|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
павло
|
Додано: 31 серпня 2012, 13:28 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
однокурсник - це термін, який прям є лакмусовим папірцем политики (а "дуууууже" інформований - з цим прям не посперечаєшся, сказав, як відрізав. ващє мужик) ситуація з розряду ОБС - одна баба сказала. аргумент - я теж мешкаю в Києві уже 12 років. і я зоооовсім не обізнаний з ситуацією в Києві)) тут все вирішує кількість бабла.
і все.а також. я уже не дивуюся, таке враження, що на цьому форумі найбільше осирають Донія (я не просауну, про яку я висловився давно, що в ній нема нічого такого, що не притаманне пересічному здоровому правовому чоловікові). Чому ніхто не цапає комуністку? Чому не регіонала? Чому не Гдичинського=регіонала? Відповідь очевидна.
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 31 серпня 2012, 20:57 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Ну таааак , - такого як на цьому форумі ,ніде не почуєш . Білборди і газети менш інформативні . Ше би всі мали інтернет ... І за кого ж віддати свій голос 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 31 серпня 2012, 21:20 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
павло написав: і все.а також. я уже не дивуюся, таке враження, що на цьому форумі найбільше осирають Донія (я не просауну, про яку я висловився давно, що в ній нема нічого такого, що не притаманне пересічному здоровому правовому чоловікові). Чому ніхто не цапає комуністку? Чому не регіонала? Чому не Гдичинського=регіонала? Відповідь очевидна. Відповідь очевидна:Доній сам себе щойно обі?рав в прямому ефірі НТК, а відносно комуністки і дерьмократа Донія, я вже писав- великий гріх спокушати дурепу і бити каліку ! Отже прошу, забудемо образи, і поговоримо про нормальних кандидатів- Коломиян! 
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 31 серпня 2012, 21:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Старший_брат написав: Відповідь очевидна:Доній сам себе щойно обі?рав в прямому ефірі НТК а шо сі стало? 
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 01 вересня 2012, 14:24 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
тут вказувалися рейтинги, але без джерела, відповідно, взяті зі стелі. (якщо джерело попереднього рейтингу хтось вкаже - файно, але не варто забувати, що ми невірні дані можуть бути підсудними).
я довго копався і шукав рейтинг з офіційним джерелом. і ось, будь-ласка, найсвіжіший рейтинг від соціологічної служби "Зарванецька ініціатива": Гдичинський Богдан (самовисуванець) - 29% Доній Олександр (самовисуванець) - 21,6% Левицький Олександр (ВО "Батьківщина") - 7,3% Довганюк Володимир (партія "Удар") - 4,7% Сава Андрій (самовисуванець) - 2,8% Височанський Роман (самовисуванець) - 2,1% Церковнюк Дарія (Комуністична партія) - 0,2% Панчук Роман (Партія регіонів) - 0,2% Проти всіх - 16,2% Важко відповісти - 15,9%
І ще - гидоті, яка так і лізе від Старшого брата в бік Донія, у мене лише одна відповідь - одна баба сказала, гидка чорнуха.
І ще, пригадується мені, кілька десятків сторінок тому я вже передбачав, що Мойсик підтримуватиме Донія, і саме Andey розпинався, що Мойсик підтримуватиме Левицького. Але саме мої припущення виявилися вірними! (вважайте мене лейтенантом Коломбо)))
|
|
 |
|
 |
Kaminskiy
|
Додано: 01 вересня 2012, 14:55 |
|
З нами з: 02 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 1081 Звідки: Коломия
|
Цитата: а що сі стало.. Людина за півгодини свого прямого ефіру(наголошую прямого, тобто з дозвоном і питаннями з народу ) прийняв і відповів(якщо можна назвати лиття води про свої бувші заслуги) на 2 питання. А решту часу він хвастався, який він класний був колись... А на питання , що він збирається зараз робити, які закони приймати, якщо стане депутати послідував спіч на 15 хвилин про поганого Гдичинського, як провладну структуру... Хоча ефір оплачениий ним (чи не ним...), і його право говорити, що хоче... Тільки це кіно не назвеш прямим ефіром...
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 01 вересня 2012, 15:18 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
павло написав: тут вказувалися рейтинги, але без джерела, відповідно, взяті зі стелі. (якщо джерело попереднього рейтингу хтось вкаже - файно, але не варто забувати, що ми невірні дані можуть бути підсудними).
я довго копався і шукав рейтинг з офіційним джерелом. і ось, будь-ласка, найсвіжіший рейтинг від соціологічної служби "Зарванецька ініціатива":) Не в захист Левицького, але якщо якщо пан прагне об'єктивності, то давайте думати логічно: ЗарванИцька ініціатива (від Зарваниця) є проектом такого собі народного депутата Тараса Стецьківа, хорошого знайомого (можливо друга, можливо кума, можливо свата) Олеся Донія... Хто платить гроші - той і музику замовляє, правда? В опитуваннях проведених БЮТом, перемагає Левицький, в Стецьківа - Доній, нічого дивного... Тільки поки ви міряєтесь піпіськами - забуваєте, що в обох опитуваннях Гдичинський - на 1 місці, оскільки Левицький не буде знімати свою кандидатуру - то забудьте про перемогу обоє!Розірвали коломийський електорат і помогли вийти Гдичинському не противсіхи, шановний павло, а якраз мєлкокнязькові інтереси самих кандидатів і неможливість домовитись між собою... тому вони обоє не опозиціонери, а просто зрадники, які діють на користь Боді... по-народному словом 3,14.. щоб далеко не бігати: Соціологія ОО-БЮТПо суті: 1. Левицького підтримує і буде підтримувати Об'єднана Опозиція "Батьківщина" і ВО "Свобода". 2. Наша реальна, а не видумана соціологія показує наступне: Гдичинський - 26%, Левицький - 21%, Довганюк - 11%, Доній - 6%. ВО "Батьківщина" -40%, Свобода - 20%, Удар - 12%, Противсіхи - 16%, Партія Регіонів - 8%. 3. Левицький не буде знімати своєї кандидатури. Ми володіємо інформацією, що Донія фінансує П. Порошенко. Йому допомагає В. Мойсик(за що може бути викинутий з виборчого списку). Крім того керівництво області наказало дати Олесю зелене світло, щоб він працював у першу чергу проти О. Левицького, тим самим сприяючи Б. Гдичинському. тут Соціологія Ініціатив Стецьківаі ось, будь-ласка, найсвіжіший рейтинг від соціологічної служби "Зарванецька ініціатива": Гдичинський Богдан (самовисуванець) - 29% Доній Олександр (самовисуванець) - 21,6% Левицький Олександр (ВО "Батьківщина") - 7,3% Довганюк Володимир (партія "Удар") - 4,7% Сава Андрій (самовисуванець) - 2,8% Височанський Роман (самовисуванець) - 2,1% Церковнюк Дарія (Комуністична партія) - 0,2% Панчук Роман (Партія регіонів) - 0,2% Проти всіх - 16,2% Важко відповісти - 15,9% І ще - гидоті, яка так і лізе від Старшого брата в бік Донія, у мене лише одна відповідь - одна баба сказала, гидка чорнуха. І ще, пригадується мені, кілька десятків сторінок тому я вже передбачав, що Мойсик підтримуватиме Донія, і саме Andey розпинався, що Мойсик підтримуватиме Левицького. Але саме мої припущення виявилися вірними! (вважайте мене лейтенантом Коломбо))) тутШо один, що другий промовчали із кількістю респондентів, відсотком похибки, датою проведення, а результати настільки різні, що дають мені право робити висновок, що опитування проходило на базі передвиборчих офісів і в опитуванні брали участь самі штабісти кандидатів та їх сім'ї 
|
 |
kykywka
|
Додано: 01 вересня 2012, 22:23 |
|
Прізвище, Ім’я: Стівен:-)
|
Доній приїзжав до нас на роботу(у нас працює біля 150 чоловік) теж саме і нам співав,який він класний патріот,як його купити хотіли за 10 лямів,як він творив студенську революцію і т.д.На питання чому він не зійде з дистанції на користь Левицького чи навпаки він відповів що голова Батьківщини у нашій області якийсь кент нашого Гдичинського і вони ніби собі там вась-вась,мол усе схвачено. А ще Доній казав що у розвалі більшості і сварках між Ющ і Юлькою винні КГБісти))))
|
|
 |
|
 |
Pravdolubko
|
Додано: 02 вересня 2012, 14:21 |
|
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
|
Поки Доній бухає з іншими обіженими і опущеними, а це як мінімум до ночі, проаналізував як Павло(Доній) постійно звертається до коломиян:
«для недотямлених», «ви тут позглуздували», «чімадан-вагзал-пустиня....», «ви гидкий. я вже вітав вас із гнилизною....», «Олесь... І мудрішого, достойнішого в Коломиї - поки що не видно», « не буду спускатися до вашого рівня», «маніпулятор інформацією і брехун», «погугли свій мозог», «vv82, ти, певно, малоосвідчена людина», «Андій, ти ляпаєш в пусту воду», "собака, заштовхай, свої висновки в дупу",
Він вважає, що Коломияни – то провінційна ліміта, яку він приїхав просвітити своїм месійством.
|
|
 |
|
 |
Pravdolubko
|
Додано: 02 вересня 2012, 18:09 |
|
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
|
Акція на підтримку Олеся Донія перетворилася на сутички між людьми.Почалося все з того, що шумову завісу і посвистування влаштували новоспеченому Месії нібито прихильники УДАРу, далі Псевдосвободівці почали роздавати газети спрямовані проти Донія та Левицького, але коли невідомі вирішили розтягнути плакат у якому прізвище Донія було з префіксом Гон, фанати Олеся не витримали і побили псевдосвободівців і не тільки. Під гарячу руку нібито кандидата самовисуванця попала панянка в вишиванці, яка на його думку була провокатором, щоправда її відтіснила юрба. Також ледь не побили прихильника Левицького. Потім у паніці люди Донія шукали де офіс Гдичинського, аби зняти на камеру, як будуть йти провокатори і від нього. Зі слів Донія саме кгбісти заважали його мітингу, який він щоправда назвав не своїм. Хочете цирку, чи по носі, біжіть до Ратуші. Думаю то ше не кінець. Ше би просив всіх хто має відео описаних вище подій – поділіться з піплом, хай знають, як захищаючи мову Доній ділить і сварить між собою Коломиян.  Від проведення акції також постраждали майже всі дерева у центрі міста.
Востаннє редагувалось Pravdolubko в 02 вересня 2012, 18:22, всього редагувалось 1 раз.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |