|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 30 серпня 2012, 17:04 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
до речі, павло, а що чути по тій "темі" щодо об'єднання-зняття голосів?.. звичайно, якщо не секрет Anjey, запрацювалися... нема часу на форум?
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 30 серпня 2012, 17:51 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
ПРОТИВСІХ - це крайність . ПРОТИЦИХ - бо пробрехались . ЗАНОВИХ - це коли ця система перестане діяти .
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 30 серпня 2012, 20:24 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
У "противсіхів" - є одна проблема , вони не можуть здійснити свій вибір , і бути відповідальним за цей вибір . Відмова від вибору - захистний механізм . Ця категорія людей - також є виборцями , оскільки вони впливають на хід виборів .Саме завдяки цій категорії людей , інші - більш критичніше ставляться до свого вибору . Як на мене , не варто на цьому акцентувати увагу , так як і на котах . Ми всі взаємоповязані , одиниці мають свій вплив на сотні , так як сотні впливають на одиниці . Кожен українець відчуває ситуацію ,котра є зараз .
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 30 серпня 2012, 20:52 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
павло написав: для недотямлених в цьому питанні скажу, що найбільшою мірою завдяки противсіхам Юля не стала президентом. НІ. Юля не стала президентом, бо за неї прогаласували менше, ніж за Януковича. Підтасовок не було. Люди, особливо на сході, зрозуміли, що воно таке. Є соціалка, що якби тепер ОО пішла під списком фронту або ще когось, вони б ці вибори виграли. Але наші олігарходермократи наступили на старі граблі, сподіваючись, що за них проголосують з жалості до Юлі. Але цей бренд вже не працює, люди розуміють, що злодійка повинна сидіти. Тому ОО пролітає, навіть якщо захисник мови пройде по 88 округу (що навряд...) Мені дуже шкода, але такі розрахунки наших науковців.
|
|
 |
|
 |
vv82
|
Додано: 30 серпня 2012, 22:10 |
|
Прізвище, Ім’я: коломиянин василь
|
Старший_брат написав: для недотямлених в цьому питанні скажу, що найбільшою мірою завдяки противсіхам Юля не стала президентом.
НІ. Юля не стала президентом, бо за неї прогаласували менше, ніж за Януковича. Підтасовок не було. Люди, особливо на сході, зрозуміли, що воно таке. Є соціалка, що якби тепер ОО пішла під списком фронту або ще когось, вони б ці вибори виграли. Але наші олігарходермократи наступили на старі граблі, сподіваючись, що за них проголосують з жалості до Юлі. Але цей бренд вже не працює, люди розуміють, що злодійка повинна сидіти. Тому ОО пролітає, навіть якщо захисник мови пройде по 88 округу (що навряд...) Мені дуже шкода, але такі розрахунки наших науковців. Шкода... Я думав, що тут сидять мудрі люди, з якими можна спілкуватись, сперечатись розумно, переконувати один одного... Я помилився...Це є коломийська Верховна Рада зі своїми: чечетов, підрахуй, богословська (в штанях), колесніченко, герман, лавринович і т.д. і т.п. На жаль ми такі є,і ми того варті... Вибачайте, з вами не цікаво, ви всі хочете бути януковичами, азаровими, литвинами, щоб чули і підтримували тільки вас... Нам не подорозі... Хай керує ВАМИ ЯНУКОВИЧ!!!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 серпня 2012, 22:28 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
павло написав: для недотямлених в цьому питанні скажу, що найбільшою мірою завдяки противсіхам Юля не стала президентом. Знову ведетесь на популізм, який втюрила Вам ваша Юля... Вони програли не тому, що вони недопрацювали, а тому що: - вибори були сфальсифіковані - противсіхи не проголосували за Юлю... Противсіхи були як на сході так і на заході, і половина них би проголосувала за Юлю, друга за Яника і нічого б не змінилось... так ні, ви свято вірите, що всі противсяхи б взяли і за Юлю проголосували і замість того, щоб думати комплексно - легше назначити винних за свої невдачі. І тому що всі противсіхи не проголосували за мученицю Юлію - вони аццке зло - те що вам з телевізора згодували, те ви й талмудите... ладно вірте й далі, а ще в Діда Мороза і Снігурочку  Росіяни теж в шоці і свято вірять, що єдину росію всі підтримують... Вірте й ви далі, що прийшла б Юля і ми всі катались в маслі... Просто в Києві замість донецьких були б дніпропетровські... ось і все... Перестаньте вірити ідолам 
|
 |
Anjey
|
Додано: 31 серпня 2012, 10:38 |
|
Прізвище, Ім’я: Karma Andriy
|
exp написав: до речі, павло, а що чути по тій "темі" щодо об'єднання-зняття голосів?.. звичайно, якщо не секрет Anjey, запрацювалися... нема часу на форум? Так пане exp, роботи вистачає. Іноді тільки перечитую, а іноді і на це немає часу. По суті: 1. Левицького підтримує і буде підтримувати Об'єднана Опозиція "Батьківщина" і ВО "Свобода". 2. Наша реальна, а не видумана соціологія показує наступне: Гдичинський - 26%, Левицький - 21%, Довганюк - 11%, Доній - 6%. ВО "Батьківщина" -40%, Свобода - 20%, Удар - 12%, Противсіхи - 16%, Партія Регіонів - 8%. 3. Левицький не буде знімати своєї кандидатури. Ми володіємо інформацією, що Донія фінансує П. Порошенко. Йому допомагає В. Мойсик(за що може бути викинутий з виборчого списку). Крім того керівництво області наказало дати Олесю зелене світло, щоб він працював у першу чергу проти О. Левицького, тим самим сприяючи Б. Гдичинському.
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 31 серпня 2012, 11:20 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
"Юля не стала президентом, бо за неї прогаласували менше". в чому я тут помиляюся? я теж цілком погоджуюся з вашою фразою. але ця фраза - не єдина причина того, що Юля програла. ПРОТИВСІХИ - одна з причин. Я так і написав - "найбільшою мірою завдяки противсіхам Юля не стала президентом". Тобто, я і мав на увазі, що були й інші міри. Просто противсіхи - найбільша міра. Арифметика щодо противсіхів проста - хай собі на сході голосують проти всіх, але захід завжди був відповідальнішим і свідомішим політично, і завдання східних "регіонів" було зневірити захід у будь-якому політику.
"павло, а що чути по тій "темі" щодо об'єднання-зняття голосів?.. звичайно, якщо не секрет" Уточніть, яка саме "та" тема?
Andey, на ваші відкриті рейтинги є абсолютно протилежні рейтинги, які я поки не виставляю тут, бо хочу спілкуватися аргументами, а не мірянням кінцівок. А те, що ви продовжуєте гнати на Донія, свідчить саме про те, що у Левицького є завдання мочити реального противника Гдичинського - Донія. Я, наприклад, не жену на Левицького (крім загального аналізу його дій і біо сторінок 15 тому). Левицький, звісно, не буде знімати своєї кандидатури, бо Гдич файно всьо проплатив в кишеню Левицького (вважайте мене лейтенантом Коломбо в цій заяві)).
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 31 серпня 2012, 12:02 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Pravdolubko написав: До речі пане exp, а потіште високодостойну публіку сканкопійов! ось воно: 
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 31 серпня 2012, 12:42 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
Нічкою говорив з однокурсником по шкайпі. Він в Києві вже 25 років, і дуууже інформований- робота така. Питаю: -Олесь там у вас відомий і популярний, як думаєш, чого не висувався в Києві? Відповідає: -Через те і не висувався, що всі його вже знають, і хрінь хто проголосує!
Так що для себе я цю тему закриваю: по трупах (особливо політичних) топтатися хоч і м’яко, проте запашок неприємний.
Давайте придивимось до справжнього патріота, який, судячи по рекламі, готовий померти за Україну, не то що деякі.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |