|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
D-Misha
|
Додано: 10 січня 2014, 22:50 |
|
Прізвище, Ім’я: невідомо хто
|
Сама сильна і справжня релігія та, що є в серці людини.. 
|
|
 |
|
 |
Емілія
|
Додано: 11 січня 2014, 00:02 |
|
Прізвище, Ім’я: Надія Намир
|
SPY написав: 1-2. Я ставлю прості питання, а ви мене заставляєте вірити, в те, в що зазомбовано вірите самі. 3. Ви в Будду вірите? 4. Може він її створив? 5. Або Крішна. 6. А що роблю я тут? 7. Мені удалітсо? 1. Не фантазуйте, де це я когось ЗАСТАВЛЯЛА? 2. Ваші "прості запитання" не стосуються теми. Я це пояснила. 3. Чому я маю вірити в Будду? Мені про нього відомо. 4. Хто кого створив? Незрозуміло... 5. А Крішна до чого? 6. А я це маю знати? 7. Ви не можете вирішити самі? Є три варіанти: 50% на 50%; Допомога форуму; Дзвінок мамі  ) Як виникнуть питання є кнопочка пп. Звертайтесь 
_________________ "Здоровим лікар не потрібний, а хворим потрібний. Тож ідіть і навчіться, що означають слова: "Я хочу милосердя, а не жертви"...
(Матвія 9:12,13)
|
|
 |
|
 |
Емілія
|
Додано: 11 січня 2014, 12:44 |
|
Прізвище, Ім’я: Надія Намир
|
Знайшла про буддизм і "крішнаїзм". На мій погляд написано коротко та змістовно. Може комусь буде цікаво прочитати. Опарін пише про світові релігії та їх вплив на розвиток тієї чи іншої нації, країни, т.д. Не у всьому можна з ним погоджуватись, але більшість фактів викладені достатьо точно. Непогана пожива для роздумів. http://nauka.bible.com.ua/religion/rel2-01.htm
_________________ "Здоровим лікар не потрібний, а хворим потрібний. Тож ідіть і навчіться, що означають слова: "Я хочу милосердя, а не жертви"...
(Матвія 9:12,13)
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 лютого 2014, 12:06 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Мазепе — АНАФЕМА!!! "Силу - власти, а болезни - Майдану. Религиозный скандал - в Киеве. В интернете появилась свежая проповедь православного священника, который желает зла участникам антиправительственных акций.
Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на СТБ, проповедь шокировала даже наибольших радикалов, а религиоведы, прослушав ее, вообще хватаются за голову.""Пусть Господь вселит страх в сердца мятежников, нашлет на них хвори, чтобы они покоя не имели", - священник УПЦ (МП) проклял Майдан
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 17 лютого 2014, 04:46 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Комуняцько-москвославні байкери зібрались "защіщать гускій міг" в Україні. 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 02 березня 2014, 01:05 |
|
|
"Российские военные - миротворцы, а их "миссия" призвана гарантировать жителям Украины право на самобытность. Об этом заявили в Русской православной церкви." "... в пресс-службе РПЦ заявили, что "русский народ - разделенная нация на своей исторической территории, которая имеет право на воссоединение в едином государственном теле". "Будем надеяться на то, что миссия российских воинов по защите свободы и самобытности этих людей и самой их жизни не встретит ожесточенного сопротивления, которое приведет к крупномасштабным столкновениям", - добавили в российской церкви, возглавляемой патриархом Кириллом."РПЦ о войсках РФ: Надеемся, Украина сопротивляться не будет
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 12 березня 2014, 03:25 |
|
|
Афонские старцы предали Анафеме ПутинаЗа гріховні грабежі, обмани, прагнення до воєн віддаються Анафемі: Путін, Гундяєв, служителі церкви московського патріархату ...
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 12 березня 2014, 13:17 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
пора на афонські пагорби вводити войська ґєнєрала фсб гундяя... 
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 16 березня 2014, 22:41 |
|
|
"У неділю, близько 14.00, удруге зник священик УГКЦ Микола Квич у Севастополі. Останнє, що встиг повідомити: «Якщо я більше не вийду на зв'язок, то повідомте: до мене ломляться в квартиру на вул. Хрустальова. Це міліція та проросійська "самооборона", їх багато, двері металеві, але я не знаю, скільки витримають». Зараз обидва телефони отця Миколи вимкнені, хоча під час вчорашнього арешту і обшуку в квартирі його телефони були ввімкнені. «Сьогодні, близько 12.00, спілкувався з о. Миколою. Він розповідав про те, що до нього для проведення інтерв’ю прийдуть фінські журналісти. Як відтак стало відомо, на момент нападу вони могли перебувати в його квартирі», – повідомив о. Ігор Яців, керівник Департаменту інформації УГКЦ.
 Разом із тим парафіяни УГКЦ із Євпаторії повідомили, що зник також і їхній священик Богдан Костецький. Вчора він повернувся з Тернопільщини, куди вивіз родину. У суботу, о 22.00, він повідомив дружину, що вже добрався до Криму, опісля зник. Телефони о. Богдана також вимкнені. Щойно стало відомо, що зник ще й о. Ігор Гаврилів. За попередньою інформацією, він перебував в автомобілі разом з о. Богданом Костецьким. Місце перебування цих священиків невідоме."У Криму зникли вже три священики УГКЦ
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 17 березня 2014, 06:59 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
от у Почаєві ні оден чогось не зник?... дивно , а гнати їх треба сцяними катранами ... а тим часом у Дорі спалили монастирську церкву , кинули коктель з автомобіля , у богородчанському районі таки....
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |