|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
jar4uk
|
Додано: 07 січня 2008, 14:57 |
|
З нами з: 25 червня 2007, 03:00 Повідомлення: 859 Звідки: Коломия
|
Мої вітання з Різдвом Христовим!
Христос ся рождає!!!
:D
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 07 січня 2008, 15:34 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Підтримую і прєднююся.Всіх поздоровляю з колядою з Різдвом і бажаю в мирі ігаразді відсвяткувати і наступних свят діждати.Христос-ся рождає!!! ://:
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 19 січня 2008, 23:21 |
|
|
Вже давно не живу в Коломиї, і нажаль рідко буваю. І цікавить мене одне питання. Оскільки так склалось, що сфера моєї наукової частково трудової діяльності повязана з релігійним життям нашої держави і не тільки хочу дізнатись який рівень релігійної толеранції в моєму рідному місті. Для початку окреслю межі тільки традиційними конфесіями. Отож яке ставлення віруючих міста один до одного: УГКЦ, УПЦ КП, УАПЦ і УПЦ МП?
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 19 січня 2008, 23:29 |
|
|
Цитата: Jovan пише:
Отож яке ставлення віруючих міста один до одного Думаю, що нормальне, вже минув той час, коли ворогували. Найміцніші позиції, звичайно, в УГКЦ, але про ніякі проблеми з іншими конфесіями не чув :cl:
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 19 січня 2008, 23:52 |
|
|
Ну ворожнечі в самій Коломиї я сильної не памятаю. З свого боку я не вважаю дуже нормальними відносинами "ніхто нікого не трогає", от коли є якісь спілльні дії, то це я вважаю нормальний стан:)
|
|
 |
|
 |
jar4uk
|
Додано: 20 січня 2008, 00:06 |
|
|
Спільні дії, гм :?: ну на всяких святкуваннях їх часто видно разом.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 20 січня 2008, 01:41 |
|
|
Створюю цю тему - ось для чого. Вже давно не живу в Коломиї, і нажаль рідко буваю. І цікавить мене одне питання. Оскільки так склалось, що сфера моєї наукової частково трудової діяльності повязана з релігійним життям нашої держави і не тільки хочу дізнатись який рівень релігійної толеранції в моєму рідному місті. Для початку окреслю межі тільки традиційними конфесіями. Отож яке ставлення віруючих міста один до одного: УГКЦ, УПЦ КП, УАПЦ і УПЦ МП?
Пане Jovan, а ви багато знаєте в Коломиї УПЦ КП?
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 20 січня 2008, 01:55 |
|
|
Цитата: emerald пише:
Пане Jovan, а ви багато знаєте в Коломиї УПЦ КП?
Ну почнем з того, що в Коломиї є єпископська кафедра УПЦ КП (резиденція акурат навпроти управління УГКЦ) - значить парафіяни є, як не в місті то в районі точно. Парафія є в колишньому кінотеатрі "Юність", а також не далеко від школи №1. Можливо ще десь. Я не в курсі.
|
|
 |
|
 |
emerald
|
Додано: 20 січня 2008, 14:11 |
|
|
Ну почнем з того, що в Коломиї є єпископська кафедра УПЦ КП (резиденція акурат навроти управління УГКЦ)- значить парафіяни є, як не в місті то в районі точно. Парафія є в колишньому кінотеатрі "Юність" а також не далеко від школи №1. Можливо ще десь. Я не в курсі.
В тому то й проблема. Одна церква на всю Коломию. Хоча, для мене не має великої різниці КП чи МП, бо Бог один :D
|
|
 |
|
 |
Jovan
|
Додано: 20 січня 2008, 14:45 |
|
|
Цитата: emerald пише:
В тому то й проблема. Одна церква на всю Коломию. Хоча, для мене не має великої різниці КП чи МП, бо Бог один
Бог один, без питань! Але таке становище не є нормальним, бо порушує природу Церкви.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |