|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
митя грихльов
|
Додано: 18 жовтня 2012, 13:25 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
та ясно все Ідея в тому ,щоб один кандидат отримав більшість, через прозорість у стосунках з коломиянами . І там користуючись нашою підтримкою, міг відстоювати наші інтереси , будучи навіть ,як все є зараз ,чи ми будемо у федеративному устрої ,чи ... Все би так мало бути , проте таке враження ,що шось нам заважає (чи то відсутність грошей в одних, чи забагато в інших), ніби живемо у своїй країні , але завжди з кимось (самі з собою) - воюємо, вірючи в недоторканість окремих . От ,як би запитати в будь -якого виборця , "що він хоче від влади" ??? Відповідь очевидна - "аби добре було усім " !!! От і маємо ,що маємо ! Жалітись , та критикувати - ЧАС ЗАВЕРШИВСЯ !!! Наступає час обирати свого представника !!! І тут -  , ми усі - про..емся і по Фройду , і по Кетлеру , і ше на пятирічку до того всього , якшо не почнемо тісно контактувати з кимось одним із кандидатів , поки ше є час . Шо ми зможемо від цього отримати - будемо знати після зустрічі !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 18 жовтня 2012, 14:14 |
|
|
митя грихльов написав: Жалітись , та критикувати - ЧАС ЗАВЕРШИВСЯ !!! Наступає час обирати свого представника !!! Вдамося трохи в теорію. проста логіка. - Нашо існують партії? - Аби відстоювати в представницьких органах влади інтереси членів партії. Тих хто платить внески і утримує цю партію. - Хто утримує ПР БЮТ і їм подібних? - Крупні олігархи. - Чиї інтереси будуть відстоювати ці партії? - ***************** Отже , якщо хочете аби ваші інтереси були представлені в парламенті, будьте добрі організовуйте свою партію, шукайте однодумців , які мають спільні з вами інтереси, платіть за утримання цієї партії, за її передвиборну агітацію, і тоді буде вам щастя. Тоді ВАШІ представники в парламенті будуть відстоювати ВАШІ ж таки інтереси. коли для захисту своїх інтересів ми обираємо кого попало, бо решта ше гірші, ну то шо мож хотіти. хоча чого я це пишу. партійна система функціонує у демократичнім суспільстві, а не у країнах перемігшого феодалізму крокуючого до рабовласництва. У нашім випадку маємо боротьбу партій крупного капіталу за голоси лохторату. цукерки, фантики, святкові роздачі слонів, ба навіть живі гроші - усе згодиться аби охмурити виборця. саме цікаве, що все затрачене буде відбито сторицею. одна рука дає нині, инча то все забере завтра, причім з відсотками , бо який же то бізнес без відсотків. гнила система репродукує себе іще гнилішою ,кожен наступниий парламент буде гірший за попередній, аж поки система не прогниє до дна. а далі як в інтернаціоналі...
|
|
 |
|
 |
Я за Олеся Донія
|
Додано: 18 жовтня 2012, 14:40 |
|
Прізвище, Ім’я: Олександр Д.
|
Нове кіно проти Донія. Доній каже шо Воха почав використовувати телестудію.
|
|
 |
|
 |
alien
|
Додано: 18 жовтня 2012, 14:52 |
|
|
Я за Олеся Донія написав: Нове кіно проти Донія. Доній каже шо Воха почав використовувати телестудію.... На рахунок відео повна лажа А чому ж всі Коломийські кандидати так злякалися Донія???
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 18 жовтня 2012, 15:01 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
alien написав: Я за Олеся Донія написав: Нове кіно проти Донія. Доній каже шо Воха почав використовувати телестудію.... На рахунок відео повна лажа А чому ж всі Коломийські кандидати так злякалися Донія??? то так виглядає ,шо злякались ! він не місцевий , того й на нього нападають ! то так в кожнім селі буває з заїжджими .... 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 18 жовтня 2012, 15:03 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 18 жовтня 2012, 17:47 |
|
|
Anjey написав: З останнього що зроблено: http://www.levytskyy.org/news/na-kolomyyshchyni-realizovuyut-proekt-grantovoyi-dopomogy-uryadu-yaponiyi-kusanone/Також сьогодні на тему що зробив Олександр Левицький розповість о 19:45 у прямому ефірі на НТК. н да чим далі тим цікавіше ) Основні слова які прослудковуються це "буде", "в майбутньому" та "виділено", а нас цікавить слова зроблено належним чиномПитання було: що уже закінченно?, а то на Коломиї висять уже десятки, а можливо уже і сотні, не закінчених чи неналежно реалізованих грантів, з якою цілью їх отримують і як їх потім реалізують думаю не варто розповідати і ще таке нескромне питання яким же чином ПР відала білборди Левицькому, може в них гроші закінчились ? і як там закінчилась агітація по сяйво яку Ви так старались нам показати ?
Востаннє редагувалось ~AsmodeuS~ в 18 жовтня 2012, 18:17, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 18 жовтня 2012, 17:55 |
|
|
~AsmodeuS~ написав: Питання було: що уже закінченно?, з того що там написано, і настільки відомо мені Цитата: у Печеніжинському ДНЗ – 24 вікна орієнтовною площею 57,78 м2; цей пункт виконано. 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 18 жовтня 2012, 21:03 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Anjey написав: Доброго здоров'я, дорога Коломийська громадо![/b Також сьогодні на тему що зробив [b]Олександр Левицький розповість о 19:45 у [b]прямому ефірі на НТК.[/b] Блазень, ваш левицький! Навіщо робити прямий ефір і забороняти приймати прямі дзвінки? Я телефонував на НТК, де мені сказали, що вмикати "додзвін" заборонено. 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 18 жовтня 2012, 21:40 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Старший_брат написав: Anjey написав: Доброго здоров'я, дорога Коломийська громадо! Також сьогодні на тему що зробив Олександр Левицький розповість о 19:45 у прямому ефірі на НТК. Блазень, ваш левицький! Навіщо робити прямий ефір і забороняти приймати прямі дзвінки? Я телефонував на НТК, де мені сказали, що вмикати "додзвін" заборонено.  а Anjey нічого не казав, що йому можна буде питання задавати))) Він сказав, що той сам все розповість. Мистецтво політика: так скаже, що фіг до нього придрешся, але й відповіді не почуєш. А прямий чи кривий ефір не важливо - йому треба із зомбоящика рєчь толкнути, можєт бить в паслєдній раз, так щоб пенсіонери повірили, що такий файний бахур щось зробит і тра" за нього голосувати, во як файно і правильно говорить  А зараз Anjey ще викрутиться і скаже, що якщо у Вас є запитання - приходьте на зустрічі і там він розкаже, а в ефірі треба швидко подати зараніє відрепетирований текст, а ефір не резиновий, нема часу вислуховувати дурні питання електорату, на які ми не встигли впідготувати єдині опозиційні відповіді))
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |