|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Alex
|
Додано: 05 жовтня 2008, 00:49 |
|
З нами з: 03 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 121 Звідки: Коломия
|
ГомоУкраїнусу: + 8! (за винятком уточнення: Бог є чистий Дух, Той Хто дає Існування всьому, Сущий).
Хоча Христос мудро сказав: "Не кидайте бісеру перед (тими хто не хоче цього чути)" (краще помоліться за них).
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 05 жовтня 2008, 01:26 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
Цитата: 7. Душа - це, якщо хочеш, твої відчуття, емоції, почуття (ощущения, эмоции, чувства) з них вона і складається. Ти весь нею просякнутий. Чітко? Ще й як!
почуття різні є, емоції це вже сфера психології.не чітко де знаходиться душа що собою являє.
Цитата: Alex пише:
Хоча Христос мудро сказав: "Не кидайте бісеру перед
те що Христос був з фашистськими нахилами і виключав їх тоді коли людина визнавала перевагу конкретно Його особистості то це не таємниця.. Цитата: ГомоУкраїнус пише:
А як мало би бути? Ну, іди, повернися туди, і розкажи іудеям, як вони повинні поводитися з іновірцями. Особливо цікаво було би послухати, як би ти їм викладав і пояснював своє обгрунтування.
по твоєму коли людину винищують через те що в неї інша точка зору і інша релігія це нормально?а нарахунок іди повернись туди..це те саме що казати комуністам перестаньте ненавидіти американців,а нацистам казати облиште чорношкірих і євреїв у спокою))
П.С, якщо людина в чомусь переконана це ще не означає що її переконання відповідає дійсності))
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
9. Навіть в законі України написано: якщо суб'єкти вступили у відносини, договір вважається укладеним. Я бачу, що згідно того Договора Бог свої обов'язки виконує. А ти?
як можна вступити у відносини із тим чиє існування не доведене навить?я ні з якими богами у відносини не вступав.
а які в мене обовязки?я ні перед якими богами ні в чому не забовязувався.
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 05 жовтня 2008, 01:30 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
Він Є Всюди. 2. Масса його Безмежна. Причому в обох напрямках.
всюди це де і в моїй їжі також?і в повітрі і в унітазі))то на пантеїзм змахує)нарахунок масси а на чому базується таке твердження?можете підтвердити якось що його масса безмежна? Цитата: ГомоУкраїнус пише:
5. Ти брешеш не тільки нам, але ще і сам себе переконуєшь в якійсь ахінеї Дуже щасливий Розказую: ти віриш, саме в те, що "ти не віриш".
я не вірю в Бога в те що Ягве створив світ і в подібні релігійні казочки..вірю я фактам і мінімум теоріям)
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 05 жовтня 2008, 01:38 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: КрішнА пише:
те що Христос був з фашистськими нахилами ну ти, дядьку, і сказанув блін, сам хоть пойняв... :shock:
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 05 жовтня 2008, 01:41 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Гомоукраїнусу +5, не більше того
Цитата: Він Є Всюди.
2. Масса його Безмежна. Причому в обох напрямках.
Гомоукраїнус, ви вірите в абсолют!! :!:
Капітан, - він єретик! до ратуші його!!
Цитата: Навіть в законі України написано там ще написано, що робити коли одна сторона вступила за примусу - підіть почитайте закони
ти віриш, саме в те, що "ти не віриш".
от в це він і вірить, тому "краще помоліться за нього" ( :D :D )
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
Капітан
|
Додано: 05 жовтня 2008, 01:53 |
|
З нами з: 18 грудня 2007, 03:00 Повідомлення: 12717 Звідки: Модена. Італія.
Прізвище, Ім’я: Струк Руслан
|
Ви мені ше трохи попишіть , і ця тема піде на вогнище , з архівом разом , бо вже єресі і так достатньо . Можите називати мене диктатором , але щось святе в людині мусить бути , те що різнить її від звірини.
_________________  jedem das seine... Dienst ist Dienst und Schnaps ist Schnaps!
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 05 жовтня 2008, 02:03 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: КрішнА пише:
те що Христос був з фашистськими нахилами і виключав їх тоді коли людина визнавала перевагу конкретно Його особистості то це не таємниця..
бісер закінчується... але ти ще маєш шанс пояснити, на підставі чого ти так написав.
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 05 жовтня 2008, 02:08 |
|
|
але ти ще маєш шанс пояснити, на підставі чого ти так написав напевно не подумав... :bt:
|
|
 |
|
 |
Dана
|
Додано: 05 жовтня 2008, 02:17 |
|
З нами з: 19 березня 2008, 03:00 Повідомлення: 926 Звідки: Коломия
|
Цитата: Капітан пише:
Ви мені ше трохи попишіть , і ця тема піде на вогнище , з архівом разом , бо вже єресі і так достатньо . Можите називати мене диктатором , але щось святе в людині мусить бути , те що різнить її від звірини.
я можу писати Вам :bc: .. А можу і не вам.
Але хлопець оперує нормальними доказами, ви ж того спростувати не можете.
Замість того переходите на особистості, опускаєтесь все нижче, такими недалекими заявами лишній раз компрометуючи то все.
Ну давайте будем на цих сторінках писати молитви. А на всіх обговореннях запостим офіційну позицію церкви. Будем читати.
Або закрийте так як і політику.
Я чесно кажучи, також не проти, у цему флуді давно втопитися можна.
_________________ ubi concordia, ibi victoria
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 05 жовтня 2008, 02:21 |
|
|
Simple, покладемо крапки над і...
оцево -> Цитата: КрішнА пише:
те що Христос був з фашистськими нахилами
і оцево -> Цитата: Simple пише:
Але хлопець оперує нормальними доказами, ви ж того спростувати не можете.
ну ти зрозуміла... :cl:
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |