|
  |
|
Автор |
Повідомлення |
КрішнА
|
Додано: 07 листопада 2009, 04:25 |
|
З нами з: 11 серпня 2008, 03:00 Повідомлення: 994 Звідки: Коломия
|
Цитата: ГомоУкраїнус пише:
певна дія за для досягнення одної мети - це одне, та ж сама дія за для досягнення другої мети - інше.
ну інше то інше але як можна стверджувати про істинність відносних речей? Цитата: ГомоУкраїнус пише:
це несправедливо?
хз,в кожного свої поняття справедливості..але в мої це вписується.Але я вів до того шо не треба намагатись розшифровувати всякі апокаліптичні тексти і підтасовувати цитати Ісуса під події.шо має бути то буде)) Цитата: ГомоУкраїнус пише:
ну, дик, люди всі різні.
відповідно і твердження про те що погляди які є в певної групи людей ПОВшННІ стати поглядами цілого людства неправильні..ібо діє принцип "на цвєт і брєд.."
_________________ и смутился Дьявол, и увидел как ужасно добро (с)
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 07 листопада 2009, 04:39 |
|
З нами з: 26 травня 2008, 03:00 Повідомлення: 1118 Звідки: Побратимск
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
|
Цитата: КрішнА пише:
як можна стверджувати про істинність відносних речей? якщо так є, чому - ні?
Чи можливо, Ви вважаєте, що Істина, це щось нерухоме?
твердження про те що погляди які є в певної групи людей ПОВшННІ стати поглядами цілого людства неправильні. чому? Це ж цілком відповідає принципу Цитата: КрішнА пише:
"на цвєт і брєд.."
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 07 листопада 2009, 05:10 |
|
|
чому? Це ж цілком відповідає принципу
це так само як переконувати в смаках.казати шо всі мають дивитись тіко фантастику а решта фуфуло.
а по друге підтверджень не наводять ніяких своїм словам. Цитата: ГомоУкраїнус пише:
якщо так є, чому - ні?Чи можливо, Ви вважаєте, що Істина, це щось нерухоме?
от якшо Земля кулястої форми то вона кулястої форми а не трикутна це можна довести тим хто сумніваєцця,а з ідеєю бозі туго..просто тицьнули"є і всьо"а доказів нема.
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 07 листопада 2009, 05:17 |
|
|
це так само як переконувати в смаках.казати шо всі мають дивитись тіко фантастику а решта фуфуло. а по друге підтверджень не наводять ніяких своїм словам. та й що? Принцип при цьому дотримується? Дотримується! Не бачу проблеми.
от якшо Земля кулястої форми то вона кулястої форми а не трикутна це можна довести тим хто сумніваєцця,а з ідеєю бозі туго..просто тицьнули"є і всьо"а доказів нема. гиии...
Ну, була б Земля "трикутна" - що тоді? Просто "інша" істина, чи що?
В порівнянні з "кулястісттю" Землі факт існування Бога не потребує доведення.
Для того, щоб говорити про кулястість-Землі, треба хоча б мати "зелену" уяву і про те, що таке Земля, і що таке "кулястість" - тоді розмова предметна.
Ви знаєте що це - Бог?
Про що говорити?
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 08 листопада 2009, 22:46 |
|
|
та й що? Принцип при цьому дотримується? Дотримується! Не бачу проблеми.
тут правила істинності чогось не може бути..бо ета дєла фкуса..одне і те ж саме може різним людям і подобатись і не подобатись.
Ви знаєте що це - Бог?
Про що говорити?
Істота наділена розумом і яка впливає на людське життя так чи інакше.
якшо Бог це просто літ. образ тоді він існує а як реальну істоту поки шо ніхто не найшов і не довів шо ваапще є шо шукати)
В порівнянні з "кулястісттю" Землі факт існування Бога не потребує доведення.
чому не потребує? наявність Землі і наявність кулястої форми її можна підвердити а от з Богом крім книжки нічо нема.І то +ше купа релігій світових в кожної з яких свій/свої Бог/боги. Виходить вони всі одночасно існують і не існують(з біл. точки зору інших не існує).
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 09 листопада 2009, 01:44 |
|
|
Цитата: КрішнА пише: Істота наділена розумом і яка впливає на людське життя так чи інакше.
Я теж істота, наділена розумом і впливаю на людське життя так чи інакше.
Цитата: КрішнА пише: чому не потребує? тому, що коли починають виникати думки з приводу того, ким-чим є Бог, тоді питання змінюються на відповіді.
Цитата: КрішнА пише: бо ета дєла фкуса.. ну, от у них такий фкус. Чи, може, ти їм не дозволяєш?
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 09 листопада 2009, 17:03 |
|
|
Я теж істота, наділена розумом і впливаю на людське життя так чи інакше.
от тільки керувати природніми процессами і космічними ви начебто не можете та й світи створювати))а ще плюс до того бути всемогутнім і всезнаючим))
ну, от у них такий фкус. Чи, може, ти їм не дозволяєш?
та дозволяю тільки навязувати не треба і казати шо так має бути бо..того шо так хтось думає. Цитата: ГомоУкраїнус пише:
тому, що коли починають виникати думки з приводу того, ким-чим є Бог, тоді питання змінюються на відповіді.
тобто відповіді у вас самих немає?і ви її не знаєте? я маю на увазі відповідь на питання хто/що є Бог?
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 09 листопада 2009, 18:18 |
|
|
от тільки керувати природніми процессами і космічними ви начебто не можете та й світи створювати))а ще плюс до того бути всемогутнім і всезнаючим)) все це і ще дещо - постійно, щодня, щомісяця, щороку. Просто це - моя необхідність.
тільки навязувати не треба і казати шо так має бути бо..того шо так хтось думає. ну, от Вам, я, як ІНРВЖЛ (Істота Наділена Розумом, що Впливає на Життя Людини) не забороняю так вважати. В тому ряді і за для збереження принципу "на цвєт і брет..." Так само, як і тим, кого Ви критикуєте.
тобто відповіді у вас самих немає?і ви її не знаєте? є. знаю.
|
|
 |
|
 |
КрішнА
|
Додано: 11 листопада 2009, 16:21 |
|
|
є. знаю.
ну то може повыдаэте свою точку зоруз сього приводу?
і доречі чому інші релігії вважаються неправильними?тому що вони відрізняються?))
|
|
 |
|
 |
ГомоУкраїнус
|
Додано: 11 листопада 2009, 18:16 |
|
|
Цитата: КрішнА пише: ну то може повыдаэте свою точку зору з сього приводу?
В повному обсязі викладена в кн. Біблія, ч.2 - "Новий Заповіт", розд. 1-4 "Євангелія".
Цитата: КрішнА пише: і доречі чому інші релігії вважаються неправильними?тому що вони відрізняються?))
Я вже намагався пояснити, що для кожної мети існують свої засоби.
Молоток - щоб забивати цвяхи, ложка - щоб їсти і т.д.
Вчення викладене в Євангелії призначене для досягення вічного життя (Царства Небесного, Царства Божого).
Як я зрозумів, один з принципів вчення про ЦН, полягає в тому, що практик розглядає життя (будує свій світогляд) в контексті цього вчення.
Так само і пізнання інших вчень та практик будується на тій самій основі.
Чому так?
Тому що ВЦН з точки зору підходу до практики нічим не відрізняється від усіх решту практик:
професіоналом, який досягнув певних результатів стає той, хто змінив свій стиль життя згідно поставленої мети.
Щодо того, що "інші релігії вважаються неправильними" - таке формулювання могло з'явитися в результаті "роз'яснювальної роботи" служителів культу серед населення.
Можливо, таким чином, вони зможуть "переловити усіх зайців":
1. Непереобтяжених роздумами про сенс життя і т.ін, але тих, які потребують "чітких вказівок" - утримати в "лоні Церкви";
2. Допитливих - спонукати до досліджень, в результаті яких вони або удтвердяться в цьому, або розчаруються;
3. Перед Керівником - звітуватися про поширення Його вчення.
Сам Христос говорить про те, що едине важливе - це Суть вчення. А на різноманіття форм не варто і зважати.
|
|
 |
|
 |
|
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість |
|
|
|
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
|
|
 |