Реєстрація    Вхід    Форум    Учасники   Пошук    Допомога

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Сторінка 13 з 30 [ 295 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Далі

Автор Повідомлення
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 24 липня 2009, 12:04 
Офлайн

Повідомлення: 994
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
що там ще в газетах і на сайтах пишуть?

то ти типу атріцаєш шо діти хворіють на рак і т.п. захворювання з категорії фатальних?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
І перед ким це на мені "лежить відповідальність"?

перед суспільством так скажемо.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 липня 2009, 04:20 
Офлайн

Повідомлення: 1118
Прізвище, Ім’я: Побратим-2
Цитата:
КрішнА пише:
то ти типу атріцаєш шо діти хворіють на рак і т.п. захворювання з категорії фатальних?
ні, нічого я на відміну від вас не заперечую.
Просто мені незрозуміло, що з цього вами переліченого:
1. мафіозі розїжжають на джипах
2. народ ледве виживає за копійки
3. діти помирають від раку
вам вдається нелогічним, чи незакономірним?

Можете собі уявити "мафіозо нижньої ланки" на ровері чи на скутері? Який сенс йому тоді бути злочинцем?
Як народ буде жити нормально, коли високоосвічені можновладці (правителі) вже 15-ть років поспіль переймаються тільки особистим добробутом, а народ вперто за них віддає голоси на "демократичних" (науково-обгрунтованих) безкінечних виборах?
Чому діти не повинні хворіти на рак? Якщо їхні батьки дуже хочуть піти "в гості до друзів" і травлять немовля снодійним, то такий наслідок, хіба не закономірний? Чи виробники дитячих ігрошок та дитячої їжі у гонитві за тим, щоб провести відпустки на престижних курортах на зекономлені кошти, не використовують отруйні речовини у виробництві?

Так що, любий КрішнО, Бог за всім дуже пильно слідкує, і на від міну від людей нічого не відкладає у "довгу шухляду". Тому і сказано Вчителем: "Вони вже отримують нагороду свою".

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 липня 2009, 04:26 
Офлайн

Цитата:
КрішнА пише:
перед суспільством так скажемо.

Угу, щас.
Я на відміну від суспільства, не нав'язую йому свої погляди на життя, не примушую жити суспільство так, як мені було би зручно.
А що це за відповідальність така має бути, щось не второпаю?
На хресті мені померти за переконання? Я думаю, що я ще "троха" не доріс.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 липня 2009, 12:08 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
А що це за відповідальність така має бути, щось не второпаю?

справа не у відповідальності так скажемо..якщо коротко казати то:автор котрийвисуває твердження і має їх доводити.Звичайно якщо він стверджує що це істина в останній інстанції.

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
ні, нічого я на відміну від вас не заперечую.
Просто мені незрозуміло, що з цього вами переліченого:
1. мафіозі розїжжають на джипах
2. народ ледве виживає за копійки
3. діти помирають від раку
вам вдається нелогічним, чи незакономірним?

наявність справедливості в цьому житті

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Бог за всім дуже пильно слідкує, і на від міну від людей нічого не відкладає у "довгу шухляду". Тому і сказано Вчителем: "Вони вже отримують нагороду свою".

я шось не помічав шоб мафіозі отримували якусь "винагороду"беспредел устроїли і ффсьо.А те що він слідкує то одне..нехай краще зробить.

..
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Якщо їхні батьки дуже хочуть піти "в гості до друзів" і травлять немовля снодійним, то такий наслідок, хіба не закономірний?

ее ні чоловіче..хворі діти народжуються навиь у непйущих батьків вапще і які вели здоровий спосіб життя такшо нетреба тут росказувати шо хворі діти народжуються чи в алкашів чи в наркоманів ібо сіє не єсмь парвда.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 25 липня 2009, 12:10 
Офлайн

Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
На хресті мені померти за переконання? Я думаю, що я ще "троха" не доріс.

за переконання помирати не треба наразі,перед тим як робити їх фактом для всіх(накшталт Ягве існує)треба не просто казати що це факт а таки докази предйавляти..і церкви це теж стосується і всіх інших вірунчиків.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 липня 2009, 01:07 
Офлайн

Повідомлення: 313
Цитата:
КрішнА пише:

У цьому житті справедливості немає. По справедливості і я і Ви, мали би померти в своїх гріхах, а Бог вчинив найбільшу несправедливість - за нас на хресті постраждав Ісус Христос - невинний ! Нарахунок того хаосу, що є у світі - це наочний приклад, до чого доводить непослух Богові. Бог все розкладе на свої місця, лиш не зараз, трошки пізніше. Такими питаннями задавались люди всіх часів, ось наприклад Асаф...

А я, мало не послизнулися ноги мої, мало не посковзнулися стопи мої,бо лихим я завидував, бачивши спокій безбожних,
бо не мають страждання до смерти своєї, і здорове їхнє тіло,на людській роботі нема їх, і разом із іншими людьми не зазнають вони вдарів.Тому то пиха їхню шию оздоблює, зодягає їх шата насилля,вилазять їм очі від жиру, бажання їхнього серця збулися, сміються й злосливо говорять про утиск, говорять бундючно: свої уста до неба підносять, а їхній язик по землі походжає!... Тому то туди Його люди звертаються, і щедро беруть собі воду та й кажуть: Хіба Бог те знає, і чи має Всевишній відомість, як он ті безбожні й безпечні на світі збільшили багатство своє? Направду, надармо очистив я серце своє, і в невинності вимив руки свої, і ввесь день я побитий, і щоранку покараний... Коли б я сказав: Буду так говорить, як вони, то спроневірився б я поколінню синів Твоїх. і роздумував я, щоб пізнати оте, та трудне воно в очах моїх, аж прийшов я в Божу святиню, і кінець їхній побачив: направду, Ти їх на слизькому поставив, на спустошення кинув Ти їх!
Пс.73(72) 2-18

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 липня 2009, 06:44 
Офлайн

Цитата:
КрішнА пише:
автор котрийвисуває твердження і має їх доводити.
це за бажанням "автора" (та розумінням ситуації ним).
Цитата:
КрішнА пише:
я шось не помічав шоб мафіозі отримували якусь "винагороду"беспредел устроїли і ффсьо.
ви не уважно читаєте, те що вам пишуть.
Мафіозі самі ніц не годні без нашої допомоги. Давайте припинемо створювати для них сприятливі умови і їх "рєзко поубавіццо".
Цитата:
КрішнА пише:
ее ні чоловіче..хворі діти народжуються навиь у непйущих батьків вапще і які вели здоровий спосіб життя такшо нетреба тут росказувати шо хворі діти народжуються чи в алкашів чи в наркоманів ібо сіє не єсмь парвда.

1. Що це таке "здоровий спосіб життя"?
Науково доведено, що фізкультура, дієта та завжди привітний вигляд - це ще не запорука того, що дітки будуть здорові, чи будуть взагалі. Є ще дуже багато чинників. Це так, для довідки.
2. Я ніц не казав про алкоголіків та наркоманів (тому, що і так факт те, що у тих та інших часто народжуються хворі та нежиттєздатні немовлята.)
3. Але, навіть, у хваорих на СНІД може народитися здорова дитина.

Цитата:
КрішнА пише:

Цитата:
Pashtet пише:
У цьому житті справедливості немає.

Ви, хлопці, ще частіше це повторюйте (як мантри) і може з'явиться гарантія, що ви її дійсно перестанете помічати, навіть коли вам її "на голову виллють".

А з тим, я теж колись вважав, що справедливість, це коли, той, хто сумлінно працює - отримує порядну оплату праці, а той, хто розумний та свідомий - посідає важливі посади, чесний - в повазі, талановитий - прославлений, крадій - в тюрьмі за гратами і т.д.

Час іде і якщо повезе, то людина починає розуміти, що справедливість, як і щастя, в тому, щоб її помітити, побачити, оцінити, бути вдячним.
Якщо не зробити цього зараз і з тим, що вже є, то цього може не статися ніколи.
Хіба не сказав Вчитель, що "Царство Небесне внутрь вас єсть."? А хіба може бути Царство Небесне без справедливості?
Я думаю, той хто здатний тут і зараз роздивитись справедливість, у того є шанс знайти стежку через вузькі дверцята до Царства Небесного.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 26 липня 2009, 18:17 
Офлайн

Повідомлення: 15033
Прізвище, Ім’я: Молодій Юрій
ГомоУкраїнус, :arrow:

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 31 липня 2009, 12:07 
Офлайн

Цитата:
Pashtet пише:
У цьому житті справедливості немає. По справедливості і я і Ви, мали би померти в своїх гріхах,

і Ягве в тому числі за то що під його патронатом дофіга люду померло..
а по друге він же ш знав що я скою свої гріхи ще до того як я їх скоїв він же ш все знає і майбутнє в тому числі..виходить і не зробититих гріхів я б не міг.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
це за бажанням "автора" (та розумінням ситуації ним).

альбо автор просуває твердження власне в категорію"факти"альбо нехай надасть докази за допомогою яких твердження автора стало фактом.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
1. Що це таке "здоровий спосіб життя"?
Науково доведено, що фізкультура, дієта та завжди привітний вигляд - це ще не запорука того, що дітки будуть здорові, чи будуть взагалі. Є ще дуже багато чинників. Це так, для довідки.

це основна частина..ще психологічний стан під час вагітності та й взагалі психічний стан обох батьків. але навить якщо врахувати всі фактори т 100%гарантії не буде..то може ви мені поясните за які такі гріхи страждають діти.Або чому Бог хвилю цунамі не зупинить частково і не направить всю потужність на грішників аццкіх а невинних врятує?
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
А з тим, я теж колись вважав, що справедливість, це коли, той, хто сумлінно працює - отримує порядну оплату праці, а той, хто розумний та свідомий - посідає важливі посади, чесний - в повазі, талановитий - прославлений, крадій - в тюрьмі за гратами і т.д.

то по вашому це тепер не справедливість?))"воруй и убивай")))
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Час іде і якщо повезе, то людина починає розуміти, що справедливість, як і щастя, в тому, щоб її помітити, побачити, оцінити, бути вдячним.

буди вдячним за крихти які тобі інколи потрапляють в той час як іншій людині випадає добрий шмат пирога?я думав в усіх мають бути рівні шанси.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Хіба не сказав Вчитель, що "Царство Небесне внутрь вас єсть."? А хіба може бути Царство Небесне без справедливості?

звичайно може..От Сатану вигнали бо він не хотів коритися безприкословно начальнику і на деякі речі в нього зйавилась інша думка от і вигнали його бо він запропонував двом адептам демократію замість монархії.
Цитата:
ГомоУкраїнус пише:
Я думаю, той хто здатний тут і зараз роздивитись справедливість, у того є шанс знайти стежку через вузькі дверцята до Царства Небесного.

у всіх християн єдина відмазка:"якшо зараз погано то після смерті буде добре" от тільки я тут і зараз хочу жити добре.

Догори 
 Тема повідомлення:
 Повідомлення Додано: 03 серпня 2009, 02:52 
Офлайн

Цитата:
КрішнА пише:
у всіх християн єдина відмазка:"якшо зараз погано то після смерті буде добре" от тільки я тут і зараз хочу жити добре.

читайте уважніше, якщо беретесь до дискусії:
[QUOTE]ГомоУкраїнус пише:
Я думаю, той хто здатний тут і зараз роздивитись справедливість, у того є шанс знайти стежку через вузькі дверцята до Царства Небесного.[/QUOTE]

І на рахунок того, що кому зараз зле - "потім" буде добре - брехня.
Це все ваші недолугі вигадки, зроблені за недолугими поясненями "тлумачників" з таким самим поверхневим підходом до питань як і у вас. Тому що, звичайно, простіше звалити всі біди світу на "всіх християн" почитавши "рецензії" різних "авторитетів" ніж спробувати задавати собі правдиві запитання і так само правдиво на них відповідати.

Цитата:
КрішнА пише:
буди вдячним за крихти які тобі інколи потрапляють в той час як іншій людині випадає добрий шмат пирога?я думав в усіх мають бути рівні шанси.
А чём ты, деточка? Рівні шанси? ))
Це тобі до нашого Президента, він тобі все "пояснить" ))
Які можуть бути рівні шанси? Які "добрі шмати"? Які ще там "крихти"?! ))))
Якщо я забираю Все, то ти маєш великий шанс лишитися взагалі "безнічого" )))

Цитата:
КрішнА пише:
то по вашому це тепер не справедливість?))"воруй и убивай")))
а чому ні? Якщо суспільство не докладає зусиль до мого виховання, то нехай не чекає від мене "порєдку". Хіба це не справедливо: хто не миє ноги - в того вони і смердять ))

Цитата:
КрішнА пише:
то може ви мені поясните за які такі гріхи страждають діти.
ну, якщо ви зможете мені пояснити за "які такі гріхи" ви відділяєте нащадків від всіх їхніх предків, а індивідуумів від суспільства в якому вони живуть, тоді може самі зрозумієте?

Цитата:
КрішнА пише:
Або чому Бог хвилю цунамі не зупинить
ну, по-перше, якщо Він її "запустив", то вже точно мав на те якісь підстави. По-друге, є як мінімум один досить дивовижний випадок, якраз пов'язаний з цунамі, коли дівчинка сидячи на березі вивчала "дитячу енциклопедію" і все що стосувалося океану. Їй "попався" на очі розділ про цунамі. Вона показала це батькам - ознаки були схожі. Вони повернулися до готелю. На "диво" керівництво готелю було більше стурбоване своєю репутацією і безпекою постояльців ніж тим, "що про них подумають інші" і взяли і викликали всіх своїх клієнтів. Прийняли елементарні заходи. Їх добряче "штуркало", але ніхто з тих людей не загинув.
Варто згадати про тих, хто в той день вирішив "чомусь" не йти на пляж, або поїхав на екскурсію і ще безліч обставин, через які люди залишилися живими.
Чомусь саме вони, а не інші.
Для них "хвиля була відведена".

Цитата:
КрішнА пише:
а невинних врятує
я перепрошую, "невинних" з чиєї точки зору?

Цитата:
КрішнА пише:
альбо нехай надасть докази
це не той випадок.

Догори 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  

Сторінка 13 з 30 [ 295 повідомлень ] На сторінку Поперед.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Далі

Коломия ВЕБ Портал

Список форумів » Культурне життя та наука  » Релігія

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

Дошка безкоштовних оголошень

додати оголошення