|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 17 липня 2012, 15:52 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
VohaBit написав: та це якраз і не важне де живе і де жив раніше. важніше як він видит свою діяльність у разі обрання. для мене чомусь важливо... бо як може людину "боліти серце" за чуже їй місто?
|
|
|
|
|
nachtigall
|
Додано: 17 липня 2012, 16:21 |
|
|
exp написав: VohaBit написав: та це якраз і не важне де живе і де жив раніше. важніше як він видит свою діяльність у разі обрання. для мене чомусь важливо... бо як може людину "боліти серце" за чуже їй місто? "боліти серце" за місто Як би сказав Сергій Гайдай, це ще один інформаційний вірус, що закріпився у свідомості виборця
_________________ Vita sine libertate, nihil
|
|
|
|
|
VohaBit
|
Додано: 17 липня 2012, 16:39 |
|
|
nachtigall написав: "боліти серце" за місто та там одинаково до сраки своє місто чи чуже. аби лиш вибрали. а душа там буде боліти за свою кишеню
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 17 липня 2012, 16:55 |
|
|
nachtigall написав: exp написав: VohaBit написав: та це якраз і не важне де живе і де жив раніше. важніше як він видит свою діяльність у разі обрання. для мене чомусь важливо... бо як може людину "боліти серце" за чуже їй місто? "боліти серце" за місто Як би сказав Сергій Гайдай, це ще один інформаційний вірус, що закріпився у свідомості виборця ну... не всі ж такі...
|
|
|
|
|
nachtigall
|
Додано: 17 липня 2012, 17:21 |
|
|
exp написав: nachtigall написав: exp написав: для мене чомусь важливо... бо як може людину "боліти серце" за чуже їй місто? "боліти серце" за місто Як би сказав Сергій Гайдай, це ще один інформаційний вірус, що закріпився у свідомості виборця ну... не всі ж такі... а можна прізвища "не таких"?
_________________ Vita sine libertate, nihil
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 19 липня 2012, 13:27 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
будь ласка ось перелік таких: На Кіровоградщині "регіонал" агітує церковним календаремУ населених пунктах Кіровоградської області розповсюджують церковні календарі з підписом і фото ймовірного кандидата від Партії регіонів Олександра Єдіна. Скан календаря в Інтернеті оприлюднив молодіжний онлайн-журнал "Гречка". /* Дежавю... Десь я вже чув про "творити добро"... У нас ніби і свій місцевий творітєль добра від Бога є, всьо заради людей... прим. SPY */Поліграфічний шедевр майбутні виборці вже мають змогу бачити в Олександрівці та інших населених пунктах, де вочевидь балотуватиметься Олександр Єдін. Видання нагадує, що на президентських виборах плакати зі зображенням Віктора Януковича поширювали в жіночому монастирі та всіх московських церквах на Кіровоградщині. Джерело: Українська ПравдаУ Харкові роздають "тисячу Фельдмана"У середу в приймальні депутата від Партії регіонів Олександра Фельдмана у Харкові роздавали "матеріальну допомогу". Про це повідомляють активісти Харківського осередку громадянського руху " Спільна Справа". За даними організації "помічники Фельдмана видавали виборцям, зареєстрованим у виборчому окрузі №174, "матеріальну допомогу" в розмірі 1 тисячі гривень". Активісти зафіксували на відео факти підкупу виборців, які здійснюються від імені народного депутата. Відео YouTube Тисяча Фельдмама. Підкуп виборців триваєЗа словами осіб, які вже отримали кошти, у жовтні їм обіцяють видати ще 1 тисячу гривень. З боку співробітників та охоронців приймальні "регіонала" були спроби перешкоджання відеофіксації порушення. Відео YouTube Охорона Фельдмана і куплені особи дуже роздратованіДжерело: Українська ПравдаУ Харкові робітники ремонтують сквер у депутатських футболках "Валерій Писаренко"Харківських робітників, які ремонтують сквер за рахунок бюджету, одягли в футболки з ім'ям депутата Валерія Писаренка. Про це повідомляє Медіапорт. "Сквер 23 серпня закрито на реконструкцію. Робочі носять футболки з ім'ям депутата на спині. Оплачуються роботи з міського бюджету", - йдеться в повідомленні. "За пам'ятником воїну-визволителю - стенд з плакатом "Вибачте за тимчасові незручності". Звернення - від імені міського голови Геннадія Кернеса і народного депутата від Партії регіонів Валерія Писаренка", - пише видання. Як наголошується, футболки з написом "Валерій Писаренко" носять майже всі робітники. Як заявив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, "за зверненням депутата Верховної Ради і за зверненнями харків'ян даний сквер був включений в титул капітального ремонту 2012 року". "Депутат, він повинен представляти інтереси народу, а не виділяти гроші. Гроші виділяє бюджет, розумієте?", - зазначив він. На питання, чи фінансується ремонт з міськбюджету, чиновник відповів: "Так, це бюджет міста. Проведено тендер, все як годиться. Роботи виконуються за дорученням Харківського міського голови". Джерело: Українська ПравдаПотішив коментар про біль серця про місто, але відкрию секрет серце болить у всіх до виборів, після виборів приходиться його заліковувати сильними ліками, як-не-як травма на виробництві...
|
|
yanychar
|
Додано: 22 липня 2012, 08:42 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
VohaBit написав: ... мій вибір мій вибір
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
|
|
|
VohaBit
|
Додано: 22 липня 2012, 12:16 |
|
|
yanychar написав: мій вибір так ти в опозиції на ось почитай як треба голосувать Цитата: Новокузнечане голосуют на выборах за Чака Норриса Его выбрали уже, как минимум, 50 человек http://kem.kp.ru/online/news/754773/
|
|
|
|
|
exp
|
Додано: 22 липня 2012, 13:08 |
|
|
не розумію, а чо ніхто нічо не каже про те, як у нас тут на місці ідуть передвиборчі баталії? ті всі чаки норіси мені чомусь не цікаві
|
|
|
|
|
SPY
|
Додано: 22 липня 2012, 13:12 |
|
|
Девелопер-недоучка :D |
|
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
exp написав: не розумію, а чо ніхто нічо не каже про те, як у нас тут на місці ідуть передвиборчі баталії? бо то всьо така скукотень... і нічим не цікавіша Чака але оскільки раніше було питання по Левицькому і чи турбують його кардіологічні проблеми... Сьогодні в пошуках інфи по кінотеатру нарвався на таке: Тепер пояснення як працює контакт і одна із його функцій... В соціалках ви вказуєте інфу про себе, на основі цієї інфи вже проводиться агітація по принципу: "бабє - цвєти, дітям мароженає, сматрі ні пєрєплутай". Ось і до цих методів вдаються багато партій і не тільки... Цитата: Таргетована рекламаОплата за покази чи переходи. Неперевершена точність.Переваги таргетованих оголошень- Ви звертаєтеся лише до тієї аудиторії, яка Вам необхідна.
- Ви вибираєте - платити за унікальні переходи або за покази.
- Ви можете змінити дизайн і текст оголошень у будь-який момент.
- Ви отримуєте докладну статистику ефективності кампаній.
Можливості вибору цільової аудиторіі безмежні- Стать, вік, сімейний стан, країна та місто проживання.
- ВНЗ, факультет, школа, рік здобуття вищої освіти.
- Посади, райони, станції метро та навіть вулиці.
- Інтереси, захоплення, улюблені фільми, книги, ігри і т. д.
Ви можете створити оголошення або ознайомитися з докладною довідкою. Юридичним особам і компаніям, зареєстрованим за межами Російської Федерації, ми рекомендуємо зв'язатися з відділом реклами. Вартість переходу: від 3.95 до 6.28 рублі Вартість 1000 показів: від 1.14 до 1.82 рублі А ось безпосередньо інфа по клієнту:Левицький Олександр Михайлович, народився 28 травня 1980 року у селищі Отинія, Коломийського району, Івано-Франківської області, Україна.Національність – Українець. Громадянин України з 1991 року. Освіта – вища. У 1997 році закінчив навчання у Фізико-технічному ліцеї при Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. У 2002 році з відзнакою закінчив навчання в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу за спеціальністю «Прилади та системи неруйнівного контролю» і здобув фах «Магістр-фізик». У 2002 році здобув другу вищу освіту за фахом «Менеджер підприємства». Вільно розмовляє і пише англійською мовою, на розмовному рівні володіє польською мовою. У 2002-2003 роках працював інженером-постачальником комерційного відділу ЗАТ “ВДО Регіон”, інженером-постачальником ТзОВ «ДАК». У 2003-2005 роках – інженер відділу енергозбуту, інспектор служби енергонагляду, інженер по реактивній енергії виробнич типу оф сайт-пропаганда... http://vk.com/levytskyy2012 тє же яйца, только в вКонтактіінформація не звучала на правах реклами... а була відповіддю на запитання вище в топіку +1 підтримую Чака!
|
|
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
|