|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Старший_брат
|
Додано: 29 серпня 2012, 21:30 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
vv82 написав: Мені просто смішно!!! Я, просто висловлюю свою думку, хочу почути інші думки і погляди,а з мене роблять "бог знає кого"! Може тут дійсно сидять "боти" від ПР, КПУ, БЮТ, Боді... Тут сидять коломийці, вже багато років, які один одного знають особисто (аватар чисто для приколу), обговорюють проблеми свого Міста, і мають право виказати свою думку про того чи иншого політика. Оскіль своїх ми добре знаємо, то і обговорюємо "підкинутих викиднів",вибачте за каламбур. До речі, про викидня: знайома, ну дуууже далека від політики, мала на роботі зустріч з Донієм. Питаю,як тобі наш Олесь? Вона так коротко, одним словом -слизік! Я так сміявся, що трохи з ліжка не впав. Народ не обдуриш. 
|
|
 |
|
 |
Pravdolubko
|
Додано: 29 серпня 2012, 21:38 |
|
Прізвище, Ім’я: Ivanovych Lubomyr
|
Старший_брат написав: -слизік! Я так сміявся, що трохи з ліжка не впав. Народ не обдуриш.  Це про нього говорять і купа людей, які його добре знають особисто! Щойно читав відповіді Слизіка у чаті. На жодне з допущених модератором раніше більш менш цікавих питань відповіді Слизік не дав.
|
|
 |
|
 |
vv82
|
Додано: 29 серпня 2012, 22:02 |
|
Прізвище, Ім’я: коломиянин василь
|
Старший брат написав: Тут сидять коломийці, вже багато років, які один одного знають особисто (аватар чисто для приколу), обговорюють проблеми свого Міста, і мають право виказати свою думку про того чи иншого політика. Оскіль своїх ми добре знаємо, то і обговорюємо "підкинутих викиднів",вибачте за каламбур.
До речі, про викидня: знайома, ну дуууже далека від політики, мала на роботі зустріч з Донієм. Питаю,як тобі наш Олесь? Вона так коротко, одним словом -слизік! Я так сміявся, що трохи з ліжка не впав. Народ не обдуриш. Немаю нічого проти. Читаю цей форум близько 3-х років,просто ліньки було реєструватись,відписуватись... Не витримав коли владика УГКЦ, до якої я стараюсь щонедіпі ходити, агітував за Бодю на НТК. Що до знайомства - немаю нічого проти з нормальними, адекватними людьми... Живу і працюю в Коломиї близько 26 років... До речі ось чат з Олесем: http://firtka.if.ua/?action=chat&id=51Він - не святий, але з наявного списку - найкращий (на мій погляд)...
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 серпня 2012, 05:37 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
І знов уперлися в старий слупок.  Коломияни дуже хотіли б вибрати "їкогос такого... ну-у-у, аби був їкийс добрий... не фист дурний!". І де такого взяти? Усіх мєсних уже перебрали. Може в другім місцю пошукати?!  Ану дивіцці! Не видко підходящго?!..
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
Старший_брат
|
Додано: 30 серпня 2012, 08:29 |
|
З нами з: 14 грудня 2008, 03:00 Повідомлення: 1556 Звідки: Коломия
|
А третий зліва у п'єтому ряду так нічо!
|
|
 |
|
 |
митя грихльов
|
Додано: 30 серпня 2012, 09:33 |
|
З нами з: 20 листопада 2010, 21:39 Повідомлення: 1268 Звідки: з народу
Прізвище, Ім’я: Митя Грихльов
|
Уже не вперше на 5 років вибирали тих самих , і ШО ??? Доній ,Гдичинський , "Смольний" , "Партіанський" , нічого не зробили ,ну таки ФАКТ !!! А цего разу зроблять взагалі - АФИНИ !!! Я навіть не можу спорити на тему "хто кращий з них " !!! НЕМОЖУ !!! Немож навіть когось з них - оправдати !!!
Важко на душі через те ,що деякі люди є прихильниками "партії" !!!
Це не вибори народних депутатів - це знущання !
|
|
 |
|
 |
павло
|
Додано: 30 серпня 2012, 10:26 |
|
Прізвище, Ім’я: павло
|
треба голосувати за найсильнішого опонента Гдичинського - за Донія.
Треба бути просто сліпим, щоб не зрозуміти, що якщо округ візьме регіонал-Гдич, то потім совість загризе виборців. І з інших округів будуть насміхатися з Коломиї. Здавалося б, край - опозиційний, патріотичний. Але ж ні...
Виходить, що Коломия хоче другу мову, жахливі податки, за те, щоб афганців\чорнобильців позбавали пільг. Коломия за те, щоб Яник купував собі в Межигір"я настільні лампи ціною в 100 тисяч доларів. Коломия за те, щоб суди просто з"їдали будь-кого, хто відстоює свою позицію в судах. Коломия за те, щоб сюди прийшли братки і з КОЖНОГО бізнесюка збирали дадину в 10-20% доходів. Коломия за Харківські угоди, які позбавляють Україну цілих шматків своєї території. Коломия за те, щоб тут був Московський патріархат, а не грекокатолики. Коломия за те, щоб посадили Донія, Турча, Кожемякіна, Тягнибока (а хто ще 2 роки тому навіть подумати не міг, що Юлю з Луциком посадять?). Коломия за те, щоб регіони скупили тушок до 300 голосів і зробили Яника довічним президентом.
Потім відповідальність за Гдичинського, читай, за дії регіонів буде на кожному з тих, хто не проголосував за реального опонента Гдича....
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 30 серпня 2012, 11:22 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
митя грихльов написав: Я навіть не можу спорити на тему "хто кращий з них " !!! НЕМОЖУ !!! Немож навіть когось з них - оправдати !!! я також весь час про це думаю... павло написав: Виходить, що Коломия хоче другу мову це про що? ! | exp написав: | SPY, поясни, будь-ласка, vv82 як класти цитати |
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 30 серпня 2012, 11:34 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Старший_брат написав: А третий зліва у п'єтому ряду так нічо! Агій! Та же вони усі якіс... той-во... Усі на рийку однакі...  Ну й шо ти будеш робити, га-а-а?!..  павло написав: ... Треба бути просто сліпим, щоб не зрозуміти, що якщо округ візьме регіонал-Гдич... Цілком з Вами згоден - голосити за "ригАла" то послідня справа! Однак, ті що лишаються в запасі, теж, чомусь, не дуже викликають довір'я в "широких коломийських масах"... А тим часом,.. ... там на дорозі чийсь пірнач валяється. Певне, хтось підійме. Тре лиш троха зачекати. До жовтня. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 30 серпня 2012, 11:39 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
Трохи почистив цю тему, прийшлось багато перечитати - многа букаф, ніякої конкретики, сподобався аналіз кандидатів від Старший брат, суб'єктивненько, але зерно правди таки є  Ситуація зайшла в тупік. Ви забуваєте, що Бодя в будь-якому випадку отримає своїх хх%: глядачі НТК, слухачі нашої влади, яка піарить Бодю, люди, які мислять недалекоглядно... Якщо об'єднання не буде - то Левицький отримає свої уу%, Доній отримає свої zz%, решта отримають свої % і на тому всьо... Переможцем стане дзядзя Бодзя... Тому він і не среться з вами на форумі. Бо він зацікавлений, щоб ви срались між собою, а він тим часом на цьому і виїде...Тому завідома Левицький, Доній, Довганюк і Ко - здають округ Гдичинському. А це вже зрада. Левицький знає, що він пролітає - але для нього шанс засвітитись, час ще є, а піар за кошти БЮТу зробить його прізвище впізнаваним і чхати він хотів на ОО, Коломию, громаду... Доній ображений за кидалово з боку ОО і робить спроби, поки що невідомо чи вдалі, але мабуть, що ні. Якби був тільки він проти Боді - тоді б може навіть і виграв, але оскільки решта "опозиціонерів" не збираються зніматись - шановна опозиція, яка збирається "їх зупинити" просто роздробить електорат і переможе Бодя... І ще тут пробігають слова що народ не надуриш? Народ якраз і радий, щоб його дурили... Одні віддають перевагу культу особистості, інші міріяються хто з них опозиційніший і достойніший... А результат - пролетять всі, і вони про це здогадуються А народу прийдеться сосати лапу ... ще 5 років... а може і не тільки 5... vmateychyk написав: Я не знаю за кого голосувати  SPY як ти будеш балотуватися то на мене можеж розраховувати. Спасибі, але змушений відмовитись - з вовками жити - по вовчому вити, будь-хто хоче попасти в ВзРУ змушений йти на домовленість із своєю совістю... Хочеш у ВзРУ - треба гроші, хочеш грошей - мусиш прогнутись... Я думаю, що я знайду собі місце під сонцем, не залазячи в багно політики, якщо керівники цієї країни вб'ють до кінця мій патріотизм і віру в країну, а народ виявиться безмозгим стадом, якому кіло-гречки цінніше і легше ніж ввімкнути мозок, тоді бути патріотом чого? Землі, яка вже і не наша, а роздеребанена нашими слугами, людей, які вірять гаслам, а не серцю?! Брати вила в руки народ теж не готовий 
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |