|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
павло
|
Додано: 16 жовтня 2012, 17:57 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
знайшов у нетрях нету: 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 16 жовтня 2012, 18:01 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
павло написав: знайшов у нетрях нету: Може фотошопу? Дивно це все якось  Ніби було на сайті, раптом нема. Тепер уже у нетрях знайшли. А дайте посилання на нетрі. Почитайте текст Олександра Доній організував. Олесю, а чому про Вас пишуть у жіночому роді?
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 16 жовтня 2012, 18:04 |
|
|
Anjey написав: VohaBit - це Ваша думка. звичайно. підкріплена життєвим досвідом. Anjey написав: А Ви особисто знайомі з О. Левицьким? ні Anjey написав: пропоную Вам послухати, що кажуть про нього ті люди, які його знають: це все прекрасно. лиш мене віддавна привчили мислити логічно. я ніяким чином не можу довіряти людям, зв'язаним з вашою партією.
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 16 жовтня 2012, 18:05 |
|
|
Anjey написав: павло написав: Звернення Юрія Луценка з колонії на підтримку Олександра Донія http://www.nso.org.ua/ua/news/10764«Я – Юрій Луценко, політичний ув’язнений, кинутий бандитським режимом Януковича за грати, звертаюся до громадян Коломийщини та Городенківщини. Ці парламентські вибори – іспит для нації на готовність боротися за своє право жити в демократичній і справді незалежній країні. Бандити, що дорвалися до влади, хочуть правити вічно. Тому так важливо обрати тих, хто не боїться цього режиму і готовий йти на барикади. Олесь Доній – саме такий борець - незламний, непохитний і принциповий.
Прошу виборців Коломийщини та Городенківщини (округ № 88) підтримати Донія. Розпорошення голосів патріотичних сил сприятиме лише Януковичу та його кліці. Шкода, що мої колеги і партнери по Об’єднаній опозиції (ВО «Батьківщина») це не зрозуміли і не відреагували на лист-звернення моральних авторитетів, політв’язнів та письменників, в якому вони зверталися до «Батьківщини» та «Удару» з пропозицією зняти кандидатів по цьому окрузі на користь Донія.
Я дякую Віталію Кличку та його політичній силі «Удар», які зрозуміли важливість єднання навколо стійких, ідейних лідерів та зняли свого кандидата на користь Донія.
Вірю, що спільними зусиллями ми подолаємо бандитський режим і брехню. Доній – справжній борець і мій голос - за нього!
Юрій Луценко, в’язень Менської колонії». Щойно Олександр Левицький мав телефонну розмову з Іриною Луценко. Вона заявила, що Юрій Віталійович такого листа не писав. Новини немає на офіційному сайті Народної Самооборони. Павло(Олесь Доній) - черговий раз намагається обманути чесних людей.  Ситуація просто мего цікава спочатку було потім ні..... тоді просте питання де пояснення куда зникла стаття ? google та інші пошукові системи показують, що така стаття була я вгалаю ваше пояснення: "Доній купив гугл і Гугул проти Левицького"
|
|
 |
|
 |
Східняк
|
Додано: 16 жовтня 2012, 18:20 |
|
Прізвище, Ім’я: Демченко, Олександр
|
Якась дурня розповсюджується. Люди, що особисто знайомі з Луценком, можуть із впевніністю сказати що він Донія підтримує і НІКОЛИ проти нього не робив би заяв 
|
|
 |
|
 |
Anjey
|
Додано: 16 жовтня 2012, 18:31 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
Панове, зі штабу Олеся Донія, перестаньте обманювати людей. Ви уже самі заплуталися у брехні. Немає такої новини на сайті. Є за Стецьківа, є від руки написана за Ар'єва.
Що стосується Донія, який усіма силами прагне посварити між собою учасників Об'єднаної Опозиції "Батьківщина", то після того, які він відмовився йти до ВРУ у лавах опозиції, його вже не вважають своїм.
Поведінка Олеся Донія націлена на розкол опозиції не тільки у ВО №88, але і на національному рівні, за що йому щедро платить Жванія.
Ще, панове зі штабу Донія, я знаю, що багатьох із Вас також вразила та чорнуха, яку виливає Ваш керівник. Будьте мужніми і залиште його на одинці з своєю пихою, самозакоханістю та як він сам сказав "гнилизною душі".
Я вірю, що Ви дійсно хочете кращого майбутнього для України. Подумайте над моїми словами.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 16 жовтня 2012, 18:42 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Все рано чи пізно проявиться , хто кого чоропіарив , і оббріхував ... . Та це ,скоріш за все - буде пізно . Так  , ці вибори стали подразником для багатьох громадян , хтось тримає себе в руках , хтось кричить ,аби кричалось , у когось істерика (показує шось ,незнаючи для чого це ), ....... Графи - не підтримую жодного - немає  , отож або ламати цю систему (але цього не буде , бо кругом одні "говоруни" ) , або грати в гру - "оберемо кращого" ! Кандидат сьогодні один - О. Левицький , і він пройде скоріш за все тому , що більша частина його виборців не гуглять , і не читають подібні "думки" . Їм маякнули ,що О. Доній брехун , - і їм більше не потрібно , а Гдичинський - не конкурент (уви ) , решта кандидатів,як ви кажете - тушки ! Проте час покаже , і я не намагаюсь когось переконувати ! Читав повідомлення вище , - у кожного у нас в Україні - є своя ДУМКА  .
|
|
 |
|
 |
~AsmodeuS~
|
Додано: 16 жовтня 2012, 19:08 |
|
|
Anjey написав: Панове, зі штабу Олеся Донія, перестаньте обманювати людей. Ви уже самі заплуталися у брехні. Немає такої новини на сайті. Є за Стецьківа, є від руки написана за Ар'єва.
для тих хто в танку повторюсь ще раз, як людина яка розбирається в інтернет технологіях. Дана стаття була на сайті і потім зникла, але так як вона пару годин там висіла пошукові системи її проіндексували. І люба людина має задуматись чого це так ? Чому нема спростування, якщо хтось не зауважив то спростування до листівок чорного піару появляються на протязі декількох годин ? Чи це якась знову гра з боку ОО ? Так що шановний краще не звинувачувати інших через призму Вашої некомпетентності, а поторбуватись над тим щоб на сайті все таки дали пояснення даній ситуації. ну і цікаво чим же закінчилась роказана Вами неправдива реклама по радіо ?
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 16 жовтня 2012, 19:12 |
|
|
Anjey написав: після того, які він відмовився йти до ВРУ у лавах опозиції, його вже не вважають своїм. видко мав на то підстави. може того шо воно не є опозиція Anjey написав: Я вірю, що Ви дійсно хочете кращого майбутнього для України. саме так, для України, а не для окремо взятих депутатів .
|
|
 |
|
 |
VohaBit
|
Додано: 16 жовтня 2012, 19:22 |
|
|
~AsmodeuS~ написав: Anjey написав: Панове, зі штабу Олеся Донія, перестаньте обманювати людей. Ви уже самі заплуталися у брехні. Немає такої новини на сайті. Є за Стецьківа, є від руки написана за Ар'єва.
для тих хто в танку повторюсь ще раз, як людина яка розбирається в інтернет технологіях. Дана стаття була на сайті і потім зникла, але так як вона пару годин там висіла пошукові системи її проіндексували. І люба людина має задуматись чого це так ? саме так. і у мене є більше підстав довіряти гуглу, аніж будь якому представнику оо 
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |