|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
exp
|
Додано: 27 квітня 2008, 22:44 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Kapitano пише:
Зараз є наша грекокатолицька церква. класно... :arrow:
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 28 квітня 2008, 00:56 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Так точно панове , у Модені є наша церква
Дісно, сильно!
Чи багато українців в Модені?
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 28 квітня 2008, 14:16 |
|
|
Kapitano, :D добре вам там живеться... :wink:
|
|
 |
|
 |
Pashtet
|
Додано: 28 квітня 2008, 18:17 |
|
З нами з: 03 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 313 Звідки: Коломия
|
Цитата: Angi пише:
Справа в тому пане Pashtet, що мусульмани мені скажуть, що неможна пізнати світ без Корану, а буддисти без вчення Будди. На землі близько 300 релігій, не враховуючи їхні відгалуження і кожна вважає, що без її вчення чи священних книг знайти Бога неможливо. Не ображайтеся пане Pashtet, але я думаю, що якби ви народилися у іншій релігії, ви б не вважали "Біблію фундаментом всіх досліджень." Нам у релігійному вихованні просто дають своєрідну "систему вірувань", а пізнати Бога можна тільки через істину.
Дуже багато в наш час, познайомившись з Біблією, стають християнами. Азія і Африка б"ють всі рекорди по приросту християн. В Біблії достатньо свідчень її правдивості. Якщо подумати глобально, то наука не так багато дала відповідей. Запитань залишається значно більше. І в цьому контексті фізики, хіміки не стоять так впевнено. Мати теоріїі це одне, а довести щось до кінця це зовсім інше.
Наука має одну цікаву властивість... заперечувати сама себе через певний проміжок часу. :D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 28 квітня 2008, 18:30 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
[QUOTE] yanychar пише : Чи багато українців в Модені?[/QUOTE]
Чи багато не заю, на Великодній службі по моїх підрахунках було майже 1500 чоловік, а скільки лишилося по хатах не знаю.
[QUOTE] ехр пише : добре вам там живеться... [/QUOTE]
Взагалі то не зле, з усіх емігрантів українці користуються найбільшою повагою серед аборигенів. Маємо також своє друковане видання ,щомісячний часопис "До світла".
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
yanychar
|
Додано: 01 травня 2008, 04:52 |
|
З нами з: 05 липня 2007, 03:00 Повідомлення: 12473 Звідки: ... ґдє рєзной палісад ...
Прізвище, Ім’я: турок з полонини
|
Маємо також своє друковане видання ,щомісячний часопис "До світла".
Хто тим займається? Як поставлена організація?
І що там пишуть
_________________ І-і-і-йо-о-ой!!!
Проженемо за Волгу Смердячу кацапню, І більше не допустимо Подібную х...ню!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 01 травня 2008, 12:47 |
|
|
Цитата: yanychar пише:
І що там пишуть хочете вгадаю... пишуть, що буде тяжко жити на чужині... :cl:
Чи багато не заю, на Великодній службі по моїх підрахунках було майже 1500 чоловік то вже можна робити свій деканат... :?: від Коломийсько-Чернівецької єпархії... а буде він називатися - Моденівський... :arrow:
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 травня 2008, 12:48 |
|
|
Видавець часопису :Апостольський Візитатор для українців греко-католиків в Італії.
Пишуть по трошки про все і про політику і про релігію і культуру, і новини в Італії і на Україні. Багато людей друкує свої твори - поезії і прозу, поздоровляють одне одного з різними визначними датами.
Коротше кажучи в Україні є одна єдина інституція яка справді функціонує не дивлячись ні на що , і яка справді допомагає людям - це церква.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 01 травня 2008, 13:04 |
|
|
Видавець часопису :Апостольський Візитатор для українців греко-католиків в Італії.
Пишуть по трошки про все і про політику і про релігію і культуру, і новини в Італії і на Україні. Багато людей друкує свої твори - поезії і прозу, поздоровляють одне одного з різними визначними датами.
Коротше кажучи в Україні є одна єдина інституція яка справді функціонує не дивлячись ні на що , і яка справді допомагає людям - це церква.
Апостольський візитатор в Італії то Гліб Лончина
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 01 травня 2008, 13:09 |
|
|
Цитата: Jovan пише : Апостольський візитатор в Італії то Гліб Лончина
Так то він , ну звичайно не саморучно , є ціла редакція , і само собою люди по всій Італії що висилають матеріали.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |