|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 08 травня 2011, 10:57 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
думаю, що новина про перекриття дороги не має відношення до цієї теми... зовсім... 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 травня 2011, 11:38 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
exp написав: думаю, що новина про перекриття дороги не має відношення до цієї теми... зовсім...  Та де-е-е вже там?!.. А до котрої має відношення?.. 
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 08 травня 2011, 12:23 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
exp написав: думаю, що новина про перекриття дороги не має відношення до цієї теми... зовсім...  має - приблизно таке ж як москосвьский піп до релігії. 
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 08 травня 2011, 12:36 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
yanychar написав: exp написав: думаю, що новина про перекриття дороги не має відношення до цієї теми... зовсім...  Та де-е-е вже там?!.. А до котрої має відношення?.. не дуркуй, я б хотів, щоб у релігійних темах не розводили ср..
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 08 травня 2011, 14:46 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
як на мене - то норм, наїзд не на релігію, а на її представника, чию релігію разом з расейською мовою, червоними прапорами хочуть нам навязати...
|
 |
yanychar
|
Додано: 08 травня 2011, 20:58 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
exp написав: не дуркуй, я б хотів, щоб у релігійних темах не розводили ср.. То, певно, тре питати того хто цю тему состворив.  Просто змушений ще раз "дурканути"!  "Після Донецька Харків відвідав голова РПЦ. Незважаючи на спроби зігнати на молебен бюджетників, зранку 8 травня на центральній площі Свободи всього зібралося не більше 5 тисяч людей. Як стверджують очевидці, 90% тих хто був на майдані - це привезені з різних монастирів послушники. Попри попередньо поширену напередодні інформацію, пам`ятник Леніну ніхто не завішував. Тому гасло "Леніну помолимось" залишилося актуальним. Молебен відбувався в безпосередній близькості від пам`ятника вождю, який ненавидів релігію, віддавав накази нищити церкви та репресувати церковних діячів." Гундяєв в Харкові: Леніну помолимось
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 травня 2011, 10:53 |
|
|
Цитата: Чтобы придать значимости харьковскому визиту главы РПЦ, на фотоснимках с местной площади Свободы дорисовали толпу собравшихся Как выяснили "Комментарии", чтобы создать видимость всенародной поддержки во время визита патриарха Московского и Всея Руси Кирилла в Харьков, на одной из фотографий, опубликованных на сайте «Фотолетопись Украинской Православной Церкви», с божьей помощью фотошопа дорисовали толпу собравшихся. В частности, на оригинале фотографии литургия с участием Кирилла, состоявшаяся 8 мая на харьковской площади Свободы, выглядела следующим образом. Однако с помощью нехитрых операций в фоторедакторе количество благодарных слушателей было визуально увеличено в 1,5-2 раза.  Как уже писали «Комментарии», широко разрекламированный визит Патриарха Московского и Всея Руси Кирилла в Харьков,собрал значительно меньше верующих, чем прогнозировалось. В частности, на литургию с участием Патриарха Кирилла, состоявшуюся 8 мая на харьковской площади Свободы - самой большой площади в Европе - вопреки ожидаемой сотне тысяч человек пришло, по данным РПЦ, 40 тысяч верующих. По оценке же журналистов «Комментариев» собравшихся было около 5 тысяч человек. http://life.comments.ua/2011/05/12/2552 ... rillu.html зовсім не подібне 
|
|
 |
|
 |
SPY
|
Додано: 13 травня 2011, 11:13 |
|
 |
Девелопер-недоучка :D |
 |
|
З нами з: 08 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 4972 Звідки: Коломия
|
А ще ніхто недодумався освятити дану програму? Освячується Adobe PhotoShop CS5 і нехай діє во імя... Того що вже це не вперше я читаю що представники релігії - прихильники пофотошопити, при чому всьо же в сторону Расєї, а потім кажуть що то ми викривляємо історію...
|
 |
БорМан
|
Додано: 13 травня 2011, 11:14 |
|
|
SPY написав: А ще ніхто недодумався освятити дану програму? Освячується Adobe PhotoShop CS5 і нехай діє во імя... тут хтось попрацював виділив окремі фрагменти 
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 13 травня 2011, 16:50 |
|
|
А тим часом... "В Нижегородской области, в Большой Ельне появилась религиозная секта почитателей премьер-министра России Владимира Путина. Ее основала некая "матушка Фотинья". В отличие от прочих церковников, новоявленная матушка рассказывает не про дела давно минувших дней, а про сегодняшние события. ... матушка считает, что Владимир Путин, который в прошлом воплощении был апостолом Павлом, сегодня вместе с еще семью перерожденными апостолами бьется с семью антихристами (кто именно имеется в виду, неизвестно). «По Библии, апостол Павел был поначалу военачальником и злостным гонителем христиан, а потом стал проповедовать Евангелие. Путин во время своей службы в КГБ тоже занимался не совсем праведными делами. А когда стал президентом, на него снизошел Святой дух, и он, как и апостол, начал мудро руководить своей паствой. Ему сейчас тяжело, но он выполняет апостольский подвиг», – считает «матушка». Сама Фотинья уверяет, что знает Путина даже не 100 лет, а намного больше: когда он был князем Владимиром, она – княгиней Ольгой. ... «Народ к ней ломится. Сейчас еще поменьше стало, а раньше, бывало, вся дорога уставлена машинами – все иномарки, да с номерами из разных регионов». ... Местные власти сообщили, что они знают о существовании секты, но ничего не предпринимают, поскольку у них нет данных о «противоправной деятельности данной обители». В Нижегородской области появилась секта почитателей Путина как воплощения апостола Павла
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |