|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
Wandering
|
Додано: 02 жовтня 2008, 01:25 |
|
З нами з: 01 вересня 2007, 03:00 Повідомлення: 1337 Звідки: Коломия
|
Alex я не говорю про місцевих священослужителів чи якихось інших, я говорю в загальному.
Уявіть ситуацію коли весь світ дізнається про те, що Бога немає і є 100% докази, який хаос почнеться, що буде творитись.
Багато людей боїться саме Бога і їм це не дозволяє робити погані вчинки.
Я ж шкодую кожну істоту, ліси, кожне дерево не тому що боюсь чиєїсь кари, а тільки тому що то живе і прекрасне.
|
|
 |
|
 |
БорМан
|
Додано: 02 жовтня 2008, 01:46 |
|
З нами з: 24 червня 2008, 03:00 Повідомлення: 5158 Звідки: Коломия
|
Цитата: Wandering пише:
Багато людей боїться саме Бога і їм це не дозволяє робити погані вчинки.
Перепрошую що втручаюсь до вашої бесіди. Занадто багато є таких , що не боїться Бога, хоча привселюдно демонструють протилежне. Їх часто показують у всяких новинах.
_________________ Scio me nihil scire
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 02 жовтня 2008, 01:56 |
|
|
Та є такі що не бояться, але дуже, ну дуже велика кількість боїться і тому все ніби (але ніби) в порядку. Ось це й називається управління масами. Є й інші види.
Я не спец у цій тематиці, є знайомі котрі трішки розказували і підтверджували фактами, досить багато літератури написано на цю тему.
|
|
 |
|
 |
Alex
|
Додано: 02 жовтня 2008, 01:57 |
|
З нами з: 03 серпня 2007, 03:00 Повідомлення: 121 Звідки: Коломия
|
Бога не можна боятися!!!!! Боятися треба гріха!!!!! а щодо Ваших страхів щодо можливого неіснування Бога - людство це вже давно пройшло.
Наразі (з огляду на мільйонлітню історію людства) - можна з 100% ВПЕВНЕНІСТЮ КАЗАТш, що Бог Є! більше того, є не десь там далеко, де його не видно, як туманність Андромеди. Бог є близько Вас! більше того, Бог дуже легко і просто може жити у Вас (у вашій душі) - треба тільки захотіти. Бог Є Любов! - це єв. Іван сказав. Каже Христос: "Царство Боже всередині Вас" - не дивуйтеся.
зробимо програму:
Ви вірите в те, що Ви маєте душу? вірите, - добре. якщо ні - :bz:
якщо так, то Ваша душа - не куплена Вами, не виміняна на базарі, не скачана з Нету. її вам в момент Вашого зачаття батьками в лоні вашої мами дав (подарував, вдихнув) Сам Бог. Душа - це частка Бога у Вас! це власність Бога у вас. Бог має повне право, як єдиний власник вашої душі робити з вами що завгодно - записати навічно програму вашої любові до Бога. зробити,щоб ви все життя били поклони на колінах і т.д., але Бог - не насильник! Він ділиться з Вами Своєю владою - дає вам самим вільно і непримушено ніким (навіть самим Богом) визначатися - чи ви з Богом чи проти Нього. соррі, іншого шляху немає. це так, як на автобані - або в одну сторону. або в іншу - посередині роздільна полоса.
Тому якщо ви шкодуєте кожну істоту. і т.д., то ви користаєте своєю вільною і непримушеною волею любити і шанувати все те, що сотворене Богом, отже, Ви любите Бога! залишається тільки аналогічно ставитися до ближніх і до себе самого (прошу дивитися тему Тема: « Ознаки гріха » у форумі: Про церкву. все. програма виконана - Бог довів вам (не я!!!!), що Він Є, і є близько Вас!
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 жовтня 2008, 01:58 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Wandering пише:
Та є такі що не бояться, але дуже, ну дуже велика кількість боїться і тому все ніби (але ніби) в порядку. Ось це й називається управління масами. Є й інші види. ну це ти круто написав, я перечитав пару разів, так і не зрозумів... :?: :D
|
|
 |
|
 |
Alex
|
Додано: 02 жовтня 2008, 01:59 |
|
|
Борману: ви про політиків? то це не сюди і не до мене. Зрештою, хто з вас змовив Отче наш за симоненка. вітренка, мороза, ющенка, гітлера і тд. а без вашої молитви - як вони зміняться?
|
|
 |
|
 |
Alex
|
Додано: 02 жовтня 2008, 02:02 |
|
|
Wanderingу: ну якщо ви хочете користуватися інформацією знайомих. котрі Цитата: трішки розказували і підтверджували фактами, , то я теж можу вам запропонувати знайомих, котрі "трішки розказували і підтверджували фактами" - книжка "Новий Завіт" - Іван. Марко, Матей. Лука. а особливо Павло.
|
|
 |
|
 |
Alex
|
Додано: 02 жовтня 2008, 02:04 |
|
|
ехр, не чіпляйся до людини! це ж думки. а думки не завжди рівно лягають.
|
|
 |
|
 |
Wandering
|
Додано: 02 жовтня 2008, 02:04 |
|
|
Цитата: exp пише:
ну це ти круто написав, я перечитав пару разів, так і не зрозумів...
То я хтів коротко, бачу не вийшло.
Короч так, є купка людей, яка забила на релігію і таке інше, але використовує це як інструмент, каже, не можна красти, бо Бог покарає, ви як законослухняний християнин не крадете, ну і ще з кілька мільйонів так роблять, а вони то все добре підгрібають.
То я так, по хлопськи, насправді все набагато складніше і глибше. :D
|
|
 |
|
 |
exp
|
Додано: 02 жовтня 2008, 02:05 |
|
З нами з: 06 листопада 2007, 03:00 Повідомлення: 15033 Звідки: Коломия
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
|
Цитата: Alex пише:
ехр, не чіпляйся до людини! більше не буду... :?
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |