|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
КрішнА
|
Додано: 07 жовтня 2008, 13:31 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
ось нечестивий зачав неправду, був чреватий злістю і народив собі брехню
хто і яку неправду зачав?
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
Alex
|
Додано: 07 жовтня 2008, 14:00 |
|
З нами з: 03 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 121 Звідки: Коломия
|
Крішна,
Цитата: ну якщо вона попросила допомоги то значить вірила не треба було цих расистських натяків про дітей і собак))
а ти би хотів, щоб тобі Бог все подавав на блючечку з голубою кайомочкою?
тоді це не віра, а споживацтво.
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 07 жовтня 2008, 14:06 |
|
|
Цитата: Alex пише:
а ти би хотів, щоб тобі Бог все подавав на блючечку з голубою кайомочкою?
тоді це не віра, а споживацтво.
ну вона ж попросила його допомогти він міг би й допомогти чи людмьке життя для вас не СВЯЩЕННЕ?))
|
|
 |
|
 |
Alex
|
Додано: 07 жовтня 2008, 14:24 |
|
|
так ВІН І ДОПОМІГ!!!!!! і людське життя - священне!!!!! ти ж сам це цитував!"!!!!!
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 07 жовтня 2008, 14:27 |
|
|
Цитата: Alex пише:
так ВІН І ДОПОМІГ!!!!!! і людське життя - священне!!!!! ти ж сам це цитував!"!!!!!
ну так допоміг але міг це зробити зразу ще коли його попросили апостоли про це))а він вирішив поексперементувати ))
|
|
 |
|
 |
Grindex
|
Додано: 07 жовтня 2008, 15:53 |
|
З нами з: 07 липня 2008, 03:00 Повідомлення: 742 Звідки: Padova, Italia
|
Релігія, О, а можна я тут своїх 5 копійок вставлюшш Я так бачу питання Бога і його існування, і також душі дуже сильно цікавлять Крішну.
Знаєш Крішна, я так бачу, ти так хочеш різних доказів, до тогож раціонаьних, що мене, аж самого підбиває на те щоб вони (Алех та хомоУкраінус) показали нам оту Душу, о того Бога, той Рай і то Пекло, але якось мені не віриться в тещо вони зможуть зробити так як ти і як я цього хочем, тоб то, мені здається що дуже важко, доказати математично існування Бога хоча наскільки я знаю Фома Аквінський пробував логічно, навіть трактат написав 10 причин існування Бога, також є такий дядечко - Кант наивається він також написав 5 причин існування Буття, і 6 доказ - жартівливий "небуття", а оце недавно читав про одного Юма (їх багато серед них є також відомий філософ, психолог і фізик здається) так ось цей Юм сказав одну прекрасну фразу "я логічно доказав, що Бог існує, потім я логічно доказав що його не існує, в кінці я логічно доказав що логічно доказати не можливо нічого, але мені це не заважає пити пивко в барі за здоровя мого духовного отця". Тому дякую тобі за твій пошук правди, надіюсь ти знаєш те що шукаєш....
|
|
 |
|
 |
Alex
|
Додано: 07 жовтня 2008, 16:15 |
|
|
Grindexу: за філософів +12! :arrow:
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 07 жовтня 2008, 19:58 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
КрішнА ніхто тобі нічого не докаже, тому що ти якось налаштований проти, а може й не варто нічого доказувати.
Люди колись вірили в бога блискавки, вітру і т.д. і щиро вірили та пробували переконувати інших у своїй вірі. Що змінилось в наш час?
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 08 жовтня 2008, 18:27 |
|
|
Цитата: Wandering пише:
Люди колись вірили в бога блискавки, вітру і т.д. і щиро вірили та пробували переконувати інших у своїй вірі. Що змінилось в наш час?
хто і коли пробував переконатив цьому інших?в індійців свої боги в скандинавів свої..))як то кажуть "я поважаю твоїх богів але вшановую лише своїх"..і через релігію війн не було)а от давайте згадаємо монотеїзм)історію Х-ва,Ісламу)
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 08 жовтня 2008, 18:30 |
|
|
Grindex
звичайно довестизаперечити існування Бога/богів неможливо)
і я вважаю що опираючись на цю причину(відсутність доказів)не варто робити одну точку зору єдино істинною а решту неправдою))
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |