|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Ksana
|
Додано: 05 серпня 2009, 20:21 |
|
|
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
А в партії ще "членкинські" внески доведеться сплачувати ))
На добру справу грошей не шкода!!!
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
Кирило - рулит!
Хай вже рулить додому!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 серпня 2009, 04:22 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
"В архівах України зберігається понад тисячу документів, які свідчать про причетність вищого керівництва Комуністичної партії Радянського Союзу до знищення української греко-католицької церкви.
Про це в інтерв’ю «Німецькій хвилі» сказав заступник начальника Державного архіву СБУ Сергій КОКІН.
За його словами, більшість з цих документів досі засекречені. Він зауважив, що нещодавно оприлюднений лист, у якому тодішній керівник Компартії УРСР Микита ХРУЩОВ повідомляв Йосипу СТАЛІНУ про ліквідацію «уніатської» церкви, з великою вірогідністю є автентичним.
С.КОКІН також вважає, що другий чи третій примірник цього листа може зберігатися в Центральному державному архіві громадських об’єднань України, який був колись партійним архівом ЦК української Компартії.
«Методом текстуального аналізу можна підтвердити, правдивий це екземпляр чи ні. Бо зрозуміло, що перший примірник пішов у Москву, а другий залишився тут», - зауважив він.
За словами С.КОКІНА, в архіві СБУ історики нині знаходять чимало свідчень про планомірне нищення української греко-католицької церкви. Зокрема, історики вже розсекретили 240 документів, складених співробітниками держбезпеки СРСР, які стежили за священиками, допитували їх, катували і на основі їхніх свідчень писали звіти для М.ХРУЩОВА. Він упевнений, що історичну правду про знищення греко-католицької церкви слід відновити. Водночас С.КОКІН не зміг спрогнозувати, чи вдасться за цими доказами порушити кримінальну справу й засудити винних.
«Ліквідація національної церкви, за визначенням Рафаеля ЛЕМКІНА, є ознакою геноциду, бо це було спрямовано проти певної групи людей. Виникає питання, чому було ліквідовано саме українську греко-католицьку церкву, коли залишалися ще інші конфесії», - зауважив С.КОКІН."
СБУ має документи з доказами навмисного знищення комуністами УГКЦ
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 06 серпня 2009, 12:19 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
подумаєш а от теперішній Папа Римський взагалі в молодості чис лився в рядах нацистів.
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 06 серпня 2009, 12:50 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
|
Цитата: КрішнА пише:
подумаєш а от теперішній Папа Римський взагалі в молодості чис лився в рядах нацистів.
А що є гірше (ліпше)?
В рядах інтернаціонал- чи націонал- соціалістів?..
(а мене забрали в СА і забули спитати - в яких рядах я хочу числитись!..)
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 25 серпня 2009, 11:55 |
|
|
Цитата: yanychar пише:
В рядах інтернаціонал- чи націонал- соціалістів?..
саме націонал..
так я ж нічо не кажу ну час такий був шо "добровільно-примусово"все було. Так само і холлі фазераи Росії і не лише Росії. Хош не хош а будеш робити то шо власть каже.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 25 серпня 2009, 14:22 |
|
|
саме націонал..
так я ж нічо не кажу ну час такий був шо "добровільно-примусово"все було. Так само і холлі фазераи Росії і не лише Росії. Хош не хош а будеш робити то шо власть каже.
"...а от теперішній Папа Римський взагалі"...
Який смисл ставити то у вину папі?..
Лєйби, бронштейни, шикльгрубери, муссоліні, джуґашвілі самі, по своїй волі, попхалися "вершить судбы мира". Ніхто їх за руку не тягнув... 
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 25 серпня 2009, 15:42 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Крішна,ну який папа нацист? нацист - це той який входив у націонал-соціалістичну партію Німечинни, а Йозиф раценгер не був її членом наскільки я знаю, хіба що ти знаєш більше тому поділись ссилками будь ласка. Йозиф служив у Bермахті, впроти-повітряній обороні при Люфтваффе, охороняв завод БМВ. І до нацистів ніякого відношення не мав.
|
|
 |
|
 |
Luther
|
Додано: 03 вересня 2009, 00:14 |
|
|
Є сайт http://www.liveinternet.ru/users/gvothdew/post84934361/
Але кажуть, що це не СС.
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 07 вересня 2009, 13:32 |
|
|
Цитата: Микола Гунько пише:
Але кажуть, що це не СС.
Правду кажуть...
HJ - Hitlerjugend - молодіжна нацистська воєнізована організація, головний кадровий резерв НСДАП. Приналежність молоді Німеччини до "Гітлерюгенду" була обов'язковою.
"Документы свидетельствуют в пользу нынешнего Папы. ш подтверждают то, что Ватикан всегда повторял: Йозеф Ратцингер не был добровольцем гитлерюгенд, а был принужден вступить в его ряды. Документы свидетельствуют также о противостоянии семинарии давлению нацистского государства. А среди всего этого - совсем юный семинарист Йозеф Ратцингер. Документы помогают понять то, что происходило тогда с будущим понтификом несколько иначе, чем утверждается в газете "Сан".
Йозеф и гитлерюгенд
Молодіжну організацію частенько плутають з 12-ою танковою дивізією СС «Гітлерюгенд» Ваффен-СС. Більшість членів дивізії були вихованцями організації «Гітлерюгенд» 1926 року народження.
Гітлерюгенд (значення)
Маса учасників цього форуму - колишні члени т.зв. "Всесоюзной пионерской организации имени Ленина". А до того як стали піонерами, само собою, були октябрятами
А вже в більш старшому віці стали членами т.зв. "Всесоюзного Ленинского Коммунистического союза молодёжи".
Звичайно, всім без виключень можна інкримінувати "соціалізм", "комунізм" (згідно з резолюціями Європарламенту 2006-2009 р.р. це те ж саме що й фашизм, націонал-соціалізм).
Кілька форумчан я міг би назвати й пофамільно...
Але... я й сам такий... 
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 09 вересня 2009, 21:10 |
|
|
Папачька перебував в рядах СС якшо я не помиляюсі..хоч може і добровільно-примусово а ж ніц не кажу..просто багато хто любить шукати темні плями в минулому різних відомих діячів невраховуючи що числитись вони могли там добровільно-примусово.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |