то на Коломиї висять уже десятки, а можливо уже і сотні, не закінчених чи неналежно реалізованих грантів, з якою цілью їх отримують і як їх потім реалізують думаю не варто розповідати

2 таке нескромне питання яким же чином ПР відала білборди Левицькому, може в них гроші закінчились ?

3 як там закінчилась агітація по сяйво яку Ви так старались нам показати, про яку працівники радіо сяйво чогось не чули ?

По першому: теж повторю не перший раз http://www.levytskyy.org/files/zvit.pdf
По Кусаноне - поміняні вікна на всіх об'єктах крім села Спас, де завершення робіт відбудеться до кінця місяця.
Формат відео : youtube.com

Формат відео : youtube.com

По другому: всі білборди та сітілайти оплачені з виборчого фонду Олександра Левицького і куплені у фірми, яка є їх власником. Що за реклама там була раніше - ми не цікавилися. Нас цікавили вільні борди.

По третьому: ми провели розслідування, поспілкувалися з керівництвом та працівниками радіо "Сяйво". Виявилося, що нам надали не достовірну інформацію, яка стосувалася звернення з проханням зняти кандидата, а не з ствердженням такого факту. Однак, як виявилося у зверненні була не правдива інформація про те, що його підписали Остап Семирак чи Андрій Павловський. Обидва народні депутати спростували цю інформацію. Стосовно інших підписантів ми просто не перевіряли.(Аудіозапис звернення можу надати).
Також у ході цього розслідування ми виявили факти, коли посадові особи змушували працівників бюджетних установ, зокрема директорів шкіл, поширювати інформацію про те, що Левицький знявся на користь Донія. Прикро, що працівники бюджетних установ не готові підтвердити цю інформацію публічно.

P.S. "Я дуже радий, що команда Олександра Левицького, єдина яка публічно спілкується з читачами цього форуму"

Догори 
 Повідомлення Додано: 19 жовтня 2012, 13:26 
Офлайн

не хочу розводити полеміку, але Ви і чесність це дуже різні речі, спочатку Ви розповсюджуєте недостовірну інформацію, а коли Вас припирають починаєте розказувати то ми не так почули, то ми не знали, то ми не доробили.

думаю на всі наступні питання відповідь можна передбачити

Догори 
 Повідомлення Додано: 19 жовтня 2012, 23:16 
Офлайн

цікавий ресурс

http://styknews.info/chat

Догори 
 Повідомлення Додано: 20 жовтня 2012, 00:23 
Офлайн

Повідомлення: 1039
Svobodu_ne_SPYnuty написав:
Сауна 2, або повне відео про подвиги Леся Гонія

шкода, що нема кнопки ігнор тут на форумі, аби не читати висери подібних гівноносів. соррі за мій французький :punish:

~AsmodeuS~ написав:
цікавий ресурс

та шо вже його питати , коли він зняв уже кандидатуру.

Догори 
 Повідомлення Додано: 20 жовтня 2012, 01:01 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
VohaBit написав:
Svobodu_ne_SPYnuty написав:
Сауна 2, або повне відео про подвиги Леся Гонія

шкода, що нема кнопки ігнор тут на форумі, аби не читати висери подібних гівноносів. соррі за мій французький :punish:

Вже є)) ще один пост і я свою обіцянку про бан даного юзера виконаю... Ну тупе воно, тупе не розуміє або об'єктивна критика або я його гівно тачками возити не дам... соррі за мій австралійський ;)

Догори 
 Повідомлення Додано: 20 жовтня 2012, 13:12 
Офлайн

Повідомлення: 15
Прізвище, Ім’я: Олександр Д.
Тільки шо коломийські мєнти сильно побили тернопільських студенток які агітували за Донія і проти Гдичинського.
Зара викладуть відео і знімут побої.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 114 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення