Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Сторінка 113 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 138  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Знову на вибори?..
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 13:25 
Офлайн

Повідомлення: 1268
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
та ясно все :yes:
Ідея в тому ,щоб один кандидат отримав більшість, через прозорість у стосунках з коломиянами . І там користуючись нашою підтримкою, міг відстоювати наші інтереси , будучи навіть ,як все є зараз ,чи ми будемо у федеративному устрої ,чи ...

Все би так мало бути , проте таке враження ,що шось нам заважає (чи то відсутність грошей в одних, чи забагато в інших), ніби живемо у своїй країні , але завжди з кимось (самі з собою) - воюємо, вірючи в недоторканість окремих .
От ,як би запитати в будь -якого виборця , "що він хоче від влади" ??? Відповідь очевидна - "аби добре було усім " !!! От і маємо ,що маємо !

Жалітись , та критикувати - ЧАС ЗАВЕРШИВСЯ !!! Наступає час обирати свого представника !!!
І тут - :punish:, ми усі - про..емся і по Фройду , і по Кетлеру , і ше на пятирічку до того всього , якшо не почнемо тісно контактувати з кимось одним із кандидатів , поки ше є час .
Шо ми зможемо від цього отримати - будемо знати після зустрічі !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:yes:

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 14:14 
Офлайн

Повідомлення: 1039
митя грихльов написав:
Жалітись , та критикувати - ЧАС ЗАВЕРШИВСЯ !!! Наступає час обирати свого представника !!!

Вдамося трохи в теорію. проста логіка.
- Нашо існують партії?
- Аби відстоювати в представницьких органах влади інтереси членів партії. Тих хто платить внески і утримує цю партію.
- Хто утримує ПР БЮТ і їм подібних?
- Крупні олігархи.
- Чиї інтереси будуть відстоювати ці партії?

Отже , якщо хочете аби ваші інтереси були представлені в парламенті, будьте добрі організовуйте свою партію, шукайте однодумців , які мають спільні з вами інтереси, платіть за утримання цієї партії, за її передвиборну агітацію, і тоді буде вам щастя. Тоді ВАШІ представники в парламенті будуть відстоювати ВАШІ ж таки інтереси.

коли для захисту своїх інтересів ми обираємо кого попало, бо решта ше гірші, ну то шо мож хотіти.

хоча чого я це пишу. партійна система функціонує у демократичнім суспільстві, а не у країнах перемігшого феодалізму крокуючого до рабовласництва.

У нашім випадку маємо боротьбу партій крупного капіталу за голоси лохторату. цукерки, фантики, святкові роздачі слонів, ба навіть живі гроші - усе згодиться аби охмурити виборця. саме цікаве, що все затрачене буде відбито сторицею. одна рука дає нині, инча то все забере завтра, причім з відсотками , бо який же то бізнес без відсотків. :-b

гнила система репродукує себе іще гнилішою ,кожен наступниий парламент буде гірший за попередній, аж поки система не прогниє до дна.

а далі як в інтернаціоналі...

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 14:40 
Офлайн

Повідомлення: 15
Прізвище, Ім’я: Олександр Д.
Нове кіно проти Донія. Доній каже шо Воха почав використовувати телестудію.
Формат відео : youtube.com

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 14:52 
Офлайн

Повідомлення: 44
Я за Олеся Донія написав:
Нове кіно проти Донія. Доній каже шо Воха почав використовувати телестудію....

На рахунок відео повна лажа :negative:
А чому ж всі Коломийські кандидати так злякалися Донія???

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 15:01 
Офлайн

Повідомлення: 1268
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
alien написав:
Я за Олеся Донія написав:
Нове кіно проти Донія. Доній каже шо Воха почав використовувати телестудію....

На рахунок відео повна лажа :negative:
А чому ж всі Коломийські кандидати так злякалися Донія???

то так виглядає ,шо злякались ! він не місцевий , того й на нього нападають !
то так в кожнім селі буває з заїжджими .... :whistle:

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 15:03 
Офлайн

Повідомлення: 109
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
Доброго здоров'я, дорога Коломийська громадо!

На жаль не маю багато часу, аби навіть перечитувати Ваші запитання. Прошу вибачення за можливу неповну відповідь.

По кількох закидах. Відповім тезами та гіперпосиланнями :

З'явився 5 міс. тому: http://malakava.com/articles/16485 - заява про балотування Левицького від 22 листопада 2011 року.

Що зробив: я вже давав посилання на звіт, це тільки за першу каденцію, після якої Левицький впевнено переміг по мажоритарці. http://www.levytskyy.org/files/zvit.pdf

З останнього що зроблено: http://www.levytskyy.org/news/na-kolomyyshchyni-realizovuyut-proekt-grantovoyi-dopomogy-uryadu-yaponiyi-kusanone/

Також сьогодні на тему що зробив Олександр Левицький розповість о 19:45 у прямому ефірі на НТК.

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 17:47 
Офлайн

Повідомлення: 341
Anjey написав:
З останнього що зроблено: http://www.levytskyy.org/news/na-kolomyyshchyni-realizovuyut-proekt-grantovoyi-dopomogy-uryadu-yaponiyi-kusanone/
Також сьогодні на тему що зробив Олександр Левицький розповість о 19:45 у прямому ефірі на НТК.

н да чим далі тим цікавіше ) Основні слова які прослудковуються це "буде", "в майбутньому" та "виділено", а нас цікавить слова зроблено належним чином

Питання було: що уже закінченно?, а то на Коломиї висять уже десятки, а можливо уже і сотні, не закінчених чи неналежно реалізованих грантів, з якою цілью їх отримують і як їх потім реалізують думаю не варто розповідати

і ще таке нескромне питання яким же чином ПР відала білборди Левицькому, може в них гроші закінчились ?

і як там закінчилась агітація по сяйво яку Ви так старались нам показати ?

Востаннє редагувалось ~AsmodeuS~ в 18 жовтня 2012, 18:17, всього редагувалось 1 раз.

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 17:55 
Офлайн

Повідомлення: 1039
~AsmodeuS~ написав:
Питання було: що уже закінченно?,

з того що там написано, і настільки відомо мені

Цитата:
у Печеніжинському ДНЗ – 24 вікна орієнтовною площею 57,78 м2;

цей пункт виконано. :coffe:

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 21:03 
Офлайн

Повідомлення: 1556
Anjey написав:
Доброго здоров'я, дорога Коломийська громадо![/b
Також сьогодні на тему що зробив [b]Олександр Левицький розповість о 19:45 у [b]прямому
ефірі на НТК.[/b]

Блазень, ваш левицький! Навіщо робити прямий ефір і забороняти приймати прямі дзвінки? Я телефонував на НТК, де мені сказали, що вмикати "додзвін" заборонено. :?

Догори 
 Повідомлення Додано: 18 жовтня 2012, 21:40 
Офлайн
Девелопер-недоучка :D

Повідомлення: 4972
Старший_брат написав:
Anjey написав:
Доброго здоров'я, дорога Коломийська громадо!

Блазень, ваш левицький! Навіщо робити прямий ефір і забороняти приймати прямі дзвінки? Я телефонував на НТК, де мені сказали, що вмикати "додзвін" заборонено. :?

а Anjey нічого не казав, що йому можна буде питання задавати))) Він сказав, що той сам все розповість. Мистецтво політика: так скаже, що фіг до нього придрешся, але й відповіді не почуєш. А прямий чи кривий ефір не важливо - йому треба із зомбоящика рєчь толкнути, можєт бить в паслєдній раз, так щоб пенсіонери повірили, що такий файний бахур щось зробит і тра" за нього голосувати, во як файно і правильно говорить :dash:

А зараз Anjey ще викрутиться і скаже, що якщо у Вас є запитання - приходьте на зустрічі і там він розкаже, а в ефірі треба швидко подати зараніє відрепетирований текст, а ефір не резиновий, нема часу вислуховувати дурні питання електорату, на які ми не встигли впідготувати єдині опозиційні відповіді))

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 113 з 138 [ 1377 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 138  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Політика  » Політичні дискусії

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення