|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 17 жовтня 2012, 11:03 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Яка різниця- писав Луценко, не писав Луценко. Теж мені моральний авторитет- така сама п'янь, як і Доній.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 17 жовтня 2012, 11:07 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Старший_брат написав: Яка різниця- писав Луценко, не писав Луценко власне... 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 17 жовтня 2012, 11:22 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
Запрошуємо на зустріч з прем'єр-міністром тіньового уряду. Сьогодні о 17:00 в народному домі. 
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 17 жовтня 2012, 11:26 |
|
|
Старший_брат написав: Теж мені моральний авторитет так інших у нас нема. 
|
|
 |
|
 |
Східняк
|
Додано: 17 жовтня 2012, 11:50 |
|
Прізвище, Ім’я: Демченко, Олександр
|
як кажуть у іміджбордах "тред закритий" http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?l ... 1481237582 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 17 жовтня 2012, 12:23 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
Не хочу далі заглиблюватися у тему "писав - не писав". Подивіться на дату новини. Вона така ж як і час існування новини на сайті. Я маю на увазі, що ця новина - реакція появи матеріалу на оф. сайті народної самооборони. Зараз там такої новини немає.
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 17 жовтня 2012, 12:44 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Anjey написав: Не хочу далі заглиблюватися у тему "писав - не писав". Подивіться на дату новини. Вона така ж як і час існування новини на сайті. Я маю на увазі, що ця новина - реакція появи матеріалу на оф. сайті народної самооборони. Зараз там такої новини немає. Ну так подумайте чого її нема? Приблизне відтворення картини: Луценко пише листа, його кидають на сайті. Про це дізнається Сєня чи Саня чи їхні зами, чи зами їхніх замів, чи навіть Ви. Як то так! Ми тут розказуємо, що Луценко за нас, дУРкуємо на наших агітках, а він зек недосиджений тут підтримує Донія! Звертаються до керівництва сайту чи до ТВО керівника НСО із вимогою забрати дану новину, ібо конкурент! Ібо розлагання дисципліни в єдиній, непорушній, непереможній, славетній, зупиняторській Об'єднаній опозиції, благословенній богом Ктулху та самою священномученицею всія Русі р.б.Юлією та її апостолами Сєньою і Саньою. Ця версія більш правдоподібна, ніж те, що анонімауси-чемпіони всіх олімпіад і наук ломанули сайт і підсунули туди новину, що Луценко підтримує Донія 
Новину треба зняти, адже через неї люди можуть зрозуміти сам факт Вашої єдності... Можуть почати думати і бачити, що під виглядом ОО їм підсовують меркантильних людей, які обіймаючи партнера тримають руку напоготові з ножем. А ви ж створюєте вигляд, що ви єдині - народ має думати саме так, інакше наше глобальне наяб*тєлство об'єднання накриється продукцією міднетазових заводів... Завтра ви дорветесь до влади і розпадеться вся Ваша об'єднаність і всьо і кожен насамотинці буде радуватись мандату нічого з обіцяного не реалізувавши. Читав Вашу агітку за Левицького. Ні слова конкретики - все вода, щоб не заставили виконувати, якщо-що. Я знімусь, якщо піду проти волі ОО. А якщо ОО піде на домовленість з ПР ? Він такий момент не передбачає? А так він ж не має права піти проти політики партії, бо інакше мусить знятись. А де 100% гарантія що він виконає те, що обіцяє? Один в полі не воїн і виконає тільки тоді, коли воно буде цікаве партії і коли в партії буде більшість. А на нєт і суда нєт. Тепер питання чим він кращий за інших? Нічим такий самий. Бо не може в завідома гнилій партії бути патріот, який переламає ситуацію. Тому пофіг хто буде краще вже Чак Норріс чи Брюс Вілліс, треба узгодити хто буде єдиніший Чак чи Брюс, аби не розпорошувати голоси 
|
 |
_birdie_
|
Додано: 18 жовтня 2012, 09:03 |
|
Прізвище, Ім’я: Меган
|
фсьо, жопа.... Голосуємо за Брюса Вілліса 
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 18 жовтня 2012, 10:17 |
|
|
_birdie_ написав: фсьо, жопа.... Голосуємо за Брюса Вілліса  Зараз буде "Левицький каже, що проти нього Чак Норіс готує провокацію" )))
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 18 жовтня 2012, 10:29 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Вам ше не надоїло панове -  ? Сторінок 20 - одно і те саме кіно  ....... Є такі люди , що їм шкодить політика на ЗДОРОВЯ . У мене є підозри ,що на форумі прогресує істерика , повязана з творчою кризою претендуючих кандидатів , тай не тільки ..... ВВажєйте на себе  , то навіть за гроші не тре так фист спорити ,тай доказувати ... !!! 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |