|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Капітан
|
Додано: 22 вересня 2008, 23:19 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата: ехр пише :а шо так зле...
Ти не поняв , я у Михайлівській церкві ніколи не був :oops: :oops: :oops: , і тому мені було цікаво не якість фотографій , для цього є Yury, мені цікаво що там є в середині. .
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 22 вересня 2008, 23:23 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Капітан пише:
я у Михайлівській церкві ніколи не був шкода, ми попри неї проходили, був би знав, то завів би тебе туди... :cl:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 22 вересня 2008, 23:26 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Цитата:
ехр пише :шкода, ми попри неї проходили, був би знав, то завів би тебе туди...
Та я попри неї 100 разів проходив , але видиш , я таке поросє шо ні разу не зайшов, у дитячій правда був.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 29 вересня 2008, 22:12 |
|
|
Згоріла церква ХІХ століття
29.09.2008 18:25
У неділю в селі Маркова Богородчанського району на Івано-Франківщині загорілася дерев’яна церква Іоанна Хрестителя.
Вона належала Українській греко-католицькій церкві. Зведена 1846 року. Побудували її з дерева, а кілька років тому оббили пластиковою вагонкою. У неділю в церкві правилося до першої дня.
— Відправили службу і як завжди закрили церкву, пішли додому. Біля третьої я якраз корову на пашу гнав, дивлюся щось димить із церкви, підійшов ближче, а то дим валить аж через вікна, я давай кликати народ, — розказує 75-річний Степан Семенців, житель Маркової.
До приїзду рятувальників люди гасили вогонь водою із відер.
— Важко було щось зробити, бо церква дерев’яна і полум’я вже добре зайнялося, коли приїхали пожежники, горіли верхні бані, — каже 25-річний Володимир Щебковський із прес-служби МНС в Івано-Франківській області. — Причини пожежі встановлюють. Можливо, хтось свічку горіти залишив, можливо, несправна проводка. Не думаємо, що це міг бути підпал.
Церква згоріла до фундаменту. Не вдалося врятувати жодної стародавньої ікони, ні царських воріт, ні книжок із старими записами.
|
|
 |
|
 |
Alex
|
Додано: 01 жовтня 2008, 01:25 |
|
З нами з: 03 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 121 Звідки: Коломия
|
Цитата: Зведена 1846 року. Побудували її з дерева, а кілька років тому оббили пластиковою вагонкою. - тільки за такі речі треба карати - памятки старовини (деревяні) - оббивати вагонкою - треба мати "совість"!!!!
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 04 жовтня 2008, 15:52 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
палити церкви це вже дибілізм))і маразм))+стаття начебто за вандалізм)
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
Alex
|
Додано: 05 жовтня 2008, 00:50 |
|
|
Згідний з Крішною на 100%!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 05 жовтня 2008, 01:28 |
|
|
Цитата: Jovan пише:
Цитата: exp пише:
Архиєрейська візитація Михаїла Колтуна в Підгірці ... там є відео-сюжет... подивіться шо робиться... До речі, сьогодні дізнався, що за цими "єпископами" стоять певні люди з держ органів України і можливо брати римо-католики...[/QUOTE]от чим це все скінчилося... :cl:
[QUOTE] Всесвітлішим, високопреподобним отцям-душпастирям, преподобним членам чернечих чинів і згромаджень, дорогим у Христі братам і сестрам - вірним Української Греко-Католицької Церкви.
Мир вам у Господі і благословення! Дорогі у Христі!
Вже довший час чотири священики: Ілля Догнал, Методій Шпіржік, Маркіян Гітюк і Р. Обергаузер – масово розсилають листи духовенству і мирянам в Україні й поза її межами, в яких, нібито бажаючи допомогти Церкві, ширять замішання та неспокій. Вони присвоїли собі владу судити всіх, не вагаючись навіть виклинати церковних провідників. Ми не знаємо, яка насправді остаточна мета їхньої поведінки, але немає найменшого сумніву, що вона шкідлива і нищівна. Тому бажаємо остерегти вірних Української Греко-Католицької Церкви перед такою пропагандою зневіри та непослуху церковним законам, можливими плодами якої можуть стати розколи та руїна духовного життя вірних, що цілком суперечить божій природі Церкви. Церква, оскільки вона складається також з грішних людей, завжди потребує очищення і оновлення, але не засобами, які суперечать євангельській науці.
Уперта поведінка цих чотирьох осіб призвела до того, що Церква ствердила, спираючись на церковний закон, офіційне виключення їх із свого членства, наклавши на них кару великої екскомуніки. На підставі вироків компетентних церковних судів вони перестали бути членами Католицької Церкви і не сміють виконувати ані священичого, ані вчительського, ані будь-якого іншого церковного уряду. Члени Церкви не повинні з ними в будь-який спосіб спілкуватися, тобто брати участь в їхніх нелегальних священнодійствах чи інших заходах. Неспокій та зневіра, яку вони сіють серед християн своїми листами, свідчать, що їхні наміри не є від Бога.
Закликаємо вірних нашої Церкви бути дуже чуйними і не дати себе звести облудними проповідями.
Рівно ж закликаємо усі вірних нашої Церкви молитися, щоб та лженаука не затруювала чиюсь душу.
Благаймо Господа, щоби Він утверджував у добрі, правді і любові те, що здорове, і лікував те, що потребує зцілення!
Благословення Господнє на вас!
[I] + Любомир
Дано у Києві, при Патріаршому соборі Воскресіння Христового, 29 вересня 2008 року Божого [/I] [/QUOTE]
|
|
 |
|
 |
Alex
|
Додано: 05 жовтня 2008, 22:36 |
|
|
Йовану: не можна то стверджувати, як ти пишеш, у коментарі ЕХРа. Тому такі судження не варто робити.
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 09 жовтня 2008, 15:14 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
а я раз у франківську був у церкві ..якась катедра))там класний дизайн))але знаходитись трохи ніяково)ато щось не так зроблю ще косо подивляться))
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |